Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen hafta; 77,6
Bu hafta; 77,2
Fark 400 g cık.

Gayet iyi fatmacım tebrik ederim

Gecen hafta:75
Bu hafta:73.7
Fark:1.3

Harikasın özlem , sonucun mukemmell!!

Kilolar boyle oynak işte, bi bakıyorsun super sonuc bi bakıyorsun eser yok... Ama 600 gr harika bence 1 hafta için..

Tebrikler Özlem ama geçen haftaki +1 den sonra sadece 0,3 vermiş kabul ediyorum seni. Haftaya cumaya yine aynı şekilde iyi bir kilo bekliyorum.

Bence menülerine göre harika bir sonuç. Çünkü hep diyorum ben senin yediklerini yesem kesin kilo alırım. Tebrikler

Gayet iyi fatmacım tebrik ederim

Harikasın özlem , sonucun mukemmell!!

Kilolar boyle oynak işte, bi bakıyorsun super sonuc bi bakıyorsun eser yok... Ama 600 gr harika bence 1 hafta için..
Senin bildirim nerde Tuba?

Ebru ya menumu isteme benden, ne saatler belli ne yediklerim belli.. Gerci yemek olarak değilde , mutfakta kurabiyeler vardı, gelip gidip onlardan yedim , onlar cok oldu..dur hatırladıgım kadarıyla yazayım ozaman menumu

Sabah 6:30'da yola çıktık, ankaraya gelene kadar 6 saat içinde,
Yarım simit
2 dilim börek
Mandalina
Fıstık

Anlaraya gelince
1 servis kaşığı kuru fasulye
1 sk pilav
Salata

Ara
Gîde gele gide gele toplam 8-10 tane pastane kurabiyesi

Aksam
1 tavuk but
1 yk pilav

Su 1 lt bile olmamıstır

Bilerek istiyorum senden menünü. Yazdığın zaman ne kadar çok yediğini ve kaçırdığını kendinde göresin ve kaçamak yapmayasın diye. Börekler, fıstık, pilav, kurabiyeler olmamış. Su çok az. Yolculukta insan şaşıyor ama bir daha ki tatil yolculuğuna zayıf çıkmak istiyorsan şimdi dikkat etmen lazım.

İlla da bildirim yapmak zorunda mıyım(

Gecen hafta 66,9
Bu hafta 67
Haftaya kilolar ikiye bölünecek biliyorsun. En az %0.30 un üstünde olacak herkesin kilosu. Ona göre çeki düzen ver kendine olur mu?

Insallah Ebru'cugum bunun icin elim geleni yapicam.artik kendimi 70in altinda gormek istiyorum.:)
Aslinda daha aZ cikmam lazimdi,dun gece 2den sonra uyudum ve uyuyana kadar cook su ictim,sabahta cok beklemeden tartildim
---
Keske kasim sonuna kadar 60 olabilsem, doktor kontrolum o zamandi sanirim.
sordugi zaman kasila kasila toplam 23 kilo verdim desem.
Cunku ramazanda kontrole gittigimde en az 15 kg vermen lazimdi,az ye ve yuru demisti bana. hakliydida. cunku 3- 4 gitmisti bende.

Son düzenleme:

Ay ne kadar şanslısın... Ben kiloyu çocukken aldığım için midir, deri tipimden midir nedir, hiç senin gibi değilim. Ortada çocuk yok ama karnımda var 3-4 tane boydan çatlak. Say say bitmez valla, her tarafımda çatlak var. Aslında şu meşhur kahve-limon yaramıştı bana, kollarıma yapmıştım, bayağı da hafiflemişti, öyle de kaldı. Fırsatını bulsam yine yapacağım ama bu evde zor.

Cevizi daha tam olmadan almışlar, kabuğu bile sertleşmemiş. Öylece koymuşlar reçel olmuş. Bütün bütün genç cevizler var yani... Kestane reçeline daha çok benziyor, yani tabi hiç onu da yemedim ama içindeki ceviz kestaneye benziyordu. Aslında hazır marka ama adını hatırlamıyorum. Sadece biraz fazla karanfil koymuşlar, onun dışında güzeldi.

Oyunlar tehlikeli, kaptırmamak lazım. Sonra bütün zamanını yiyorlar insanın.

Borek olmasaymis guzel
Menu ol

iyi canım bence tebrik ederim

Kizlar gunaydin

Bildirimi yapayim

Gecen hafta 89,30

Bu hafta 88,40

Fark;900 gram

Pek bi sevindim 100 gr la kacirdim 1 kg yu:)400 gram daha verirsem tam 10 kg vermis olacagim insallah.

Maşallah kız.
Her hafta çok güzel veriyorsun. Bundan sonra seni yakın takibe alıp sırrını çözmeye bakacağım.

Geçen hafta; 77,6
Bu hafta; 77,2
Fark 400 g cık.

Arada böyle az az gittiği oluyor ama 400 gram yine de iyi canım, tebrikler.

Ebru'nun dediği doğru. Geçen haftayı hesaba katarsak 300 gram gibi bir sonuç çıkıyor ortaya. Bence 1 kg fazla çıkmışken daha fazla verebilirdin ama sen neden fazla çıktığını da anlamamıştın sanırım. Çok yemek falan yememiştin, o yüzden 1 haftalık geçici bir dönemdir diyelim, bayramdan sonra daha güzelini bekleyelim. En azından tartı doğru yönde ilerliyor. :)

Gelelim benim bildirimime
Kısırın azizliği gösterdi kendini.

Geçen hafta :64.2

Bu hafta: 63.8

Bence sadece kısırın değil, son birkaç günün azizliği... İlk yazdığın iki menüde sakıncalar vardı, biliyorsun. Tartıya yakın gelince böyle oldu bence, haftaya biraz daha verirsin artık. Yine de güzel. Tebrikler.

İlla da bildirim yapmak zorunda mıyım(

Gecen hafta 66,9
Bu hafta 67

Ah Tubacım ah... Ne güzel gidiyormuşsun, son 1-2 haftada şaşmışsın. Aman dikkat. Bayramda çok dikkatli olman gerekiyor. Ebru'nun dediği gibi kilo 2'ye bölüneceği için bu hafta daha fazla vermen gerekiyor.

-----------

Ebrucum ben bir öneri sunmak istiyorum. Madem kırmızı kart gören takımlara liste hazırlama cezası geliyor, bizde 0,30'un altında kalanlara takım içinde o cezayı verelim. O haftanın listesini hazırlayıp paylaşım alanında paylaşmak 0,30'un altına düşene kalsın. Genelde pek kaçılan bir sorumluluk olduğu için bence işe yarayabilir.

Kızlar ben işten güçten unuttum bildirim yapmayı
Geçen hafta : 82.9
Bu hafta : 82.4
Fark : 500 gram
Bu hafta çok az oldu kızlar
Bayramda kendimi tutmam lazım

Böyle devam edersen eğer kasımda çok iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum çünkü daha iki ay var. Şuan 73 sün diyelim en az 65 olman lazım zaten. 60 biraz uçuk olur. En sağlıklısı haftada 1 kg ayda 4 kilo. Sen bunu yap yeterli bence. 65 te bile ne kadar ince görüneceksin düşünsene. Şuan ki halinden çok daha iyi durumda olacaksın. Ve sen kilo verdikçe insülin direncin azalıyor biliyorsun dimi. Bayramı kaçamaksız atlatırsak eğer takım olarak çok iyi olacak herşey.

İşe yarıyorsa eğer devam et mutlaka kahve limona. Ben hiç denemedim ama bacaklarım için araştırıp deneyebilirim. Bilgi içinde teşekkürler. Oyun konusunda da haklısın ben mutlaka takılır kalırım böyle oyunlara ama artık kendini durdurabiliyorum. Eskiden bağımlılık yapardı resmen.

Tamam kaptan, dikkatli olucam
Sana güvenmek istiyorum Tuba' cım. Unutma hem kendin için hem takım için kilo vermen lazım. Çıkartma bunu aklından.

Dünkü sonucu görmüştün sanırım. 63,2 çıkmıştım. Eğer akşam kısır yemeseydim eminim yine aynı sonucu alırdım. Kısırın yanında birde lahana turşusu yedim. Hiç bişey olmadıysa bile su tutmuştur. Çünkü tuzluydu biraz lahana. Haftaya cumaya 62 li rakamları görmeyi hedefliyorum inşallah.

Önerine katılıyorum canım ve onaylıyorum. Liste işini hazırlamak 0,30 un altına düşen kişiye ait olacak artık kızlar. Bunu da takım kurallarına ekleyeyim. Bende kontrolünü yaparım sadece. Eğer 0,30 un altına kimse düşmezse ben hallederim. Kızlar bu arada resmiyette hala bir kaptan yardımcımız yok. Yani karar defterinde sadece ben varım. Ben Funda' nın kaptan yardımcısı olmasını istiyorum. Sizler ne dersiniz? Funda' ya sormuyorum bile. Emri vakii yapıyorum

Tebrikler Zeynep' cim ama kilona göre az biraz bu sonuç. Bayramda mutlaka ve mutlaka dikkat etmen gerekli. Haftaya kilolar ikiye bölünecek.

ceviz receli mükemmel bişey ablam normal kuru cevizle yapıp içine susamda katardı hiç yapmadım ama denk gelirsem kaçırmam sanırım :)

bayramda biraz dikkat edersen toparlarsın canım..bayramda dikkat etmek hepimiz için zor olacak ya neyse:)

*** 13. TAKIM 381. ETAP***

Akkat (77.6/77.2/0.4/%0.52)
cerenberen16 (82.9/82.4/0.5/%0.60)
dilarasahra (89.3/88.4/0.9/%1.01)
Yazagelen (77.9/77.3/0.6/%0.77) Funda08 in nicki Yazagelen olarak değişti.
LAydLiNe (64.2/63.8/0.4/%0.62)
mavera87 (66.9/67/-0.1/%-0.15)
Ozlem (75/73.7/1.3/%1.73)

13. Takım ortalaması : %0.73

Kızlar eğer bildirim yapsaydık listemiz bu şekilde olacaktı. 0,73 çok güzel bir ortalama. Kilo veren herkese tekrardan tebrik ediyorum. Haftaya kiloların ikiye bölündüğünü unutmayın lütfen ve bayramınızı en iyi şekilde değerlendirin. Ayrıca mutlaka menü kontrolü yapacağım. Herkesten menülerini istiyorum.

Son düzenleme:
Canlarım ben çıkıyorum artık. Akşam yola çıkıyoruz Aksaray' a gitmek için. Hazırlıklarımı tamamlamam lazım. Eda' cım sana özelden numaramı yazıyorum canım. İnşallah görüşebiliriz.

Belki bugün yeniden gelemeyebilirim. Hepimizin bayramı şimdiden mübarek olsun. Güzel bir bayram geçirelim tüm ülke olarak inşallah. Lütfen ve lütfen menülerinize dikkat edin. Mümkün olduğunca spor yapmaya çalışın. Normal spor yapamıyorsanız bile bol bol hareket edin. Hepinizi öpüyorum kocaman

Ebrucugum simdiden bile ayna baktigimda hosuma gidiyor.oturunca hernekadar gobegim one dogru katkat olsada ayaktayken duz duruyor gibi en azindan hamile gibi one dogru cikmiyor cok.:)
cooooooooooook istiyorummmmmmm cooook.:)
Insallah basaracagiz hep birlikte.

fundacım haftada en az 4 gün spor yapıyorum sanırım o yüzden 500 gr üstü verdim hep.spora devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…