Tebrik ederim Ebrucum.
bu bilgiyi tam emin olmadan veriyorum. Devletin kanseri tespit için kurduğu birimler yani KETEM ücretsiz bakıyor olabilir. Her ilde var, araştırmanı tavsiye ederim.
evet toplum saglıgı merkezleri oluyo..sen maltepe civarı'nda oturuyordun maltepede kartalda aile saglıgı merkezleri var onlarda ücretsiz bildiğim kadarıyla..kartalda kini tarif edebilirim
Bende merak etmiştim benim menü Funda' dan nasıl kaçtı? Hiç yorum yapmamış diye. Sen daha dur biz bir araya gelelim daha neler yapacağız
Valla sorma Funda. Kendimi kaybettim. Yarım ekmekle kaldığıma şükrediyorum. Kardeşimle eşi iki yarım yedi
fundacım hiç abartısız 2 saatte bir midem boşalıyo sanki.. Nasıl başedicem hiç bilmiyorum...
Kızlar sırf bebegin hafta hafta gelişimini takip etmek ve neye benzediğini görmek için hamilelik takvimi ekledim :)
Özlem' cim zararın neresinden dönersen kardır. Düşünsene benim şuan ki hedefim 58. Vee eğer bu takım olmasaydı emin ol şuan bende 70 li kilolara dayanmıştım. Çünkü bundan 1 ay öncesinde neredeyse 67 li kiloları görecektim. 63 bana çok iyi geldi. Eğer sende bırakmasaydın şuan aşağı yukarı aynı kilolardaydık zaten. Canın ne zaman bişeyler yemek isterse beni getir aklına. Şu resim olayını ayarlayayım da atayım biran önce ama telefondan olmuyor. Telefondan çekip pc ye atmak bir sürü iş. Ama size motivasyon olsun diye en kısa zamanda ekleyeceğim. Aslında her gören çok güzel zayıfladın yeter diyor ama ben 36 beden olmak istiyorum. Bu kez başaracağım inşallah.
Sabahleyin aynaya baktimda o sisiklik gitmis gibi.
Boyle yapili ,hafif balik etli olup sekli duzgun,karni duz bayanlarin goruntusude hos oluyor
Neyapsam duzenli mekik mi ceksem acaba:)
Kaptan maşallah ne güzel bir sonuç. 36 beden benim için rüya olur herhalde ama senin boyun da uzun 36 bedenle mankenlere taş çıkartırsın valla.
Ebru ben sana bir konuda fikir danışıcam. Benim en büyük problemlerimden biri de göbek. Evlenmeden önce sıfır göbek sahibi ben şu anda bayağı var. Mekik mi çekmeliyim. Yoksa biraz daha kilo verince mi başlasam bilemedim.
Teşekkürler canımBende hala birazcık göbek var. Sebebi spor yapmamam. Yani senin için çok daha erken mekik çekmek için. Ben bile yeni başlayacağım spora. Dün akşam pilates topumu şişirdim. İdeale yaklaştıktan sonra sıkılaştırıcı hareket yapmak daha mantıklı. Senin şuan tempolu yürümen bile yeterli. Göbeği takma zamanla iyice küçülecektir.
Kizlar isten eve 3 saatte geldim.bayilmak uzereyim..
Menumu yazayim
Sabah 9,30 kepekli tost
Ogle 13,00 iki tavuk baget,1 kase salata,1 tabak az sehriyeli corba
Aksam 20,30 malesef eve cok gec geldim
1 kase mercimek corbasi,2 dilim
Ekmek,1 kase salata
Yarin umarim tartida eksi goruruz hepimiz
Su 2 lt spor malesef yok.sadece eve gelirken yurudum 15-20 dk
İçerik güzel Dilaracım. Öğlenle akşam arası çok açılmış buna rağmen akşam fazla kaçırmamışsın.Kizlar isten eve 3 saatte geldim.bayilmak uzereyim..
Menumu yazayim
Sabah 9,30 kepekli tost
Ekmek,1 kase salata
Meyveleri görünce sevindim canım, bir ara hep kuru baklagiller vardı menülerinde.Menüm
10:00
2 dilim çavdar ekmek
15 zeytin
1 domates
1 salatalık
14:00
7-8 antep fıstığı
3-4 avuç leblebi
1 tatlı kaşığı ceviz reçeli (tadına bakmam istendiği için rica üzerine...)
16:30
1 adet fırında patates (ama biraz yağlı)
18:30
1 nar
1 muz
1/2 portakal
22:00
4 tane bonbon
Size söyledim ama ilk bayram kaçağını da ben yaptım, hem de akşamın köründe... Bizimkiler şeker almış, dayanamadım götürdüm valla, ne diyim. Mantıklı hiçbir açıklamam yok. Yarın güzel bir sonuç görsem tartıda da şekerlere yaklaşmamak için otomatik olarak güdülensem...
1 saat yürüyüş
20 sayfa da kitap okudum
Kaç gündür hiç dil çalışmadım, yarın kesinlikle telafi edeceğim bunu.
Meyveleri görünce sevindim canım, bir ara hep kuru baklagiller vardı menülerinde.
Önce eleştirileri yaptım, şimdi menümü yazayım da sonra zılgıtı yerim.
08:30
yeşil çay+tarçın
09:30
3 ısırık yağsız tost (canım devam etmek istemedi)
11:30
1 tabak fırında yağsız sebze mücver
1 dilim ekmekten yağsız tost
17:30
3 adet börek (hem de kızarmış) ben artık evde börek, kızartma bulundurmuyorum ama komşu getirdi. Dayanamadım.
300 g yağsız hamsi mücveri
yarım mısır (bu da yanlış oldu)
böylece ben bayram kaçamaklarımı önceden yapmış oldum. Zaten tartıda da kötü sonuç gördüm. Ama bayram süresinde hiçbir kaçamak yapmayacağım, çok kararlıyım.
2 yada 2,5 lt su.
Müvcerlerin her ikisinde de 2 yk zeytinyağı var sadece. Sebze mücverde sebze+peynir+yulaf kepeği var. Hamsi mücveri, hamsi ve sebzelerle hazırlayıp pişiriyorsun. Hafif bir yemek.Meyve de vardı benim menümde, sadece nar ve muz yoktu. :)
Kurubaklagiller menülerimde hep olacak çünkü onlar benim protein ve kalsiyum kaynağım. :) Bir de yeni bir şeyler denemek için hala tembelim.
Akşam çok yüklü olmuş, çok geç değil belki ama çok yüklü. Hamsi mücveri bilmiyorum ne kadar yağlıdır. Mücver de zaten öyle bir şey ki yapanına göre içeriği değişiyor. Yarım mısır diğer fazlalıkların yanında gayet masum. Hatta bence normal bir tercih.
Müvcerlerin her ikisinde de 2 yk zeytinyağı var sadece. Sebze mücverde sebze+peynir+yulaf kepeği var. Hamsi mücveri, hamsi ve sebzelerle hazırlayıp pişiriyorsun. Hafif bir yemek.
Vah vah, zavallım...Nerden düştüysek bu manyak şehre... Ben bir ara Karaköy'de çalışıyordum, evde anadolu yakası Maltepe'de... Normal yolum 2 saatti. Yağmurda ve karda ise 3 saat. Valla smileylere bakma, anlıyorum seni, berbat bir şeydir.
Yine o kadar saatlik açlığın üzerine saldırmamışsın akşam.Ben olsam bulduğumu yerdim.
Müvcerlerin her ikisinde de 2 yk zeytinyağı var sadece. Sebze mücverde sebze+peynir+yulaf kepeği var. Hamsi mücveri, hamsi ve sebzelerle hazırlayıp pişiriyorsun. Hafif bir yemek.
Yorumların hepsi güzel olmuş menünde güzel. Akşam çok geç ama süper dengelemişsin. Benim bile gözüm dönerdi o saate.Kizlar isten eve 3 saatte geldim.bayilmak uzereyim..
Menumu yazayim
Sabah 9,30 kepekli tost
Ekmek,1 kase salata
Menünü de yaz Tuba. Görmek istiyorum menünü.İyi aksamlar hanımlar
Ankarada ilk gunum yemek acısından cok kotu gecti.. Yolculuk yediriyor insana, bi de eve gelince bi iştah açılıyor niyeyse.. Bugunun kotu gecmesini avantaja donusturup, bu karın şişliğinin berdiği pişmanlıkla bayramda kendime hakim olabilirim belkide
Geçen yıl diyet işi bitince bir kaç ay pilates yaptım ama yine sona kadar beklemiştim. O bir kaç ayda toplasan 5 kez ancak gitmişimdir. Tam o esnada arabayı sattık devam edemedim spora. Onun haricinde hiç spor yapmadım. Sadece yürüdüm ve bol hareket etmeye çalıştım. Hiç bir yerimde sarkma yok. Kollarım ve göbeğim birazcık daha cıvık diğer bölgelere göre ama öyle gözle görülür çirkin bir sarkma yok çok şükür. Bu arada sanırım benim cildim iyi ciltlerden. Çünkü iki çocuk doğurmama rağmen karın bölgemde hiç yırtık yok. Biraz bacak arkasında birazda kollarda var ama onlarda çok belli değil.Ben bırak 21 bmi'yi, 25'i gördüğüm gibi başlayacağım pilatese.Yani benim için 68 kg ediyor. İnşallah o zamana kadar asıl evimize çıkarız da şu düdük evden kurtulurum, burda hiçbir şey yapma şansım yok çünkü...
Sen yine iyi beklemişsin o kiloya gelene kadar. Hiç sarkman oldu mu peki? Böyle gözle görülür, gevşek gevşek...
Ceviz reçeli nasıl bişeydi? Merak ettim şimdiye kadar hiç görmedim duymadım da. Meyveler iyi olmuş ama çok olmuş. Neredeyse akşam üç porsiyon meyve yemişsin. Çok fazla. Sanırım kan şekerin iyice yükseldi. Bol insülin salgılayınca da şekerlere dayanamadın. Dil çalış mutlaka ihmal etme. Benimde işaret diline çalışmam lazım. Bu arada kuran öğrenmeye başladım yeniden. (Daha önce biliyordum ama okumaya okumaya maalesef biraz körelmişim. ) Ona da çalışmam gerekiyor. Okumam gereken kitap var ben internette 101 e takıldım şua aralar azıcık kendime kalan zamanda da onu oynuyorum. Ama iyi oluyor biraz kafa dağıtıp yorgunluk atıyorum. Böyle olunca da diğer işlerime zaman kalmıyor. Kısacası 24 saat bana yetmemeye başladı artık.Menüm
10:00
2 dilim çavdar ekmek
15 zeytin
1 domates
1 salatalık
14:00
7-8 antep fıstığı
3-4 avuç leblebi
1 tatlı kaşığı ceviz reçeli (tadına bakmam istendiği için rica üzerine...)
16:30
1 adet fırında patates (ama biraz yağlı)
18:30
1 nar
1 muz
1/2 portakal
22:00
4 tane bonbon
Size söyledim ama ilk bayram kaçağını da ben yaptım, hem de akşamın köründe... Bizimkiler şeker almış, dayanamadım götürdüm valla, ne diyim. Mantıklı hiçbir açıklamam yok. Yarın güzel bir sonuç görsem tartıda da şekerlere yaklaşmamak için otomatik olarak güdülensem...
1 saat yürüyüş
20 sayfa da kitap okudum
Kaç gündür hiç dil çalışmadım, yarın kesinlikle telafi edeceğim bunu.
Börekler ve mısır olmamış canım. Genele bakarsan da kalori açısından biraz yüklenmişsin bu güne. Bence bunun sebebi de kahvaltını iyi yapmamış olman.Önce eleştirileri yaptım, şimdi menümü yazayım da sonra zılgıtı yerim.
08:30
yeşil çay+tarçın
09:30
3 ısırık yağsız tost (canım devam etmek istemedi)
11:30
1 tabak fırında yağsız sebze mücver
1 dilim ekmekten yağsız tost
17:30
3 adet börek (hem de kızarmış) ben artık evde börek, kızartma bulundurmuyorum ama komşu getirdi. Dayanamadım.
300 g yağsız hamsi mücveri
yarım mısır (bu da yanlış oldu)
böylece ben bayram kaçamaklarımı önceden yapmış oldum. Zaten tartıda da kötü sonuç gördüm. Ama bayram süresinde hiçbir kaçamak yapmayacağım, çok kararlıyım.
2 yada 2,5 lt su.
Tebrik ediyorum Dilara çok güzel bir sonuç.Kizlar gunaydin
Bildirimi yapayim
Gecen hafta 89,30
Bu hafta 88,40
Fark;900 gram
Pek bi sevindim 100 gr la kacirdim 1 kg yu:)400 gram daha verirsem tam 10 kg vermis olacagim insallah.
Siz nereye gidiyordunuz canım?Biz yola çıktık kızlar. Telefondan yine alıntı yapamıyorum,
Funda cım haklısın kıZartma konusunda. Hele benim yediğim hamur kızartması. Çok yanlış.
Dilaracım tebrik ederim seni. Çok yol kateetmişsin. 10 kg 2 büyük patates çuvalı. Bunu yıllarca omzunda taşımışsın. Darısı da bizim çuvalların başına.
Seni de tebrik ederim. Gayet güzel. Kötü sonuç kötü sonuç diye diye bu bile gözüme güzel göründü. Hafta içi tartılmayın lütfen. Gerçekten çok etkiliyor motivasyonu.Geçen hafta; 77,6
Bu hafta; 77,2
Fark 400 g cık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?