- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Fundacım bir kaç defadır söylüyorum ama artık bundan sonraki mesaj itibariyle bekliyorum saatler (ortalama), su ve spor bilgini de eklersen iyi olur..
günaaaydın :) dersim geç başlıyor bu haftalık ben yinede en makul saate alarm kurdum kahvaltıya indim.. bayramdan sonra en erken kaçta yiyorsam her gün o saatte kalkıp yiyeceğim hem de kendime zaman ayırmış olurum ..
şu an tereyağı ve balla kesişiyoruz ama yemiycem çünkü öğleyi okulda yiyeceğim izmir köfte varmışakşamıda daha erken yicem çünkü yolculuk var :)
canım sen yine de yaz bir de elinden geldiğince saate bak ki biz de öğünlerin sırasını ona göre kontrol edelim düşünelim yorumlayalımCanım saatleri aklımda tutmam zor. Ama işte ortalama şöyleler
Kahvaltı: 9-10
Öğle: 1-3
Akşam: 6-7
Spor yaptığım zaman yazıyorum zaten. Bu hafta hiç yapmadım. Dün bir step çekeyim dedim, 40 falan çektim de aslında ama bir türlü terletmediği için yazmadım, pek spor yapıyormuş gibi hissettirmedi.
nevşehir canım akrabamız var orda :) bayramda ordayızNereye yolculuk?
teşekkürleeer :)İyi tatiller o zaman. :)
Afiyet olsun Fundacım, kısır sende iyi etki yaptı demek ki, bende de aksi oluyor.Günaydın, birkaç mesaj alıntılamıştım ama nedense çıkmadı.
Dün akşam zayıf/şişman nefret sitelerine bir kaptırdım ki çıkamadım. Saatlerce okudum, belki gaza gelirim diye... Ama bir türlü hararetli bir tartışma ya da onlarca neden göremediğim için gaza gelemedim. Takıma da o yüzden gelemedim. Geceyarısı civarında tam "Kapatayım da takıma gireyim." dedim, baktım ki okunacak 4 sayfa var, "Bu defa da yatamam" deyip bugüne bıraktım. Öncelikle menümü yazayım.
Sabah
10 yk kısır (merak etmeyin, artık bitti)
Ara
1 armut
1 mandalina
Öğle
10 yk kısır
Ara
1 porsiyon üzüm
1 mandalina
Akşam
2 dilim kepek ekmeği
10 zeytin
iyi yolculuklar.dün gece kitap okuyamadan uyudum 43 sayfada kaldı bakalım bugün okuyabilecek miyim ? 13 saat yolum var ama yolda okuduğum pek söylenemez
Güle güle giysinler canım. Bende aldım kızlara da o nedenle sordum. Ben kıyafet beğenmekte çok zorlanıyorum. Genelde LCW tercih ediyorum ama sanki orada da bedava dağıtılıyormuş gibi kapan kapana. Beden bulamıyorum. Son zamanlarda modellerini de beğenmemeye başladım. Diğer bazı markalar hem çok pahalı (gereksiz yere) hem de benim tarzım değil. Anlayacağın zorlanıyorum kızlara kıyafet seçerken.
Düğüne kadar sen kesin 44 bedene inersin. Hatta yakın olsaydın benim büyük beden elbiselerim vardı düğün için. Hala duruyorlar kimseye vermedim. Boş yere elbise almamış olurdun. Sonra zayıflayacağın için büyük beden elbiseler kalıyor öyle. Bayramı da düğünü düşünerek geçir kaçamaktan kurtulursun. Ben çok kararlıyım inşallah bayramda kaçamak yapmamaya.
Sen perşembeden yap canım bildirimini. Sorun olmaz. Sonraki hafta bildirim yapmayacağım diye bırakma kendini çünkü listeye girmene az kaldı. Bayramı kötü geçirme.
Ekmeksiz bir hayat mükemmel bir hayat bence. Hepinize tavsiye ederim. Zamanla zaten hepten unutuluyor ekmek. Arada bir kaçırmakta çok lezzetli oluyor.
Evet canım hastanelerde listeleri diyetisyenler hazırlıyor. Genelde 1200 kcal normal diyet diye çıkıyor personel yemeği. Ama ben hep uzak duruyorum tatlılardan, pilavlardan. Bir ara allahın her günü pirinç pilavı oluyordu menü de. Allahtan şimdi olmuyor.
Hadi bakalım incecik sadece bebeğine kilo almış bir hamile olarak görürüz inşallah seni. Hayırlı uğurlu olsun yeniden. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde. Bizden ayrılmamanda ayrıca güzel bir olay. Bir şekilde frenleyebilirsin kendini. Nasıl olsa doğumdan sonra dönüşün kürkçü dükkanına
Bende cepten giriyorum uygulama değil ama kolay oluyor. Seninkisi neden zor acaba? Hatta normali bana uygulamadan daha iyi geliyordu.
Krem peynir ve börek olmamış canım. Bu arada ilk defa sütlü mercimek çorbası duydum. Nasıl bişey? Onların haricinde menün gayet güzel. Umarım kahven şekersiz ve sütsüzdür.
Hadi hep birlikte bırakalım şu alışkanlığı. Ben bu kez kararlıyım. Cumaya kadar kesinlikle tartılmayacağım.
Tuba Tuba Tuba öğle yemeğinde güne mi gittin naptın? Yoksa bayramlık sarmalarımı yedinSu az ama kitap çok güzel. Bugün bende mutlaka okuyacağım.
inş kaptan ayrı kalmayı düşünmüyorum takımdan yoksa ciddi çuvallarım...Güle güle giysinler canım. Bende aldım kızlara da o nedenle sordum. Ben kıyafet beğenmekte çok zorlanıyorum. Genelde LCW tercih ediyorum ama sanki orada da bedava dağıtılıyormuş gibi kapan kapana. Beden bulamıyorum. Son zamanlarda modellerini de beğenmemeye başladım. Diğer bazı markalar hem çok pahalı (gereksiz yere) hem de benim tarzım değil. Anlayacağın zorlanıyorum kızlara kıyafet seçerken.
Düğüne kadar sen kesin 44 bedene inersin. Hatta yakın olsaydın benim büyük beden elbiselerim vardı düğün için. Hala duruyorlar kimseye vermedim. Boş yere elbise almamış olurdun. Sonra zayıflayacağın için büyük beden elbiseler kalıyor öyle. Bayramı da düğünü düşünerek geçir kaçamaktan kurtulursun. Ben çok kararlıyım inşallah bayramda kaçamak yapmamaya.
Sen perşembeden yap canım bildirimini. Sorun olmaz. Sonraki hafta bildirim yapmayacağım diye bırakma kendini çünkü listeye girmene az kaldı. Bayramı kötü geçirme.
Ekmeksiz bir hayat mükemmel bir hayat bence. Hepinize tavsiye ederim. Zamanla zaten hepten unutuluyor ekmek. Arada bir kaçırmakta çok lezzetli oluyor.
Evet canım hastanelerde listeleri diyetisyenler hazırlıyor. Genelde 1200 kcal normal diyet diye çıkıyor personel yemeği. Ama ben hep uzak duruyorum tatlılardan, pilavlardan. Bir ara allahın her günü pirinç pilavı oluyordu menü de. Allahtan şimdi olmuyor.
Hadi bakalım incecik sadece bebeğine kilo almış bir hamile olarak görürüz inşallah seni. Hayırlı uğurlu olsun yeniden. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde. Bizden ayrılmamanda ayrıca güzel bir olay. Bir şekilde frenleyebilirsin kendini. Nasıl olsa doğumdan sonra dönüşün kürkçü dükkanına
Bende cepten giriyorum uygulama değil ama kolay oluyor. Seninkisi neden zor acaba? Hatta normali bana uygulamadan daha iyi geliyordu.
Krem peynir ve börek olmamış canım. Bu arada ilk defa sütlü mercimek çorbası duydum. Nasıl bişey? Onların haricinde menün gayet güzel. Umarım kahven şekersiz ve sütsüzdür.
Hadi hep birlikte bırakalım şu alışkanlığı. Ben bu kez kararlıyım. Cumaya kadar kesinlikle tartılmayacağım.
Tuba Tuba Tuba öğle yemeğinde güne mi gittin naptın? Yoksa bayramlık sarmalarımı yedinSu az ama kitap çok güzel. Bugün bende mutlaka okuyacağım.
aksarayada beklerim..28 yaşındayım ilk kez babamın evinde uyanmicam bayram sabahına içim buruknevşehir canım akrabamız var orda :) bayramda ordayız
Tartıda öyle güzel bir sonuç gördüm ki...
Cuma olsa da yazsam...
Kısırlar yaradı galiba Ebrucum. (İyi yönde) Keşke daha önceden bir deneseymişim.
Hazır bitmişken birkaç gün yapmayacağım kısır, bakalım iştah ya da doyma oranımda bir fark olacak mı, olursa hemen yaparım tekrar. Artık hedefe ulaşana kadar kısır yerim. :)
Bir de ben geçen hafta kalorisini bilmediğim şeyler yemiştim, "Fazla değildir." diye... Galiba fazlaymış ki veremedim. Yine azıcık verdiğim bir hafta vardı, o zaman da badem peyniri yemiştim. Bundan sonra tam kalorisini bilmediğim hiçbir şeyi yememeye çalışacağım.
Size bahsettiğim bu extreme weight loss programının koçu chris kilo veremeyenler için hep "Rakamlar yalan söylemez, eğer gerçekten yemesi gerekeni yeseydi kilo almazdı." der der durur. Ben de bu cümleyi benimsedim.
"Rakamlar yalan söylemez." Eğer kilo gitmemişse mutlaka bir hatam vardır. (Daha yeni başlamış sayılsam bile) Hayatımın en başarılı rejimini kalori sayarak yapıyorsam eğer, rakamlar gerçekten yalan söylemiyor demektir.
Bu arada Ebru için ufak bir not: :) "Kalorimi sayarım, pastamı da yerim." rejimi yapmıyorum tabi ki...Zaten artık haftalardır görüyorsunuz. Hem içeriğe, hem kaloriye dikkat etmeye çalışıyorum. :)
Eğer kalori saymıyorsanız ve "Az yiyorum aslında ama niye veremiyorum, bilmiyorum." diyorsanız mutlaka siz de bu sitelerden birine üye olun, gerçekleri gözler önüne seriyor. Tabi hastalıklar konu dışı... Bir de şu meşhur "duraklama dönemleri" var. Merak ediyorum, bu kadar dikkat ederken yine duraklama dönemi diye adlandıracağım bir dönem gelecek mi? Nedense inanmıyorum geleceğine...
günaaaydın :) dersim geç başlıyor bu haftalık ben yinede en makul saate alarm kurdum kahvaltıya indim.. bayramdan sonra en erken kaçta yiyorsam her gün o saatte kalkıp yiyeceğim hem de kendime zaman ayırmış olurum ..
şu an tereyağı ve balla kesişiyoruz ama yemiycem çünkü öğleyi okulda yiyeceğim izmir köfte varmışakşamıda daha erken yicem çünkü yolculuk var :)
dün gece kitap okuyamadan uyudum 43 sayfada kaldı bakalım bugün okuyabilecek miyim ? 13 saat yolum var ama yolda okuduğum pek söylenemez
cuma canımKilo bildirimini yarın mı yapıyoruz, cuma mı?
o kadar derken mesela ne kadar :)) bide modacı kayınvalide iyiymiş eleştiriyo mu hiç kıyafetini bizımla degilsin tuba diyo mu hiç :)İşte cok sevdiğim ebise bu.. Kuması filan harikaydı, cok kaliteliydi yani...ama o kadar para veremem...
Afiyet olsun Fundacım, kısır sende iyi etki yaptı demek ki, bende de aksi oluyor.
Kilo bildirimini yarın mı yapıyoruz, cuma mı?
cuma canım
Kızlar simdi spor salonundan geldim, sadece ölçüm yaptırmak için gitmiştim, 3,5 hafta önce %31 olan yag oranım bugun %28 cıktı:) 1,5 kilo da eksik çıktım 3,5 hafta önceye gore.. Keyifliyim yani, yagdan vermişim yani ...
Bir de bir iki yere girip elbise denedim, birtane elbiseye bayıldımm, 38 bedenini giydim tam ustume gore oldu, cok sevdim cokkk.. Ama fiyatı fazla geldi..kayınvalideme soylesem (daha dogrusu esim soylese, ben cok cekinirim) belki diker.. Benim gelinliğimi de o dikti, modacı zaten ama işte istemek mesele...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?