- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Güle güle giysinler canım. Bende aldım kızlara da o nedenle sordum. Ben kıyafet beğenmekte çok zorlanıyorum. Genelde LCW tercih ediyorum ama sanki orada da bedava dağıtılıyormuş gibi kapan kapana. Beden bulamıyorum. Son zamanlarda modellerini de beğenmemeye başladım. Diğer bazı markalar hem çok pahalı (gereksiz yere) hem de benim tarzım değil. Anlayacağın zorlanıyorum kızlara kıyafet seçerken.Ebru bana mı sordun canım bilmiyorum ama çok cici şeyler aldım. Küçüğüne kadife bordo bir şort aldım üstüne de kırık beyaz önünde bordo küçük bir tülü okan tişört aldım. Tişört rahat oluyor çocuklara. Altına da morlu pembeli spor ayakkabı aldın. Büyüne de mini bir elbise aldım.
Bizim de 18 ekimde düğünümüz var o zamana kadar 80 olmak istiyorum ama şu bayramı kazasız atlatmam lazım. Birde kızlar elbise denedim haftasonu 44 dar geldi biraz 46 da bol oldu 18 ekime kadar 3 kilo daha verebilsem acaba 44 tzm olur mu ki yaa. Çok dar da sevmiyorum bdn ödünç almış gibi duruyor. Fikir verin
Düğüne kadar sen kesin 44 bedene inersin. Hatta yakın olsaydın benim büyük beden elbiselerim vardı düğün için. Hala duruyorlar kimseye vermedim. Boş yere elbise almamış olurdun. Sonra zayıflayacağın için büyük beden elbiseler kalıyor öyle. Bayramı da düğünü düşünerek geçir kaçamaktan kurtulursun. Ben çok kararlıyım inşallah bayramda kaçamak yapmamaya.
Sen perşembeden yap canım bildirimini. Sorun olmaz. Sonraki hafta bildirim yapmayacağım diye bırakma kendini çünkü listeye girmene az kaldı. Bayramı kötü geçirme.ben perşembe yapsam olur mu ki birde haftayada yapamıycam sanırım ankaraya dönmezsem merak etmeyin gerçi gelirim :)
başlarda alışana kadar bende çok sıkıntı yaşadım ama alıştım artık sadece sabahları ekmek yiyorum okulda ekmek sepetine bakmıyorum bile
bildiğim kadarıyla hastanelerde yemek listelerini diyetisyenler hazırlıyor bence yemende bi sakınca yoktur kalori tuz dengesini çok iyi sağlıyorlar
canımmm sen gittin mi doktora kesinleşti mi hamileliğin?
Ekmeksiz bir hayat mükemmel bir hayat bence. Hepinize tavsiye ederim. Zamanla zaten hepten unutuluyor ekmek. Arada bir kaçırmakta çok lezzetli oluyor.
Evet canım hastanelerde listeleri diyetisyenler hazırlıyor. Genelde 1200 kcal normal diyet diye çıkıyor personel yemeği. Ama ben hep uzak duruyorum tatlılardan, pilavlardan. Bir ara allahın her günü pirinç pilavı oluyordu menü de. Allahtan şimdi olmuyor.
Hadi bakalım incecik sadece bebeğine kilo almış bir hamile olarak görürüz inşallah seni. Hayırlı uğurlu olsun yeniden. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde. Bizden ayrılmamanda ayrıca güzel bir olay. Bir şekilde frenleyebilirsin kendini. Nasıl olsa doğumdan sonra dönüşün kürkçü dükkanınakaptan yok ben şişman yerinden kıpırdayamayan bi anne olmak istemiyorum elimden geleni yapıcam inş :)
biliyorum özlemcim bebek gelişsin diye yemiyorum zatende iştahım açıldı acıkıyorum habire bol su içmem lazım sanırım...
şimdi geldim dr dan 6+1 günlük hamileymişim :)
Bende cepten giriyorum uygulama değil ama kolay oluyor. Seninkisi neden zor acaba? Hatta normali bana uygulamadan daha iyi geliyordu.selam hanımlar
yollardan okudum yazılanları, ya haberi olan var mı ne zaman duzelir acaba uygulama?
Krem peynir ve börek olmamış canım. Bu arada ilk defa sütlü mercimek çorbası duydum. Nasıl bişey? Onların haricinde menün gayet güzel. Umarım kahven şekersiz ve sütsüzdür.menüm
kahvaltı 7:45
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekemeği
krem peynir
öğlen 12:30
1 kase domates çorba
1 kepçe patlıcan
1 dilim börek
ayran
ara
kahve
akşam 18:00
1 tabak sütlü mercimek çorba
2 -2.5 lt su içtim yatana kadar 3e tamamlarım
Hadi hep birlikte bırakalım şu alışkanlığı. Ben bu kez kararlıyım. Cumaya kadar kesinlikle tartılmayacağım.Tebrik ederim canım, umarım hep böyle gider.
Aman Eda, sakın öyle şeyler yapma. Bildiğim bir gerçek var, o da insan yedikçe yemek istiyor. Sonra çok zorlanırsın. Hamilelikte çok kilo alırsan doğumun da zor olur, bebeğin sağlığı da tehlikeye girer.
O alışkanlık bende de var. Günde en az 3 kez tartılıyorum. Artış olursa kendimi frenlemek açısından iyi oluyor. Ama düşüş olduğunda şımarıyorum aynen.
Tuba Tuba Tuba öğle yemeğinde güne mi gittin naptın? Yoksa bayramlık sarmalarımı yedinSabah 9-15
1 kase special k (sütsüz)
Öğlen 14:00
1 servis kaşığı kısır
3 tane sarma
Minicik bir parca tatlı
Aksam 19:30
1 kase mercimek corbası
1 kase tavuk kusbası
Ayran salatalık
Su 1-1,5 lt
52 sayfa kitap okudum
Şimdi de kpss calısıyorum