Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güle güle giysinler canım. Bende aldım kızlara da o nedenle sordum. Ben kıyafet beğenmekte çok zorlanıyorum. Genelde LCW tercih ediyorum ama sanki orada da bedava dağıtılıyormuş gibi kapan kapana. Beden bulamıyorum. Son zamanlarda modellerini de beğenmemeye başladım. Diğer bazı markalar hem çok pahalı (gereksiz yere) hem de benim tarzım değil. Anlayacağın zorlanıyorum kızlara kıyafet seçerken.

Düğüne kadar sen kesin 44 bedene inersin. Hatta yakın olsaydın benim büyük beden elbiselerim vardı düğün için. Hala duruyorlar kimseye vermedim. Boş yere elbise almamış olurdun. Sonra zayıflayacağın için büyük beden elbiseler kalıyor öyle. Bayramı da düğünü düşünerek geçir kaçamaktan kurtulursun. Ben çok kararlıyım inşallah bayramda kaçamak yapmamaya.

Sen perşembeden yap canım bildirimini. Sorun olmaz. Sonraki hafta bildirim yapmayacağım diye bırakma kendini çünkü listeye girmene az kaldı. Bayramı kötü geçirme.

Ekmeksiz bir hayat mükemmel bir hayat bence. Hepinize tavsiye ederim. Zamanla zaten hepten unutuluyor ekmek. Arada bir kaçırmakta çok lezzetli oluyor.

Evet canım hastanelerde listeleri diyetisyenler hazırlıyor. Genelde 1200 kcal normal diyet diye çıkıyor personel yemeği. Ama ben hep uzak duruyorum tatlılardan, pilavlardan. Bir ara allahın her günü pirinç pilavı oluyordu menü de. Allahtan şimdi olmuyor.

Hadi bakalım incecik sadece bebeğine kilo almış bir hamile olarak görürüz inşallah seni. Hayırlı uğurlu olsun yeniden. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde. Bizden ayrılmamanda ayrıca güzel bir olay. Bir şekilde frenleyebilirsin kendini. Nasıl olsa doğumdan sonra dönüşün kürkçü dükkanına

selam hanımlar
yollardan okudum yazılanları, ya haberi olan var mı ne zaman duzelir acaba uygulama?
Bende cepten giriyorum uygulama değil ama kolay oluyor. Seninkisi neden zor acaba? Hatta normali bana uygulamadan daha iyi geliyordu.

Krem peynir ve börek olmamış canım. Bu arada ilk defa sütlü mercimek çorbası duydum. Nasıl bişey? Onların haricinde menün gayet güzel. Umarım kahven şekersiz ve sütsüzdür.

Hadi hep birlikte bırakalım şu alışkanlığı. Ben bu kez kararlıyım. Cumaya kadar kesinlikle tartılmayacağım.

Tuba Tuba Tuba öğle yemeğinde güne mi gittin naptın? Yoksa bayramlık sarmalarımı yedin Su az ama kitap çok güzel. Bugün bende mutlaka okuyacağım.

ben bu ara ekmeğe taktım, ekmek çok oldu. 6 dlm ekmek yapıyor. Ekmek yemeyince de başka şeyleri arıyorum.

Ekmeğinin cinsi ne canım? Umarım beyaz ekmek değildir. Tam buğday ve çavdar öneriyorum. Ara ara kepek ekmekte olabilir ama bu üçünü sürekli değiştirmek lazım. Ben ekmek yerken BIM den alıyordum. Gayet lezzetli oluyor.

Menün öğle öğünü haricinde çok çok güzel olmuş. Akşam ki şehriye pilavı nazarlığı olsun. Bir de ikisi bir arada içme lütfen. Onun yerine su iç daha mantıklı. Çünkü krema çok kötü etkiliyor kiloyu. Ben uzun zamandır sade içiyorum. Şuan gayet lezzetli geliyor. Çünkü zayıflamadan önce günde en az 4-5 kupa üçü bir arada içiyordum. Hatta bazen şekeri az geliyordu şeker bile atıyordum ekstradan. Kitabı da çok güzel okumuşsun maşallah. Kızlar bu arada okuyup bitirdiğimiz kitapları (yani bundan sonra okuduklarımızı) bitirdikten sonra yazalım buraya. Çok daha eğlenceli olur.

Gün değildi bir dernege gönüllü olarak katılmak üzere ilk kez gittim, tam gittiğimde senede bir ere yaptıkları buyuk bir toplantı vardı, sonrasında ikramlar vardı, cesit cesit borekler kurabiyeler ve tatlılr vardı.. Hiç börek almadıgıma ve bu kadarla kaldıgıma hala sasırıyorum...

Bir de cok ilginç, okulda öğlen yemeğinde fıstıklı tel kadayıf vardı, ben aksamdan menuye baktım, onu yememek için yanıma special k aldım yolda yerim diye, aslında yemekhanede tatlı hariç diğerlerni alabilirdim (hatta isterdim de, guzel yemekler vardı) , ama belki talıya dayanamam alıveririm diye yemeği almaktan da vazgectim.. Sonra o dernege gidince orda da karsıma kadayıf cııktı, ısrar edilince minicik bi parca aldım... :)

Tebrik ederim o zaman seni büyük bir felaket atlattık takım adına. Maşallah maşallah 41 kere.

Teşekür ederim canım. Bende lcw, c ve a daha çok da zaradan alırım. Zaranınkileri çok beğeniyorum. Ama biraz pahalı oluyor. Bayrama seyrana alıyorum ancak.
Bende cepten giriyorum hep. Uygulama değil normal çok da rahat giriyorum.

Ebru yakın olsak büyük bedenlerini alırdım mis gibi de giyerdim valla. Baktım bayağı ama beğenemedim. Bayram üstü de heryer kalabalık olduğu için rahat bakamadım. Bayramdan sonra bir daha çıkıcağım tdnha bir anda. Romanda çok beğendim iki elbise ama biraz kısa geldi gözüme. Bakalım bayram geçsin bir hafta içi çıkıcam yine.

Yok, Allah'tan beyaz ekmeği bırakalı çok oldu. Ben sürekli değiştiriyorum ekmeği, bazen çavdarlı, bazen tam buğday, bazen tam tahıllı alıyorum. Hatta vakit bulabilirsem evde yapıyorum tb ekmeği. Bir markanın hazır ekmek karışımı var, mayası da içinden çıkıyor. Onu alıp yoğuruyorum. Çok doyurucu oluyor. Diğer ekmeklerden 2 dlm yerine bundan 1 dlm yiyorum.

Bir alkışı hak ettin o zaman.

Kızlar bulunduğunuz ilde H&M varsa orayı da öneririm, fiyatlaları Zara'dan daha düşük ama kalite olarak daha iyi. Bu arada Koton da fena değil.

Kızlar bulunduğunuz ilde H&M varsa orayı da öneririm, fiyatlaları Zara'dan daha düşük ama kalite olarak daha iyi. Bu arada Koton da fena değil.

Telden bende uzun zamandır normal giriyordum zaten, uygulama bayadır bozuk malum.. Ama benim sorunum, normalde girebiliyorken, artık kullanıcı adımı sifremi yazınca bunu algılamıyor olması, dolayısıyla giriş yapamayınca yorum da bırakamıyorum..

Ben yatayım artık, bir konunun videosunu izledim, sonra da sorular cözdüm .. Artık yatabilirim, yarın kızımın veli toplantısı var

İyi geceler

Şimdiden gunaydin kizlar..
11:30-00:00 gibi uyumustum ama 03:30da uyandim,uyuyamadim geri.
--
Gecmisi okudum iyi kaynatmissiniz

Afiyet olsun Ebrucugum aksam acikmadinmi ?:)

Canım bulunduğum ilde yok. Ancak istanbula gittiğimde alıyorum. Dediğin gibi çok güzel oluyor. Bazen sosyete pazarkarında da çok güzel şeyler oluyor. Oralardan da alırım.

Günaydın, birkaç mesaj alıntılamıştım ama nedense çıkmadı.

Dün akşam zayıf/şişman nefret sitelerine bir kaptırdım ki çıkamadım. Saatlerce okudum, belki gaza gelirim diye... Ama bir türlü hararetli bir tartışma ya da onlarca neden göremediğim için gaza gelemedim. Takıma da o yüzden gelemedim. Geceyarısı civarında tam "Kapatayım da takıma gireyim." dedim, baktım ki okunacak 4 sayfa var, "Bu defa da yatamam" deyip bugüne bıraktım. Öncelikle menümü yazayım.

Sabah
10 yk kısır (merak etmeyin, artık bitti)

Ara
1 armut
1 mandalina

Öğle
10 yk kısır

Ara
1 porsiyon üzüm
1 mandalina

Akşam
2 dilim kepek ekmeği
10 zeytin

Tartıda öyle güzel bir sonuç gördüm ki...
Cuma olsa da yazsam...

Kısırlar yaradı galiba Ebrucum. (İyi yönde) Keşke daha önceden bir deneseymişim.
Hazır bitmişken birkaç gün yapmayacağım kısır, bakalım iştah ya da doyma oranımda bir fark olacak mı, olursa hemen yaparım tekrar. Artık hedefe ulaşana kadar kısır yerim. :)

Bir de ben geçen hafta kalorisini bilmediğim şeyler yemiştim, "Fazla değildir." diye... Galiba fazlaymış ki veremedim. Yine azıcık verdiğim bir hafta vardı, o zaman da badem peyniri yemiştim. Bundan sonra tam kalorisini bilmediğim hiçbir şeyi yememeye çalışacağım.

Size bahsettiğim bu extreme weight loss programının koçu chris kilo veremeyenler için hep "Rakamlar yalan söylemez, eğer gerçekten yemesi gerekeni yeseydi kilo almazdı." der der durur. Ben de bu cümleyi benimsedim.

"Rakamlar yalan söylemez." Eğer kilo gitmemişse mutlaka bir hatam vardır. (Daha yeni başlamış sayılsam bile) Hayatımın en başarılı rejimini kalori sayarak yapıyorsam eğer, rakamlar gerçekten yalan söylemiyor demektir.

Bu arada Ebru için ufak bir not: :) "Kalorimi sayarım, pastamı da yerim." rejimi yapmıyorum tabi ki... Zaten artık haftalardır görüyorsunuz. Hem içeriğe, hem kaloriye dikkat etmeye çalışıyorum. :)

Eğer kalori saymıyorsanız ve "Az yiyorum aslında ama niye veremiyorum, bilmiyorum." diyorsanız mutlaka siz de bu sitelerden birine üye olun, gerçekleri gözler önüne seriyor. Tabi hastalıklar konu dışı... Bir de şu meşhur "duraklama dönemleri" var. Merak ediyorum, bu kadar dikkat ederken yine duraklama dönemi diye adlandıracağım bir dönem gelecek mi? Nedense inanmıyorum geleceğine...

özet geçebiliriz evet iyi olur bu :)bir ara bende nescafe gold'a alışmıştım ama son denediğimde içemedim bulursam kutu halinde alacağım ona başlayacağım..
dün arkadaşımla alışveriş merkezine gittik fiyatları gördükçe büzüldük öğrenci olmak zor şimdi mesajı okuyunca akşam ki halim geldi aklıma
Fundacım bir kaç defadır söylüyorum ama artık bundan sonraki mesaj itibariyle bekliyorum saatler (ortalama), su ve spor bilgini de eklersen iyi olur..
o duraklama dönemi benim nefretim yaa kaç kişiye kaç sefer yarı yolda bıraktırıyor diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…