Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Yarın tartı günü. Sabah ilk iş tartılmayı unutmayın lütfen. Ayrıca Yağmur' cum inşallah yarın güzel bir sonuçla gelirsin çünkü seni listeye almak istiyorum. Paylaşımların ve menülerin gayet güzel bu nedenle senin için 3. haftayı beklemeyeceğim. Ama dediğim gibi umarım yarın güzel bir sonuç alırsın. Şimdilik öpüyorum hepinizi iyi geceler tatlı rüyalar

Birer avuç kadardı hepsi canım :) su 3lt..
Kaloriyi bende çok takmıyorumda iyi geliyor bana mesala akşam tarhana veya karpuz de yiyecektim ama kalorisini görünce va geçtim :) çaydırıcı olabiliyor benim için :) reçel ve bal ilk ke yedim çok özlemiştim toplamda 2çay kaşığı kadardılar :) kendimi çok sıkarsam sevdiğim şeyden uzaklaşırsam bana iyi olmaz huyumu biliyorum :)
Mısır da da haklısın canım ama kuramadım kadını kendimde daha hiç yememiştim.. Ama bunu yarın ekmek reçel kuru üzüm gibi tatlıları yemeyerek telafi edeceğim :) yürüyüşü de 1 saat yapacağım :)
Biraz kilo da verdim ödül oldu bana :)
Kızma kaptan :)

Teşekkür ederim :) sonuç çok iyi kaptan :):)

Ay ya bu telefona alışmam lazım... Tartıldığım yazıyorum... Yaratıldığım çıkarıyor bir harfi eksik yazdım diye kendi çeviriyor hemen... Yaratmak Allah'a mahsustur.. Ayyyy ay... :)

Dizlerini yukarıya çeke çeke mi yürünüyor... Videoyu indirmem ki tablette öyle şey yokmuş eşim netten bir şey indirilmez şifre vs var dedi... Ya nasıl baksam ki ben ona... Bi eşime sorayım belki yurttan indirir laptopa :) dur bi bakalım :) kadınla beraber yapsam daha mı iyi olur tek uğraşsam yapana mıyım? Bide neremi eritir bu

Kızlar dışarıdaydım yeni geldim eve menumu yazayım hemen
Sabah 10.30
2 bardak çay
Domatesli yumurtalı menemen
3 zeytin

Öğle 14.30
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
Söğüş domates 1 tavuk but
1 dilim ekmdk

Ara 16.00
1 büyük siyah incir

Akşam 20.00
4 yemek kaşiğı ıspanak yemdģi
3 yemek kaßığı yoğurt
2 köfte
Salata

Ara 22.30
1 elma

3 litre su ve 30 dakika yürüyüş

Çok güzel :):)

Kızlar ikinci kilo bildirimi benden
Geçen hafta : 90.6 kg
Bu hafta : 88.4 kg
Fark : 2.2 kg
Allaha şükür vermişim biraz yine
İnşallah haftaya da veririm güzel kilolar

Kız kaptın kesin birinciliği :):) tebrik ederim canım çok güzel :)
Bende kaldırdım tartıyı :)
Haftaya kadar tartılmayacağım bakalım nasıl olacak :)
Ben hayatta sanmıyorum senin gibi 2kilo veremem ya :) maşallah çok güzel :) sağlık açısından bi problem olmaz inşaallah kendini çok sıkmıyorsun değil mi canım?

Ay :) tartılma günü heyecanından :) selam sabah vermeyi unuttum :)
Hayırlı sabahlar kızlar :)

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Bugün herkes mutlu anlaşılan çok güzel kilolar verilmiş. İnşallah yine ilk üçe gireriz.

67.6 :) bir kilo yüz gram vermişim :)

Tebrikler Yağmur' cum. Senin gibi kilosu az olan birisinde 1,1 çok iyi bir rakam. Sağlıklı olanıda bu zaten. Geçen hafta tam olarak kaç kiloydun? Birda hedef kilonu ve boyunu yeniden yazar mısın? İş yerinde geriye dönük mesajlara bakmak zor olacak.

Maşallah maşallah ne güzel gitmeye başladın. İnşallah hep böyle devam eder. Bundan sonra sakın bırakma kendini olur mu? Bu kez olacak ben sana inanıyorum.

Gelelim benim bildirimime. Bu hafta sadece son iki gün iyi beslendim. Bundan sonra da öyle gidecek inşallah. Ama öncesinde kaçamaklarım olmuştu. Normalde 1.1 kio vermiş haldeyim ama hafta içi kilo almış olduğum için tartıya yansımadı maalesef.

Geçen hafta: 65.3

Bu hafta: 65.1

Fark: 0.2

*** 13. Takım 375. Etap***

cerenberen16 (90.6/88.4/2.2/%2.43)

LAydLiNe ( 65.3 / 65.1/0.2/%0.31)
mavera87 (69///%)
Ozlem (78///%)
24saat (/67.6//%) Yeni üye Hedef :

13. Takım ortalaması :

Gunaydın hanımlar

Benim sonucum iyi değil, motivasyonum cok düşük, regl oldum , belki o da etkilidir ama moralim bozuk yani, ümitsizliğe düşmeye basladım

Gecen hafta 69
Bu hafta 69.5
Fark +500 gr

Böyle kötü etkilemek istemezdim takımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…