Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebrucum iyi yolculuklar hayırlı bayramlar.

kızlar haftaya cuma kilo bildiriminde bulunamıcam maalesef almamaya calısıcam.sonraki cuma bildirim yaparım.akşamları uğramaya çalışırım şimdiden herkese iyi bayramlar.

kızlar haftaya cuma kilo bildiriminde bulunamıcam maalesef almamaya calısıcam.sonraki cuma bildirim yaparım.akşamları uğramaya çalışırım şimdiden herkese iyi bayramlar.

Tatlım bildirimde bulunamayacağını daha önce söyleseydin eğer izne ayırırdık seni. Şimdi takımın ortalamasını çok kötü etkileyecek. İmkanın yok mu hiç bildirim yapmak için.

Ebrucum takım uygun görürse benim için de uygun. Yabancı olduğum konular da değil zaten önceki takımımdan dolayı... Yardımcı olurum sana.

-------

Herkes şimdiden çıkıyor galiba.
İyi tatiller, iyi bayramlar hepinize...

Ebru bu hafta az oldu. Ben de farkındayım. Ve bayağı da canım sıkıldı. Ama burdan devam.

fundacım haftada en az 4 gün spor yapıyorum sanırım o yüzden 500 gr üstü verdim hep.spora devam edicem

Dilaracım sporun çok faydası var. Ben bu hafta hiç yapamadım . Cezasını da az vererek çektim. Artık haftada 5 gün yürüyeceğim yoksa yaptıklarım boşa gidiyor.

Sporsuz kilo vermenin zorluguna kesinlikle katılıyorum zeynepcim, ben de bu hafta hiç gidemedim spora.. Cok etkiliyor..

Kaptan aklıma senin kırmızı elbisen geldi, gecen sene resmini koymustun, bi kilolu halinle, bide daha zayıf halinle giymiştin aynı elbiseyi, o elbise duruyorsa şimdi de giyip çeksene, cok farklıdır eminim, bizi de motive eder:)

Step mi çeksem yoksa yürüyüş mü yapsam? Fikri olan var mı? Hangisi daha iyi gelir acaba? Step çekerken az da olsa terliyorum ama ter her zaman daha çok kalori yakıldığının göstergesi olur mu ki?

Sporsuz kilo vermenin zorluguna kesinlikle katılıyorum zeynepcim, ben de bu hafta hiç gidemedim spora.. Cok etkiliyor..
Kesinlikle tuba sporsuz çok zor. Muhakkak vakit bulup spor yapmam lazım. Yoksa boşa kürek çekmiş gibi oluyorsun.
Benim bu hafta hep zaman problemim oldu. Ama anladım ki zaman bulmak zorundayım.

Ay hiç kafa yok ben de... Hep de sana denk geliyor.
Naptın sordun mu elbiseyi? Yoksa onu da mı kaçırdım?

Ahahah:) yok yok kacırmadın elbiseyi sormadım hala.. Ayy benim kadar da cekingen olmak iyi değil, sevmiyorum bu huyumu, bakayım belki sorarım

Allah allah , kızlar birileri geldi mesajlar yazdı da ben mi goremiyorum, yoksa bunca saattir kimse gelmedi mi?

Ben yatıyorum, herkese simdiden iyi bayramlar diliyorum, gorusmek üzere

Olur canım eve gidince çekerim hatta üçünü yan yana eklerim farkı görürsünüz

Allah allah , kızlar birileri geldi mesajlar yazdı da ben mi goremiyorum, yoksa bunca saattir kimse gelmedi mi?

Ben yatıyorum, herkese simdiden iyi bayramlar diliyorum, gorusmek üzere
kimse gelmemiş galiba
Step mi çeksem yoksa yürüyüş mü yapsam? Fikri olan var mı? Hangisi daha iyi gelir acaba? Step çekerken az da olsa terliyorum ama ter her zaman daha çok kalori yakıldığının göstergesi olur mu ki?
yürümek daha iyi bence

Yuruyus
yuruyus tempolu olmak kaydıyka bence cokn etkili.. Stepi nasıl yapıyorsun , video filan mı izleyerek?

Kızlar akşam karar verdim haftaya cumaya kadar her gün menümü paylaşıcağım. Yoksa ipin ucu kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…