Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaaaydın :) dersim geç başlıyor bu haftalık ben yinede en makul saate alarm kurdum kahvaltıya indim.. bayramdan sonra en erken kaçta yiyorsam her gün o saatte kalkıp yiyeceğim hem de kendime zaman ayırmış olurum ..
şu an tereyağı ve balla kesişiyoruz ama yemiycem çünkü öğleyi okulda yiyeceğim izmir köfte varmış akşamıda daha erken yicem çünkü yolculuk var :)

Fundacım bir kaç defadır söylüyorum ama artık bundan sonraki mesaj itibariyle bekliyorum saatler (ortalama), su ve spor bilgini de eklersen iyi olur..

Canım saatleri aklımda tutmam zor. Ama işte ortalama şöyleler

Kahvaltı: 9-10

Öğle: 1-3

Akşam: 6-7

Spor yaptığım zaman yazıyorum zaten. Bu hafta hiç yapmadım. Dün bir step çekeyim dedim, 40 falan çektim de aslında ama bir türlü terletmediği için yazmadım, pek spor yapıyormuş gibi hissettirmedi.

Nereye yolculuk?

dün gece kitap okuyamadan uyudum 43 sayfada kaldı bakalım bugün okuyabilecek miyim ? 13 saat yolum var ama yolda okuduğum pek söylenemez

canım sen yine de yaz bir de elinden geldiğince saate bak ki biz de öğünlerin sırasını ona göre kontrol edelim düşünelim yorumlayalım

Afiyet olsun Fundacım, kısır sende iyi etki yaptı demek ki, bende de aksi oluyor.

dün gece kitap okuyamadan uyudum 43 sayfada kaldı bakalım bugün okuyabilecek miyim ? 13 saat yolum var ama yolda okuduğum pek söylenemez
iyi yolculuklar.

krem peynirin kötü olduğunu bilmiyordum zaten çok değil tereyağ sürer gibi çok ince ekmeğe sürüyorum o kadar az yani ekmek gözüküyor hala:)
ankarada bi yerde yemiştim ben de ilk kez o kadar güzel ki sütlü mercimek çorba mutlaka denemelisin normal mercimek çorbasından daha güzel bence hatta herkes denesin
1 soğanı rendeledim az bi tereyağ ve zeytin yağında kavurdum az bişey sonra da 1 yk kadar un koydum kısık ateşte kavurdum ikisini başka bi tencerede de dünden kalan tavuk suyunda 1 su bardağı kadar kırmızı mercimeği haşladım sonra soğan kavrulunca içine az az su ekleyip erittim kaynana kadar karştırıp içine mercimeğide ekliyorsun sonra blendardn geçirebilirsin en son 1 su bardağı sütüde azar azar karıştırarak ekliyorsun 4-5 dk kısık ateşte kaynatıyorsun afiyetle yiyorsun

inş kaptan ayrı kalmayı düşünmüyorum takımdan yoksa ciddi çuvallarım...

nevşehir canım akrabamız var orda :) bayramda ordayız
aksarayada beklerim..28 yaşındayım ilk kez babamın evinde uyanmicam bayram sabahına içim buruk

kilon çok olunca çok hissetmiyorsun o dönemin geldiğini :d ben geçen sene 5ay diyet yaptım az verdiğim haftalar oldu ama hep vermeye devam ettim hatta diyeti bıraktığım halde 2 3 kilo daha verdim

iyi yolculuklar canım yarın bende yola çıkcam

13 saat de çokmuş ben 7.30da bitiyorum Allah sabır versin canım eskiden bende kitap okuyordum yolda artık midem bulanıyor okuyamıyorum

Kilo bildirimini yarın mı yapıyoruz, cuma mı?
cuma canım

Dün ki menüm
1 haşlanmış yumurta
Domates/Salatalık
Acılı domates sos
1 dilim ekmek üzerine bal tereyag
Şekersiz çay

10:00
Neskafe

13:00
1 tabak bezelye
Yarım ekmek
Peynir biber kavurması

15:30
Yarım bardak süt
Bir avuç çig kuruyemiş

19:30
4 minik kanat sebzeli ve fırında
3 yk bulgur pilavı
Bir kase yogurt
Havuç mor lahana salatası limonlu zeytinyağlı

22:00
Yarım servis kaşıgı patates
3 yk yogurt
Yarım şeftali
Yarım bardak süt

Resmen dördüncü bi ögün oldu ama düzelticem inş..
Su 1 lt

Kızlar simdi spor salonundan geldim, sadece ölçüm yaptırmak için gitmiştim, 3,5 hafta önce %31 olan yag oranım bugun %28 cıktı:) 1,5 kilo da eksik çıktım 3,5 hafta önceye gore.. Keyifliyim yani, yagdan vermişim yani ...

Bir de bir iki yere girip elbise denedim, birtane elbiseye bayıldımm, 38 bedenini giydim tam ustume gore oldu, cok sevdim cokkk.. Ama fiyatı fazla geldi..kayınvalideme soylesem (daha dogrusu esim soylese, ben cok cekinirim) belki diker.. Benim gelinliğimi de o dikti, modacı zaten ama işte istemek mesele...

İşte cok sevdiğim ebise bu.. Kuması filan harikaydı, cok kaliteliydi yani...ama o kadar para veremem...

Eklentiler

• image.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 54
Afiyet olsun Fundacım, kısır sende iyi etki yaptı demek ki, bende de aksi oluyor.

Herkes aynı değil demek ki... :) Bana şimdilik iyi geldi ama ilerde bilmem ne olur.

Kilo bildirimini yarın mı yapıyoruz, cuma mı?

Aman kızlar, bir yanlışlık olmasın. Haftaya cuma yapıyoruz takımlar arası kilo bildirimini.
Bu hafta kendi aramızda yapıyoruz. :)

Tebrik ederim Edacım.
Bir iste bakalım, diker bence zayıflama hediyesi olarak.
Henüz resmi kaynanam olmasa da ben sevgilimin annesinden istiyorum öyle şeyler. Hatta üstüme kıyafet bile değil, direkt koltuk kılıfı istedim kadından. Üstelik annemlerin evi için. Ben mi yüzsüzüm bilmiyorum.
Bence sen de isteyebilirsin, zaten gelinliğini de dikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…