Tuba ben :) ya istediğim zaman hayır demez zaten, diker.. Ama ben çekinirim.. Aslında istemek lazım ne olcak.. Ama işte parasız diktiği için çekiniyor insan istemeye... Ben normal musterisi olsam 200ün cok daha ustunde bi fiyata diker, nitekim musterilerine oyle dikiyor.. Ben gidipte bana sunu bedavaya diksene demeye utanıyorum:)
Funda kahvaltı nerede canım? Kızılcık tarhanası da senden duyduğum ilginç yiyeceklerden biri. Akşam dışarda olduğun için idare etmişsin. Toplamda oldukça az bir menü olmuş.Menüm
09:30
1 salatalık
11:00 (Anca pişti meret)
2 tabak kızılcık tarhanası
14:00
2 dilim kepek ekmek
10 zeytin
1 salatalık
19:00
2 paket diyet bisküvi, 300 kcal ediyor, valla sinemadaydım ve son yemeği 14'te yemiştim, o yüzden böyle oldu.
Funda kahvaltı nerede canım? Kızılcık tarhanası da senden duyduğum ilginç yiyeceklerden biri. Akşam dışarda olduğun için idare etmişsin. Toplamda oldukça az bir menü olmuş.
kızartma değil fırındı..Kroketler kızartma olarak gözüme çarptı. Onun dışında afiyet olsun, iyi olmuş menün.
kendin bi muayene etsen koltuk altına kadar sertlik ağrı şişlik meme başında içe göçme akıntı vb şeyler var mı bi bakKızlar... Biraz özel olacak ama takımlar sitenin geri kalanından daha az okunuyordur nasılsa... Size bir şey danışmak istiyorum.
Bugün meme uçlarımdan birinde hissizlik var gibi geldi bana... Yani bir süredir öyle gibi geliyordu ama pek takılmıyordum. Bugün nedense çok dikkatimi çekti. İkisini aynı anda tutup sıktığım zaman biri daha geç acıyor. Bir de sanki dokusu da değişmiş, nasıl desem, sakız gibi olmuş sanki, serleşmiş ama esnekleşmiş gibi... Hafif de bir çöküntü var gibi ama emin de olamadım, hep öyleydi de ben mi şimdi kafaya takıyorum acaba diyorum.
Yaklaşık 4 yıldır da ağrı oluyor göğsümde, yanma gibi, hele 2 yıl önce bazen çekilmeyecek kadar ağrıyordu, yanıyor gibiydi. Bir şey olsaydı herhalde 4 yılda iyice belli ederdi diyorum ama emin de olamıyorum. Bir yıl kadar önce doktora gittim. Elle kısacık bir muayenenin ardından (bana çok yetersiz geldi aslında ama doktor doğrusunu yapmıştır herhalde) bir şey olduğunu sanmadığını söyledi ama garanti olsun diye ultrason yazdı. Orda kendine göre şüpheli gördüğü yerleri de işaretlemiş. Oraların da benim şikayet ettiğim yerlerle alakası yok. O aralar bir şeyler oldu ben o ultrasona gitmedim. Ama şimdi tekrar aklıma düştü.
İnternetten de aradım ama küçültme/ büyütme ameliyatları bir de bebek emzirmiş olanlar hissizlik yaşıyormuş. Başka bir şey bulamadım. Bir fikriniz var mı? (Doktora gitmek dışında)
Fundacım sen zaten çözümü biliyorsun. Yazının sonunda parantez içinde belirtmişsin. Sağlık konusunda internetten araştırma yapmak yada kulaktan dolma bilgiler seni yanıltabilir, bayram boyunca bu olayı kafana takma. bayramdan sonra da acilen muayene ol, derim ben.Kızlar... Biraz özel olacak ama takımlar sitenin geri kalanından daha az okunuyordur nasılsa... Size bir şey danışmak istiyorum.
Bugün meme uçlarımdan birinde hissizlik var gibi geldi bana... Yani bir süredir öyle gibi geliyordu ama pek takılmıyordum. Bugün nedense çok dikkatimi çekti. İkisini aynı anda tutup sıktığım zaman biri daha geç acıyor. Bir de sanki dokusu da değişmiş, nasıl desem, sakız gibi olmuş sanki, serleşmiş ama esnekleşmiş gibi... Hafif de bir çöküntü var gibi ama emin de olamadım, hep öyleydi de ben mi şimdi kafaya takıyorum acaba diyorum.
Yaklaşık 4 yıldır da ağrı oluyor göğsümde, yanma gibi, hele 2 yıl önce bazen çekilmeyecek kadar ağrıyordu, yanıyor gibiydi. Bir şey olsaydı herhalde 4 yılda iyice belli ederdi diyorum ama emin de olamıyorum. Bir yıl kadar önce doktora gittim. Elle kısacık bir muayenenin ardından (bana çok yetersiz geldi aslında ama doktor doğrusunu yapmıştır herhalde) bir şey olduğunu sanmadığını söyledi ama garanti olsun diye ultrason yazdı. Orda kendine göre şüpheli gördüğü yerleri de işaretlemiş. Oraların da benim şikayet ettiğim yerlerle alakası yok. O aralar bir şeyler oldu ben o ultrasona gitmedim. Ama şimdi tekrar aklıma düştü.
İnternetten de aradım ama küçültme/ büyütme ameliyatları bir de bebek emzirmiş olanlar hissizlik yaşıyormuş. Başka bir şey bulamadım. Bir fikriniz var mı? (Doktora gitmek dışında)
Ok o zaman.kızartma değil fırındı..
kendin bi muayene etsen koltuk altına kadar sertlik ağrı şişlik meme başında içe göçme akıntı vb şeyler var mı bi bak
Kızlar... Biraz özel olacak ama takımlar sitenin geri kalanından daha az okunuyordur nasılsa... Size bir şey danışmak istiyorum.
Koltukaltımda bir şey yok. Ama göğüslerimde fazla yağ yok, yani oldum olası parça pinçik gibidir içleri, hiç öyle çok yumuşak olmadılar. Zaten o yüzden kafama takıp durmaktansa doktora gitmiştim. Yani o muayeneden beri değişen birşey yok. Ama bir de bu hissizlik çıktı şimdi başıma. Ooof off.
Fundacigim gecmis olsun.Ay hiçbir şey bulamadım yine ya... Çok kafama takıyorum galiba. Bir de kafama taka taka başıma getireceğimden de korkuyorum. Her yerde hissizlik normal yazıyor, sadece birinde bile olsa normalmiş. Kanserle alakalı bir şey bulamadım. Ne bileyim ya... Başa gelecek olan varsa gelecek zaten. Berbat tükenmiş haldeyim, zaten dayak yemiş gibi de kalkmıştım. Yatayım ben kızlar. İyi geceler size.
Gunaydin kizlar..kusurabakmayin dun ugrayamadim.sabah evin heryerini temizledim,halilari actim.ogleden sonra esimle disari ciktik,anneme gitttik.
aksamda ben rahatsizlandim.
Kalp atisim hizlandi.halsizlik,thafif titreme..
Biraz meyve suyu ictim,birazcík kek yedim,salatalikta verdi esim onuda yesim.
Dun hic istahim yoktu,bogazimdan bisey gecmedi.
Esim aksam ustu durum kebap yaptirmis,ondan bile cok az yiyebildim.
Kızlar... Biraz özel olacak ama takımlar sitenin geri kalanından daha az okunuyordur nasılsa... Size bir şey danışmak istiyorum.
Gunaydin kizlar..kusurabakmayin dun ugrayamadim.sabah evin heryerini temizledim,halilari actim.ogleden sonra esimle disari ciktik,anneme gitttik.
sanaFundacigim gecmis olsun.
Oncelikle kesinlikle kotu dusunmemen lazim.Bende ne dusunursen basina gelir-e inananlardan oldum sanirim.ozelliklede kotu dusunceler icin.
yapman gereken en dogru sey en kisa zamanda bir doktora gitmek.:)
sana da geçmiş olsun Özlem, bugün daha iyi misin? Yorgunluktan oldu herhalde.Gunaydin kizlar..kusurabakmayin dun ugrayamadim.sabah evin heryerini temizledim,halilari actim.ogleden sonra esimle disari ciktik,anneme gitttik.
Günaydın Dilara.gunaydin kizlar
Fundacım, senin kadar mantıklı bir insana bu evhamlar yakışmıyor. Önümüzde koca bir bayram var, kafana bunları takıp kendine tatili zehir etme sakın.Ay hiçbir şey bulamadım yine ya... Çok kafama takıyorum galiba. Bir de kafama taka taka başıma getireceğimden de korkuyorum. Her yerde hissizlik normal yazıyor, sadece birinde bile olsa normalmiş. Kanserle alakalı bir şey bulamadım. Ne bileyim ya... Başa gelecek olan varsa gelecek zaten. Berbat tükenmiş haldeyim, zaten dayak yemiş gibi de kalkmıştım. Yatayım ben kızlar. İyi geceler size.
Günaydın canım.Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?