Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar iyi bayramlar..

Sagol Tubacigim iyi gidiyor simdilik.:)
Sende nasil gidiyor?

Gecmis olsun Edacigim hamileliktendir.

Sagol özlemcim, benim de fena sayılmaz.. Et kokusu konusunda kolay gelsin edacım, o hamilikteki kokular fena...

Hepimizin bayramı mübarek olsun canlarım

kızlar bu günkü menümü yazayım
sabah 09.00
2 tam buğday unu ekmeği ile kaşarlı tost

öğle 14.30
1 tabak kavurma
1 kase yoğurt
bol salata ve bir dilim ekmek

ara 23.00
1 elma
2 hurma

kızlar yoğunluktan akşam yemeğim kaynadı gece de acıktım maalesef meyve yedim
2 litre su

Tebrik ederim Fundacım, doğru karar oldu.

Kızlar geç de olsa bayramınız mübarek olsun. Söz vermiştim ama dün çok yanlış şeyle yedim. 1 saat yürüyüş yaptım, 1 saat yüzdüm, yarım saat jimnastik ama yediklerimi bile eritememişimdir. Umarım herkesin bayramı iyi geçiyordur.

Selamlar kızlar
Suan istanbula dogru gidiyoruz yoldayız.. Daha 5 saat filan var..

İyi bayramlar kızlar..et kokusu fena çarptı beni yatıyorum öylece

Edacım öncelikle bayramını kutlarım tatlım. Tecrübeli arkadaşlarım daha iyi bir ama bildiğim kadarıyla ilk 4 ay böyle hassasiyet oluyor tatlımmm....Allah yardım etsin.

Merhaba 13.takımın güzel hatunları hepinizin kurban bayramını kutlarım. Öpüyorum hepinizi kocaman.

Kızlar günaydın.tatildeyim gelemiyorum pek fazla..diyetede dikkat etmeye calıssamda pek basarılı olamıyorum açıkcadı grlfiğimde telafi edicem inşallah.öpüyorum hepiniziiiiii

Gonulcum hosgeldiinn

Dilaracım iyi tatillerr:) eglenmene bak

Edacım ne iyi olmus gorusmeniz, ben de istiyoruummm:)

Kızlar biz istanbula geldik, birazdan kahvaltıya bir arkadasa gidicez, davetliyiz.. Su ama kDar cok abartmadım, bayram fena gecmedi yani, esimin alrabalarında hiç baklava yoktu:) o yuzden iyiydi ama benim babannemde çikolata baklava gani gani olur genelde, dün anneme telefonda sordum babNnemde bakşava kaldı mı diye, var var daha gidin dedi.. Ne gitmesi dedim, baklava bitsin de öyle gideyim dedim:) olunca dayanmak daha zor tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…