o kadar derken mesela ne kadar :)) bide modacı kayınvalide iyiymiş eleştiriyo mu hiç kıyafetini bizımla degilsin tuba diyo mu hiç :)
Herkes aynı değil demek ki... :) Bana şimdilik iyi geldi ama ilerde bilmem ne olur.
Aman kızlar, bir yanlışlık olmasın. Haftaya cuma yapıyoruz takımlar arası kilo bildirimini.
Bu hafta kendi aramızda yapıyoruz. :)
Tebrik ederim Edacım.
Bir iste bakalım, diker bence zayıflama hediyesi olarak.
Henüz resmi kaynanam olmasa da ben sevgilimin annesinden istiyorum öyle şeyler. Hatta üstüme kıyafet bile değil, direkt koltuk kılıfı istedim kadından. Üstelik annemlerin evi için.Ben mi yüzsüzüm bilmiyorum.
Bence sen de isteyebilirsin, zaten gelinliğini de dikmiş.
bencede çokmuş fiyatı abiye gibi..abiyeyi de sevmem niye o kadar fiyat koyarlar bilmem :)Ahaha bizımla değilsın demedi hiç, şaka bir yana giyimimi hiç eleştirmedi , yani begenmese de eleştirmez.. Bana pek birsey demiyor kayınvalidem:) üzülmiyeyim diye mi artık bilmiyorm..:)
Bu arada elbise 350 den 200 tl ye dusmus.. Cok fazla bence.. Bir de kayınvalidemden gordugum için, kumasın fiyatı cok olmuyor, dikimi de kolay oluyor , ona o kadar fiyat baya şişirme geliyor bana... Keşke benim yeteneğim olsa da diksem.. Kızlarıma birseyler dikiprum gerci ama , kendim için egitimini almam lazım...
Tuba ben :) ya istediğim zaman hayır demez zaten, diker.. Ama ben çekinirim.. Aslında istemek lazım ne olcak.. Ama işte parasız diktiği için çekiniyor insan istemeye... Ben normal musterisi olsam 200ün cok daha ustunde bi fiyata diker, nitekim musterilerine oyle dikiyor.. Ben gidipte bana sunu bedavaya diksene demeye utanıyorum:)
canım neresindesin Aksarayıninş kaptan ayrı kalmayı düşünmüyorum takımdan yoksa ciddi çuvallarım...
aksarayada beklerim..28 yaşındayım ilk kez babamın evinde uyanmicam bayram sabahına içim buruk
neresini istersen ordayım :) aksarayda merkezDEyimcanım neresindesin Aksarayın
ayrıca kaptanımızda bayramda aksarayda olabilirmiş bişeyler ayarlayabiliriz bence :)canım neresindesin Aksarayın
Sorma Özlem' cim iki akşamdır açlıktan ölüyorum. Açım açım diye diye uyuyorum. Ama kararlıyım. Bu kez çok iyi kilo vereceğim. Bekleyin beni bomba gibi geliyorum.Şimdiden gunaydin kizlar..
11:30-00:00 gibi uyumustum ama 03:30da uyandim,uyuyamadim geri.
--
Gecmisi okudum iyi kaynatmissiniz
Afiyet olsun Ebrucugum aksam acikmadinmi ?:)
Dün çok yemişsin Funda. Yani eski menülerine göre oldukça kalabalık. Ama yine de eski menülerine göre daha sağlıklı. Benim için önemli olan yediklerinin sağlıklı olması. Sen mercimek çorbası içince bana aç kalmışsın gibi geliyor nedense.Günaydın, birkaç mesaj alıntılamıştım ama nedense çıkmadı.
Dün akşam zayıf/şişman nefret sitelerine bir kaptırdım ki çıkamadım. Saatlerce okudum, belki gaza gelirim diye... Ama bir türlü hararetli bir tartışma ya da onlarca neden göremediğim için gaza gelemedim. Takıma da o yüzden gelemedim. Geceyarısı civarında tam "Kapatayım da takıma gireyim." dedim, baktım ki okunacak 4 sayfa var, "Bu defa da yatamam" deyip bugüne bıraktım. Öncelikle menümü yazayım.
Sabah
10 yk kısır (merak etmeyin, artık bitti)
Ara
1 armut
1 mandalina
Öğle
10 yk kısır
Ara
1 porsiyon üzüm
1 mandalina
Akşam
2 dilim kepek ekmeği
10 zeytin
Çok doğru düşünmüşsün. Tamamen katılıyorum düşüncelerine. Rakamların yalan söylemediğine eminim. Eğer kilo veremiyorsan mutlaka yanlış yaptığın bir şey vardır. Bence sen bu kısır işini dene biraz. Hatta bayramdan sonra bende mi denesem bilemedim şimdi. Sabah, öğle akşam her öğün kısır yiyebilirim. Takımcak kısır diyeti yapalım diyomuşumTartıda öyle güzel bir sonuç gördüm ki...
Cuma olsa da yazsam...
Kısırlar yaradı galiba Ebrucum. (İyi yönde) Keşke daha önceden bir deneseymişim.
Hazır bitmişken birkaç gün yapmayacağım kısır, bakalım iştah ya da doyma oranımda bir fark olacak mı, olursa hemen yaparım tekrar. Artık hedefe ulaşana kadar kısır yerim. :)
Bir de ben geçen hafta kalorisini bilmediğim şeyler yemiştim, "Fazla değildir." diye... Galiba fazlaymış ki veremedim. Yine azıcık verdiğim bir hafta vardı, o zaman da badem peyniri yemiştim. Bundan sonra tam kalorisini bilmediğim hiçbir şeyi yememeye çalışacağım.
Size bahsettiğim bu extreme weight loss programının koçu chris kilo veremeyenler için hep "Rakamlar yalan söylemez, eğer gerçekten yemesi gerekeni yeseydi kilo almazdı." der der durur. Ben de bu cümleyi benimsedim.
"Rakamlar yalan söylemez." Eğer kilo gitmemişse mutlaka bir hatam vardır. (Daha yeni başlamış sayılsam bile) Hayatımın en başarılı rejimini kalori sayarak yapıyorsam eğer, rakamlar gerçekten yalan söylemiyor demektir.
Bu arada Ebru için ufak bir not: :) "Kalorimi sayarım, pastamı da yerim." rejimi yapmıyorum tabi ki...Zaten artık haftalardır görüyorsunuz. Hem içeriğe, hem kaloriye dikkat etmeye çalışıyorum. :)
Eğer kalori saymıyorsanız ve "Az yiyorum aslında ama niye veremiyorum, bilmiyorum." diyorsanız mutlaka siz de bu sitelerden birine üye olun, gerçekleri gözler önüne seriyor. Tabi hastalıklar konu dışı... Bir de şu meşhur "duraklama dönemleri" var. Merak ediyorum, bu kadar dikkat ederken yine duraklama dönemi diye adlandıracağım bir dönem gelecek mi? Nedense inanmıyorum geleceğine...
Özet geçmeyelim de sadece okuyup bitirdiğimiz kitabın adını, yazarını, sayfa sayısını ve kitabın ufak bir değerlendirmesini yazarsak daha iyi olur. Mesela okudum ama okuduğuma değmeyecek bir kitaptı, yada çok beğendim kitabı tavsiye ediyorum size gibi.özet geçebiliriz evet iyi olur bu :)bir ara bende nescafe gold'a alışmıştım ama son denediğimde içemedim bulursam kutu halinde alacağım ona başlayacağım..
dün arkadaşımla alışveriş merkezine gittik fiyatları gördükçe büzüldüköğrenci olmak zor şimdi mesajı okuyunca akşam ki halim geldi aklıma
Fundacım bir kaç defadır söylüyorum ama artık bundan sonraki mesaj itibariyle bekliyorum saatler (ortalama), su ve spor bilgini de eklersen iyi olur..
o duraklama dönemi benim nefretim yaa kaç kişiye kaç sefer yarı yolda bıraktırıyor diyeti
İyi yolculuklar canım.günaaaydın :) dersim geç başlıyor bu haftalık ben yinede en makul saate alarm kurdum kahvaltıya indim.. bayramdan sonra en erken kaçta yiyorsam her gün o saatte kalkıp yiyeceğim hem de kendime zaman ayırmış olurum ..
şu an tereyağı ve balla kesişiyoruz ama yemiycem çünkü öğleyi okulda yiyeceğim izmir köfte varmışakşamıda daha erken yicem çünkü yolculuk var :)
Ama saatleri hatırlaman lazım canım. Evdesin zaten yediğin saatleri not al derim. Ben öyle yapıyorum ya da yemeğe başlamadan önce mutlaka saate bakıyorum. Bu konu da da Ece ye katılıyorum. Saatler önemli.Canım saatleri aklımda tutmam zor. Ama işte ortalama şöyleler
Kahvaltı: 9-10
Öğle: 1-3
Akşam: 6-7
Spor yaptığım zaman yazıyorum zaten. Bu hafta hiç yapmadım. Dün bir step çekeyim dedim, 40 falan çektim de aslında ama bir türlü terletmediği için yazmadım, pek spor yapıyormuş gibi hissettirmedi.
Mutlaka deneyeceğim bu sütlü çorbayı. Eminim güzel oluyordur. Krem peynir peynir değil. Bence tamamen yağ içeriyor.krem peynirin kötü olduğunu bilmiyordum zaten çok değil tereyağ sürer gibi çok ince ekmeğe sürüyorum o kadar az yani ekmek gözüküyor hala:)
ankarada bi yerde yemiştim ben de ilk kez o kadar güzel ki sütlü mercimek çorba mutlaka denemelisin normal mercimek çorbasından daha güzel bence hatta herkes denesin
1 soğanı rendeledim az bi tereyağ ve zeytin yağında kavurdum az bişey sonra da 1 yk kadar un koydum kısık ateşte kavurdum ikisini başka bi tencerede de dünden kalan tavuk suyunda 1 su bardağı kadar kırmızı mercimeği haşladım sonra soğan kavrulunca içine az az su ekleyip erittim kaynana kadar karştırıp içine mercimeğide ekliyorsun sonra blendardn geçirebilirsin en son 1 su bardağı sütüde azar azar karıştırarak ekliyorsun 4-5 dk kısık ateşte kaynatıyorsun afiyetle yiyorsun
İnşallah ben seni bu bayram ziyaret edeceğim Eda' cım.inş kaptan ayrı kalmayı düşünmüyorum takımdan yoksa ciddi çuvallarım...
aksarayada beklerim..28 yaşındayım ilk kez babamın evinde uyanmicam bayram sabahına içim buruk
kaptanım biraz kilo aldım utanırım şimdi senin karşında :)Sorma Özlem' cim iki akşamdır açlıktan ölüyorum. Açım açım diye diye uyuyorum. Ama kararlıyım. Bu kez çok iyi kilo vereceğim. Bekleyin beni bomba gibi geliyorum.
Dün çok yemişsin Funda. Yani eski menülerine göre oldukça kalabalık. Ama yine de eski menülerine göre daha sağlıklı. Benim için önemli olan yediklerinin sağlıklı olması. Sen mercimek çorbası içince bana aç kalmışsın gibi geliyor nedense.
Çok doğru düşünmüşsün. Tamamen katılıyorum düşüncelerine. Rakamların yalan söylemediğine eminim. Eğer kilo veremiyorsan mutlaka yanlış yaptığın bir şey vardır. Bence sen bu kısır işini dene biraz. Hatta bayramdan sonra bende mi denesem bilemedim şimdi. Sabah, öğle akşam her öğün kısır yiyebilirim. Takımcak kısır diyeti yapalım diyomuşumBen duraklama dönemi diye bir döneme inanmıyorum. Çünkü 85,5 tan 61,8 e olan yolculuğumda kilo veremediğim hiç hafta olmadı. 100 gr bile olmadı. Mutlaka kilo verdim.
Özet geçmeyelim de sadece okuyup bitirdiğimiz kitabın adını, yazarını, sayfa sayısını ve kitabın ufak bir değerlendirmesini yazarsak daha iyi olur. Mesela okudum ama okuduğuma değmeyecek bir kitaptı, yada çok beğendim kitabı tavsiye ediyorum size gibi.
Öğrenciliğin tadını çıkart Ece sonrasında bambaşka bir hayatın oluyor.
İyi yolculuklar canım.
Ama saatleri hatırlaman lazım canım. Evdesin zaten yediğin saatleri not al derim. Ben öyle yapıyorum ya da yemeğe başlamadan önce mutlaka saate bakıyorum. Bu konu da da Ece ye katılıyorum. Saatler önemli.
Mutlaka deneyeceğim bu sütlü çorbayı. Eminim güzel oluyordur. Krem peynir peynir değil. Bence tamamen yağ içeriyor.
İnşallah ben seni bu bayram ziyaret edeceğim Eda' cım.
Cuma yapıyoruz canım ama bu hafta genel bildirim yok. Biz takım içi bildirim yapacağız. Kendimizi bırakmayalım diye.Kilo bildirimini yarın mı yapıyoruz, cuma mı?
Sen nerelisin canım? Bir ara benimde başım dönüyor midem bulanıyordu hareket eden bişeyin içindeyken başımı yere eğdiğim zaman. Cep telefonuyla bile uğraşamıyordum. Bu sene geçti allaha şükür. Çünkü okumayı çok seven bir insanım. İzmir' den Konya' ya tren yolculuğu yaptık bu yaz. 12 saat okumadan geçmezdi.iyi yolculuklar canım yarın bende yola çıkcam
13 saat de çokmuş ben 7.30da bitiyorum Allah sabır versin canım eskiden bende kitap okuyordum yolda artık midem bulanıyor okuyamıyorum
cuma canım
Eda' cım çok ama çok abartmışsın. Yarım ekmek, bezelye ve saat 22:00 de yediklerin tamamen fazla. Ama su çok az olmuş. Senin bol bol su içmen lazım. Dikkat et canım kendine.Dün ki menüm
1 haşlanmış yumurta
Domates/Salatalık
Acılı domates sos
1 dilim ekmek üzerine bal tereyag
Şekersiz çay
10:00
Neskafe
13:00
1 tabak bezelye
Yarım ekmek
Peynir biber kavurması
15:30
Yarım bardak süt
Bir avuç çig kuruyemiş
19:30
4 minik kanat sebzeli ve fırında
3 yk bulgur pilavı
Bir kase yogurt
Havuç mor lahana salatası limonlu zeytinyağlı
22:00
Yarım servis kaşıgı patates
3 yk yogurt
Yarım şeftali
Yarım bardak süt
Resmen dördüncü bi ögün oldu ama düzelticem inş..
Su 1 lt
Senin adına çok sevindim. Umarım cuma tartıda da güzel bir sonuç alırsın. Bu arada ben senin cezaları vermedim dimi daha? Hatta kendi cezamı da çekmedim.Kızlar simdi spor salonundan geldim, sadece ölçüm yaptırmak için gitmiştim, 3,5 hafta önce %31 olan yag oranım bugun %28 cıktı:) 1,5 kilo da eksik çıktım 3,5 hafta önceye gore.. Keyifliyim yani, yagdan vermişim yani ...
Bir de bir iki yere girip elbise denedim, birtane elbiseye bayıldımm, 38 bedenini giydim tam ustume gore oldu, cok sevdim cokkk.. Ama fiyatı fazla geldi..kayınvalideme soylesem (daha dogrusu esim soylese, ben cok cekinirim) belki diker.. Benim gelinliğimi de o dikti, modacı zaten ama işte istemek mesele...
Elbise gerçekten çok güzel ama 200 lira verilmez Tuba. Doğru karar vermişsin. Büyük ihtimal marka bir yer olduğu için fiyatı o kadar uçuktur. Bide tesettür kıyafetleri normale göre daha pahalı oluyor nedense.İşte cok sevdiğim ebise bu.. Kuması filan harikaydı, cok kaliteliydi yani...ama o kadar para veremem...
Salam ve makarna haricinde menün gayet güze. Sadece öğünlerin arası çok az. Akşam umarım acıkmazsın. Yolda ne yiyeceksin acıkırsan? Su çok az olmuş. Yürüyüşün ise süper.kızlar ben geldim son hazırlıklarımı yapıyorum çıkıcam şimdi yola şu ana kadar olan menümü yazayım
09,00 domates salatalık 3+3 zeytin 1 dilim ekmek çay 1 dl salam
12,00 2 yk makarna 3 yk mantar çorbası 3 küçük izmir köfte
16,00 1 kase çorba patatesle birlikte izmir köfte yarım tabak 1 kase yoğurt 2 dl ekmek
su 1 lt
40 dk yürüyüş
Bence güzel bir buluşma olur. Giderken Konya' dan arife günü saat 18:00 gibi çıkacağız. Bayramın ikinci günü döneriz büyük ihtimal. Gerçi yanımda eşim ve çocuklarım olacak yani kalabalık olacağız ama sizleri görmeyi de çok istiyorum. Bir ayar çekmek lazım. Belki bir kaçamak yaparım. Çünkü ben merkezde değil ilçede olacağım. Yaklaşık 55 km Aksaray'a.ayrıca kaptanımızda bayramda aksarayda olabilirmiş bişeyler ayarlayabiliriz bence :)
Krem peynir ve kroket haricinde çok güzel bir menü. Su gayet güzel.menüm
7:45
1 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
az krem peynir
öğlen 12:30
1 kase yayla çorba
1 tavuk but 2 kroket
yarım kase buğday salatası
ara
1 armut
3 badem
1 elma
akşam17:45
1 tabak mercimek çorba
2 parça ekmek
2 lt su içmişimdir bir sürüde işim var valiz hazırlıcam ortalığı toparlıcam birde bulaşık yıkıcam ve günü bitircem:)
Afiyet olsun Dilara' cım çok güzel bir menü. Hele akşamı süper dengelemişsin. Cuma çok güzel bir sonuç bekliyorum inşallah senden. Su ve yürüyüş harika.Kizlar selam
Menum,
Sabah 9,30 kepekli tost,yesil cay
Ogle 13,00 bir tabak turlu,1 kase cacik
Ara bir bardak sut tarcinli
Aksam 19,30 4 kasik kisir,2 kase yogurt
Spor 45 dk tempolu yuruyus,2 lt su
kaptanım biraz kilo aldım utanırım şimdi senin karşında :)
denemelisin mutlaka çok güzel oluyor canım:))tamam o zaman artık yemiycemSorma Özlem' cim iki akşamdır açlıktan ölüyorum. Açım açım diye diye uyuyorum. Ama kararlıyım. Bu kez çok iyi kilo vereceğim. Bekleyin beni bomba gibi geliyorum.
Dün çok yemişsin Funda. Yani eski menülerine göre oldukça kalabalık. Ama yine de eski menülerine göre daha sağlıklı. Benim için önemli olan yediklerinin sağlıklı olması. Sen mercimek çorbası içince bana aç kalmışsın gibi geliyor nedense.
Çok doğru düşünmüşsün. Tamamen katılıyorum düşüncelerine. Rakamların yalan söylemediğine eminim. Eğer kilo veremiyorsan mutlaka yanlış yaptığın bir şey vardır. Bence sen bu kısır işini dene biraz. Hatta bayramdan sonra bende mi denesem bilemedim şimdi. Sabah, öğle akşam her öğün kısır yiyebilirim. Takımcak kısır diyeti yapalım diyomuşumBen duraklama dönemi diye bir döneme inanmıyorum. Çünkü 85,5 tan 61,8 e olan yolculuğumda kilo veremediğim hiç hafta olmadı. 100 gr bile olmadı. Mutlaka kilo verdim.
Özet geçmeyelim de sadece okuyup bitirdiğimiz kitabın adını, yazarını, sayfa sayısını ve kitabın ufak bir değerlendirmesini yazarsak daha iyi olur. Mesela okudum ama okuduğuma değmeyecek bir kitaptı, yada çok beğendim kitabı tavsiye ediyorum size gibi.
Öğrenciliğin tadını çıkart Ece sonrasında bambaşka bir hayatın oluyor.
İyi yolculuklar canım.
Ama saatleri hatırlaman lazım canım. Evdesin zaten yediğin saatleri not al derim. Ben öyle yapıyorum ya da yemeğe başlamadan önce mutlaka saate bakıyorum. Bu konu da da Ece ye katılıyorum. Saatler önemli.
Mutlaka deneyeceğim bu sütlü çorbayı. Eminim güzel oluyordur. Krem peynir peynir değil. Bence tamamen yağ içeriyor.
İnşallah ben seni bu bayram ziyaret edeceğim Eda' cım.
Kizlar selam
Menum,
Sabah 9,30 kepekli tost,yesil cay
Ogle 13,00 bir tabak turlu,1 kase cacik
Ara bir bardak sut tarcinli
Aksam 19,30 4 kasik kisir,2 kase yogurt
Spor 45 dk tempolu yuruyus,2 lt su
Cuma yapıyoruz canım ama bu hafta genel bildirim yok. Biz takım içi bildirim yapacağız. Kendimizi bırakmayalım diye.
Sen nerelisin canım? Bir ara benimde başım dönüyor midem bulanıyordu hareket eden bişeyin içindeyken başımı yere eğdiğim zaman. Cep telefonuyla bile uğraşamıyordum. Bu sene geçti allaha şükür. Çünkü okumayı çok seven bir insanım. İzmir' den Konya' ya tren yolculuğu yaptık bu yaz. 12 saat okumadan geçmezdi.
Eda' cım çok ama çok abartmışsın. Yarım ekmek, bezelye ve saat 22:00 de yediklerin tamamen fazla. Ama su çok az olmuş. Senin bol bol su içmen lazım. Dikkat et canım kendine.
Senin adına çok sevindim. Umarım cuma tartıda da güzel bir sonuç alırsın. Bu arada ben senin cezaları vermedim dimi daha? Hatta kendi cezamı da çekmedim.
Elbise gerçekten çok güzel ama 200 lira verilmez Tuba. Doğru karar vermişsin. Büyük ihtimal marka bir yer olduğu için fiyatı o kadar uçuktur. Bide tesettür kıyafetleri normale göre daha pahalı oluyor nedense.
Salam ve makarna haricinde menün gayet güze. Sadece öğünlerin arası çok az. Akşam umarım acıkmazsın. Yolda ne yiyeceksin acıkırsan? Su çok az olmuş. Yürüyüşün ise süper.
Bence güzel bir buluşma olur. Giderken Konya' dan arife günü saat 18:00 gibi çıkacağız. Bayramın ikinci günü döneriz büyük ihtimal. Gerçi yanımda eşim ve çocuklarım olacak yani kalabalık olacağız ama sizleri görmeyi de çok istiyorum. Bir ayar çekmek lazım. Belki bir kaçamak yaparım. Çünkü ben merkezde değil ilçede olacağım. Yaklaşık 55 km Aksaray'a.
Krem peynir ve kroket haricinde çok güzel bir menü. Su gayet güzel.
Afiyet olsun Dilara' cım çok güzel bir menü. Hele akşamı süper dengelemişsin. Cuma çok güzel bir sonuç bekliyorum inşallah senden. Su ve yürüyüş harika.
Yaa bu arada aklıma gelip duruyor. Ben seni çok tanımıyorum. Nerde yaşıyorsun, evli misin, bekar mı? Hangi sektörde çalışıyorsun. Birazcık bahsetsene kendinden. Gün içinde çok fazla uğrayamıyorsun.
sen zaten yazmışsın berbat diye ama yinede çok yenesi bi menü olmuş ama diyetteyken değil tabi ki afiyet olsun:)Gelelim benim berbat menüme. Çok ama çok kötü kızlar. Ama mutlaka telafisini yapacağım. Şuan bile midem şiş.
Kahvaltı (07:15)
2 yk melemen
Birkaç parça peynir
İki lokma ekmek (beyaz)
Öğle (12:30)
1 kepçe yayla çorbası
1 servis kaşığı salata
3 yk kıymalı patates oturtma
Akşam (19:30)
Yarım ekmek arası köfte
1 bardak kola
2 lt su, 2 fincan sade nescafe, 1 bardak şekersiz çay
Cuma yapıyoruz canım ama bu hafta genel bildirim yok. Biz takım içi bildirim yapacağız. Kendimizi bırakmayalım diye.
Sen nerelisin canım? Bir ara benimde başım dönüyor midem bulanıyordu hareket eden bişeyin içindeyken başımı yere eğdiğim zaman. Cep telefonuyla bile uğraşamıyordum. Bu sene geçti allaha şükür. Çünkü okumayı çok seven bir insanım. İzmir' den Konya' ya tren yolculuğu yaptık bu yaz. 12 saat okumadan geçmezdi.
Eda' cım çok ama çok abartmışsın. Yarım ekmek, bezelye ve saat 22:00 de yediklerin tamamen fazla. Ama su çok az olmuş. Senin bol bol su içmen lazım. Dikkat et canım kendine.
Senin adına çok sevindim. Umarım cuma tartıda da güzel bir sonuç alırsın. Bu arada ben senin cezaları vermedim dimi daha? Hatta kendi cezamı da çekmedim.
Elbise gerçekten çok güzel ama 200 lira verilmez Tuba. Doğru karar vermişsin. Büyük ihtimal marka bir yer olduğu için fiyatı o kadar uçuktur. Bide tesettür kıyafetleri normale göre daha pahalı oluyor nedense.
Salam ve makarna haricinde menün gayet güze. Sadece öğünlerin arası çok az. Akşam umarım acıkmazsın. Yolda ne yiyeceksin acıkırsan? Su çok az olmuş. Yürüyüşün ise süper.
Bence güzel bir buluşma olur. Giderken Konya' dan arife günü saat 18:00 gibi çıkacağız. Bayramın ikinci günü döneriz büyük ihtimal. Gerçi yanımda eşim ve çocuklarım olacak yani kalabalık olacağız ama sizleri görmeyi de çok istiyorum. Bir ayar çekmek lazım. Belki bir kaçamak yaparım. Çünkü ben merkezde değil ilçede olacağım. Yaklaşık 55 km Aksaray'a.
Krem peynir ve kroket haricinde çok güzel bir menü. Su gayet güzel.
Afiyet olsun Dilara' cım çok güzel bir menü. Hele akşamı süper dengelemişsin. Cuma çok güzel bir sonuç bekliyorum inşallah senden. Su ve yürüyüş harika.
Yaa bu arada aklıma gelip duruyor. Ben seni çok tanımıyorum. Nerde yaşıyorsun, evli misin, bekar mı? Hangi sektörde çalışıyorsun. Birazcık bahsetsene kendinden. Gün içinde çok fazla uğrayamıyorsun.
Kroketler kızartma olarak gözüme çarptı. Onun dışında afiyet olsun, iyi olmuş menün.menüm
7:45
1 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
az krem peynir
öğlen 12:30
1 kase yayla çorba
1 tavuk but 2 kroket
yarım kase buğday salatası
ara
1 armut
3 badem
1 elma
akşam17:45
1 tabak mercimek çorba
2 parça ekmek
2 lt su içmişimdir bir sürüde işim var valiz hazırlıcam ortalığı toparlıcam birde bulaşık yıkıcam ve günü bitircem:)
Afiyet olsun Dilaracım, güzel menü olmuş.Kizlar selam
Menum,
Sabah 9,30 kepekli tost,yesil cay
Ogle 13,00 bir tabak turlu,1 kase cacik
Ara bir bardak sut tarcinli
Aksam 19,30 4 kasik kisir,2 kase yogurt
Spor 45 dk tempolu yuruyus,2 lt su
inanamıyorum Ebru, yanlış mı okuyorum diye tekrar tekrar kontrol ettim. Kola mı içtin kaptan? Yarım ekmek arası köftede ne güzeldir ama. Zaten ben ekmek arası olan herşeyi daha çok severim, ama elle yenen şeyler da çok yedirir. Kaçmak lazım o yüzden.Gelelim benim berbat menüme. Çok ama çok kötü kızlar. Ama mutlaka telafisini yapacağım. Şuan bile midem şiş.
Kahvaltı (07:15)
2 yk melemen
Birkaç parça peynir
İki lokma ekmek (beyaz)
Öğle (12:30)
1 kepçe yayla çorbası
1 servis kaşığı salata
3 yk kıymalı patates oturtma
Akşam (19:30)
Yarım ekmek arası köfte
1 bardak kola
2 lt su, 2 fincan sade nescafe, 1 bardak şekersiz çay
Edacım ekmeği beyaz mı yiyorsun, tam buğday olsa yarım ekmek yiyemezdin diye düşünüyorum.Dün ki menüm
1 haşlanmış yumurta
Domates/Salatalık
Acılı domates sos
1 dilim ekmek üzerine bal tereyag
Şekersiz çay
10:00
Neskafe
13:00
1 tabak bezelye
Yarım ekmek
Peynir biber kavurması
15:30
Yarım bardak süt
Bir avuç çig kuruyemiş
19:30
4 minik kanat sebzeli ve fırında
3 yk bulgur pilavı
Bir kase yogurt
Havuç mor lahana salatası limonlu zeytinyağlı
22:00
Yarım servis kaşıgı patates
3 yk yogurt
Yarım şeftali
Yarım bardak süt
Resmen dördüncü bi ögün oldu ama düzelticem inş..
Su 1 lt
Ben olsam çekinmem, sonuçta o da annen sayılır, hatta hoşuna bile gider kendisini yakın gördüğün için.Kızlar simdi spor salonundan geldim, sadece ölçüm yaptırmak için gitmiştim, 3,5 hafta önce %31 olan yag oranım bugun %28 cıktı:) 1,5 kilo da eksik çıktım 3,5 hafta önceye gore.. Keyifliyim yani, yagdan vermişim yani ...
Bir de bir iki yere girip elbise denedim, birtane elbiseye bayıldımm, 38 bedenini giydim tam ustume gore oldu, cok sevdim cokkk.. Ama fiyatı fazla geldi..kayınvalideme soylesem (daha dogrusu esim soylese, ben cok cekinirim) belki diker.. Benim gelinliğimi de o dikti, modacı zaten ama işte istemek mesele...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?