Geçen hafta; 77,6
Bu hafta; 77,2
Fark 400 g cık.
Gecen hafta:75
Bu hafta:73.7
Fark:1.3
Ben geçen gördüğüm kiloyu yanlış mı gördüm ne halt ettim? Şimdi düşününce emin olamıyorum. Beklediğimden çok çok kötü bir sonuç aldım ama yine de hiç yoktan iyidir.
77.9
77.3
600 gram
Tebrikler Özlem ama geçen haftaki +1 den sonra sadece 0,3 vermiş kabul ediyorum seni. Haftaya cumaya yine aynı şekilde iyi bir kilo bekliyorum.Gecen hafta:75
Bence menülerine göre harika bir sonuç. Çünkü hep diyorum ben senin yediklerini yesem kesin kilo alırım. TebriklerBen geçen gördüğüm kiloyu yanlış mı gördüm ne halt ettim? Şimdi düşününce emin olamıyorum. Beklediğimden çok çok kötü bir sonuç aldım ama yine de hiç yoktan iyidir.
77.9
77.3
600 gram
Senin bildirim nerde Tuba?Gayet iyi fatmacım tebrik ederim
Harikasın özlem , sonucun mukemmell!!
Kilolar boyle oynak işte, bi bakıyorsun super sonuc bi bakıyorsun eser yok... Ama 600 gr harika bence 1 hafta için..
Bilerek istiyorum senden menünü. Yazdığın zaman ne kadar çok yediğini ve kaçırdığını kendinde göresin ve kaçamak yapmayasın diye. Börekler, fıstık, pilav, kurabiyeler olmamış. Su çok az. Yolculukta insan şaşıyor ama bir daha ki tatil yolculuğuna zayıf çıkmak istiyorsan şimdi dikkat etmen lazım.Ebru ya menumu isteme benden, ne saatler belli ne yediklerim belli.. Gerci yemek olarak değilde , mutfakta kurabiyeler vardı, gelip gidip onlardan yedim , onlar cok oldu..dur hatırladıgım kadarıyla yazayım ozaman menumu
Sabah 6:30'da yola çıktık, ankaraya gelene kadar 6 saat içinde,
Yarım simit
2 dilim börek
Mandalina
Fıstık
Anlaraya gelince
1 servis kaşığı kuru fasulye
1 sk pilav
Salata
Ara
Gîde gele gide gele toplam 8-10 tane pastane kurabiyesi
Aksam
1 tavuk but
1 yk pilav
Su 1 lt bile olmamıstır
Haftaya kilolar ikiye bölünecek biliyorsun. En az %0.30 un üstünde olacak herkesin kilosu. Ona göre çeki düzen ver kendine olur mu?İlla da bildirim yapmak zorunda mıyım(
Gecen hafta 66,9
Bu hafta 67
Insallah Ebru'cugum bunun icin elim geleni yapicam.artik kendimi 70in altinda gormek istiyorum.:)Tebrikler Özlem ama geçen haftaki +1 den sonra sadece 0,3 vermiş kabul ediyorum seni. Haftaya cumaya yine aynı şekilde iyi bir kilo bekliyorum.
Bence menülerine göre harika bir sonuç. Çünkü hep diyorum ben senin yediklerini yesem kesin kilo alırım. Tebrikler
Senin bildirim nerde Tuba?
Geçen yıl diyet işi bitince bir kaç ay pilates yaptım ama yine sona kadar beklemiştim. O bir kaç ayda toplasan 5 kez ancak gitmişimdir. Tam o esnada arabayı sattık devam edemedim spora. Onun haricinde hiç spor yapmadım. Sadece yürüdüm ve bol hareket etmeye çalıştım. Hiç bir yerimde sarkma yok. Kollarım ve göbeğim birazcık daha cıvık diğer bölgelere göre ama öyle gözle görülür çirkin bir sarkma yok çok şükür. Bu arada sanırım benim cildim iyi ciltlerden. Çünkü iki çocuk doğurmama rağmen karın bölgemde hiç yırtık yok. Biraz bacak arkasında birazda kollarda var ama onlarda çok belli değil.
Ceviz reçeli nasıl bişeydi? Merak ettim şimdiye kadar hiç görmedim duymadım da. Meyveler iyi olmuş ama çok olmuş. Neredeyse akşam üç porsiyon meyve yemişsin. Çok fazla. Sanırım kan şekerin iyice yükseldi. Bol insülin salgılayınca da şekerlere dayanamadın. Dil çalış mutlaka ihmal etme. Benimde işaret diline çalışmam lazım. Bu arada kuran öğrenmeye başladım yeniden. (Daha önce biliyordum ama okumaya okumaya maalesef biraz körelmişim. ) Ona da çalışmam gerekiyor. Okumam gereken kitap var ben internette 101 e takıldım şua aralar azıcık kendime kalan zamanda da onu oynuyorum. Ama iyi oluyor biraz kafa dağıtıp yorgunluk atıyorum. Böyle olunca da diğer işlerime zaman kalmıyor. Kısacası 24 saat bana yetmemeye başladı artık.
Önce eleştirileri yaptım, şimdi menümü yazayım da sonra zılgıtı yerim.
08:30
yeşil çay+tarçın
09:30
3 ısırık yağsız tost (canım devam etmek istemedi)
11:30
1 tabak fırında yağsız sebze mücver
1 dilim ekmekten yağsız tost
17:30
3 adet börek (hem de kızarmış) ben artık evde börek, kızartma bulundurmuyorum ama komşu getirdi. Dayanamadım.
300 g yağsız hamsi mücveri
yarım mısır (bu da yanlış oldu)
böylece ben bayram kaçamaklarımı önceden yapmış oldum. Zaten tartıda da kötü sonuç gördüm. Ama bayram süresinde hiçbir kaçamak yapmayacağım, çok kararlıyım.
2 yada 2,5 lt su.
Ben geçen gördüğüm kiloyu yanlış mı gördüm ne halt ettim? Şimdi düşününce emin olamıyorum. Beklediğimden çok çok kötü bir sonuç aldım ama yine de hiç yoktan iyidir.
77.9
77.3
600 gram
Kizlar gunaydin
Bildirimi yapayim
Gecen hafta 89,30
Bu hafta 88,40
Fark;900 gram
Pek bi sevindim 100 gr la kacirdim 1 kg yu:)400 gram daha verirsem tam 10 kg vermis olacagim insallah.
Geçen hafta; 77,6
Bu hafta; 77,2
Fark 400 g cık.
Gecen hafta:75
Gelelim benim bildirimime
Kısırın azizliği gösterdi kendini.
Geçen hafta :64.2
Bu hafta: 63.8
İlla da bildirim yapmak zorunda mıyım(
Gecen hafta 66,9
Bu hafta 67
Kızlar ben işten güçten unuttum bildirim yapmayı
Geçen hafta : 82.9
Bu hafta : 82.4
Fark : 500 gram
Bu hafta çok az oldu kızlar
Bayramda kendimi tutmam lazım
Böyle devam edersen eğer kasımda çok iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum çünkü daha iki ay var. Şuan 73 sün diyelim en az 65 olman lazım zaten. 60 biraz uçuk olur. En sağlıklısı haftada 1 kg ayda 4 kilo. Sen bunu yap yeterli bence. 65 te bile ne kadar ince görüneceksin düşünsene. Şuan ki halinden çok daha iyi durumda olacaksın. Ve sen kilo verdikçe insülin direncin azalıyor biliyorsun dimi. Bayramı kaçamaksız atlatırsak eğer takım olarak çok iyi olacak herşey.Insallah Ebru'cugum bunun icin elim geleni yapicam.artik kendimi 70in altinda gormek istiyorum.:)
Aslinda daha aZ cikmam lazimdi,dun gece 2den sonra uyudum ve uyuyana kadar cook su ictim,sabahta cok beklemeden tartildim
---
Keske kasim sonuna kadar 60 olabilsem, doktor kontrolum o zamandi sanirim.
sordugi zaman kasila kasila toplam 23 kilo verdim desem.
Cunku ramazanda kontrole gittigimde en az 15 kg vermen lazimdi,az ye ve yuru demisti bana.hakliydida. cunku 3- 4 gitmisti bende.
İşe yarıyorsa eğer devam et mutlaka kahve limona. Ben hiç denemedim ama bacaklarım için araştırıp deneyebilirim. Bilgi içinde teşekkürler. Oyun konusunda da haklısın ben mutlaka takılır kalırım böyle oyunlara ama artık kendini durdurabiliyorum. Eskiden bağımlılık yapardı resmen.Ay ne kadar şanslısın... Ben kiloyu çocukken aldığım için midir, deri tipimden midir nedir, hiç senin gibi değilim. Ortada çocuk yok ama karnımda var 3-4 tane boydan çatlak. Say say bitmez valla, her tarafımda çatlak var. Aslında şu meşhur kahve-limon yaramıştı bana, kollarıma yapmıştım, bayağı da hafiflemişti, öyle de kaldı. Fırsatını bulsam yine yapacağım ama bu evde zor.
Cevizi daha tam olmadan almışlar, kabuğu bile sertleşmemiş. Öylece koymuşlar reçel olmuş.Bütün bütün genç cevizler var yani... Kestane reçeline daha çok benziyor, yani tabi hiç onu da yemedim ama içindeki ceviz kestaneye benziyordu. Aslında hazır marka ama adını hatırlamıyorum. Sadece biraz fazla karanfil koymuşlar, onun dışında güzeldi.
Oyunlar tehlikeli, kaptırmamak lazım. Sonra bütün zamanını yiyorlar insanın.
Sana güvenmek istiyorum Tuba' cım. Unutma hem kendin için hem takım için kilo vermen lazım. Çıkartma bunu aklından.Tamam kaptan, dikkatli olucam
Dünkü sonucu görmüştün sanırım. 63,2 çıkmıştım. Eğer akşam kısır yemeseydim eminim yine aynı sonucu alırdım. Kısırın yanında birde lahana turşusu yedim. Hiç bişey olmadıysa bile su tutmuştur. Çünkü tuzluydu biraz lahana. Haftaya cumaya 62 li rakamları görmeyi hedefliyorum inşallah.Maşallah kız.
Her hafta çok güzel veriyorsun. Bundan sonra seni yakın takibe alıp sırrını çözmeye bakacağım.
Arada böyle az az gittiği oluyor ama 400 gram yine de iyi canım, tebrikler.
Ebru'nun dediği doğru. Geçen haftayı hesaba katarsak 300 gram gibi bir sonuç çıkıyor ortaya. Bence 1 kg fazla çıkmışken daha fazla verebilirdin ama sen neden fazla çıktığını da anlamamıştın sanırım. Çok yemek falan yememiştin, o yüzden 1 haftalık geçici bir dönemdir diyelim, bayramdan sonra daha güzelini bekleyelim.En azından tartı doğru yönde ilerliyor. :)
Bence sadece kısırın değil, son birkaç günün azizliği... İlk yazdığın iki menüde sakıncalar vardı, biliyorsun. Tartıya yakın gelince böyle oldu bence, haftaya biraz daha verirsin artık.Yine de güzel. Tebrikler.
Ah Tubacım ah... Ne güzel gidiyormuşsun, son 1-2 haftada şaşmışsın. Aman dikkat. Bayramda çok dikkatli olman gerekiyor. Ebru'nun dediği gibi kilo 2'ye bölüneceği için bu hafta daha fazla vermen gerekiyor.
-----------
Ebrucum ben bir öneri sunmak istiyorum. Madem kırmızı kart gören takımlara liste hazırlama cezası geliyor, bizde 0,30'un altında kalanlara takım içinde o cezayı verelim. O haftanın listesini hazırlayıp paylaşım alanında paylaşmak 0,30'un altına düşene kalsın. Genelde pek kaçılan bir sorumluluk olduğu için bence işe yarayabilir.
Tebrikler Zeynep' cim ama kilona göre az biraz bu sonuç. Bayramda mutlaka ve mutlaka dikkat etmen gerekli. Haftaya kilolar ikiye bölünecek.Kızlar ben işten güçten unuttum bildirim yapmayı
ceviz receli mükemmel bişey ablam normal kuru cevizle yapıp içine susamda katardı hiç yapmadım ama denk gelirsem kaçırmam sanırım :)Yorumların hepsi güzel olmuş menünde güzel. Akşam çok geç ama süper dengelemişsin. Benim bile gözüm dönerdi o saate.
Menünü de yaz Tuba. Görmek istiyorum menünü.
Geçen yıl diyet işi bitince bir kaç ay pilates yaptım ama yine sona kadar beklemiştim. O bir kaç ayda toplasan 5 kez ancak gitmişimdir. Tam o esnada arabayı sattık devam edemedim spora. Onun haricinde hiç spor yapmadım. Sadece yürüdüm ve bol hareket etmeye çalıştım. Hiç bir yerimde sarkma yok. Kollarım ve göbeğim birazcık daha cıvık diğer bölgelere göre ama öyle gözle görülür çirkin bir sarkma yok çok şükür. Bu arada sanırım benim cildim iyi ciltlerden. Çünkü iki çocuk doğurmama rağmen karın bölgemde hiç yırtık yok. Biraz bacak arkasında birazda kollarda var ama onlarda çok belli değil.
Ceviz reçeli nasıl bişeydi? Merak ettim şimdiye kadar hiç görmedim duymadım da. Meyveler iyi olmuş ama çok olmuş. Neredeyse akşam üç porsiyon meyve yemişsin. Çok fazla. Sanırım kan şekerin iyice yükseldi. Bol insülin salgılayınca da şekerlere dayanamadın. Dil çalış mutlaka ihmal etme. Benimde işaret diline çalışmam lazım. Bu arada kuran öğrenmeye başladım yeniden. (Daha önce biliyordum ama okumaya okumaya maalesef biraz körelmişim. ) Ona da çalışmam gerekiyor. Okumam gereken kitap var ben internette 101 e takıldım şua aralar azıcık kendime kalan zamanda da onu oynuyorum. Ama iyi oluyor biraz kafa dağıtıp yorgunluk atıyorum. Böyle olunca da diğer işlerime zaman kalmıyor. Kısacası 24 saat bana yetmemeye başladı artık.
Börekler ve mısır olmamış canım. Genele bakarsan da kalori açısından biraz yüklenmişsin bu güne. Bence bunun sebebi de kahvaltını iyi yapmamış olman.
Tebrik ediyorum Dilara çok güzel bir sonuç.
Siz nereye gidiyordunuz canım?
Seni de tebrik ederim. Gayet güzel. Kötü sonuç kötü sonuç diye diye bu bile gözüme güzel göründü. Hafta içi tartılmayın lütfen. Gerçekten çok etkiliyor motivasyonu.
Kızlar ben işten güçten unuttum bildirim yapmayı
Ebrucugum simdiden bile ayna baktigimda hosuma gidiyor.oturunca hernekadar gobegim one dogru katkat olsada ayaktayken duz duruyor gibi en azindan hamile gibi one dogru cikmiyor cok.:)Böyle devam edersen eğer kasımda çok iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum çünkü daha iki ay var. Şuan 73 sün diyelim en az 65 olman lazım zaten. 60 biraz uçuk olur. En sağlıklısı haftada 1 kg ayda 4 kilo. Sen bunu yap yeterli bence. 65 te bile ne kadar ince görüneceksin düşünsene. Şuan ki halinden çok daha iyi durumda olacaksın. Ve sen kilo verdikçe insülin direncin azalıyor biliyorsun dimi. Bayramı kaçamaksız atlatırsak eğer takım olarak çok iyi olacak herşey.
İşe yarıyorsa eğer devam et mutlaka kahve limona. Ben hiç denemedim ama bacaklarım için araştırıp deneyebilirim. Bilgi içinde teşekkürler. Oyun konusunda da haklısın ben mutlaka takılır kalırım böyle oyunlara ama artık kendini durdurabiliyorum. Eskiden bağımlılık yapardı resmen.
Sana güvenmek istiyorum Tuba' cım. Unutma hem kendin için hem takım için kilo vermen lazım. Çıkartma bunu aklından.
Dünkü sonucu görmüştün sanırım. 63,2 çıkmıştım. Eğer akşam kısır yemeseydim eminim yine aynı sonucu alırdım. Kısırın yanında birde lahana turşusu yedim. Hiç bişey olmadıysa bile su tutmuştur. Çünkü tuzluydu biraz lahana. Haftaya cumaya 62 li rakamları görmeyi hedefliyorum inşallah.
Önerine katılıyorum canım ve onaylıyorum. Liste işini hazırlamak 0,30 un altına düşen kişiye ait olacak artık kızlar. Bunu da takım kurallarına ekleyeyim. Bende kontrolünü yaparım sadece. Eğer 0,30 un altına kimse düşmezse ben hallederim. Kızlar bu arada resmiyette hala bir kaptan yardımcımız yok. Yani karar defterinde sadece ben varım. Ben Funda' nın kaptan yardımcısı olmasını istiyorum. Sizler ne dersiniz? Funda' ya sormuyorum bile. Emri vakii yapıyorum
Tebrikler Zeynep' cim ama kilona göre az biraz bu sonuç. Bayramda mutlaka ve mutlaka dikkat etmen gerekli. Haftaya kilolar ikiye bölünecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?