- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Canlarım ben çıkıyorum artık. Akşam yola çıkıyoruz Aksaray' a gitmek için. Hazırlıklarımı tamamlamam lazım. Eda' cım sana özelden numaramı yazıyorum canım. İnşallah görüşebiliriz.
Belki bugün yeniden gelemeyebilirim. Hepimizin bayramı şimdiden mübarek olsun. Güzel bir bayram geçirelim tüm ülke olarak inşallah. Lütfen ve lütfen menülerinize dikkat edin. Mümkün olduğunca spor yapmaya çalışın. Normal spor yapamıyorsanız bile bol bol hareket edin. Hepinizi öpüyorum kocaman
kızlar haftaya cuma kilo bildiriminde bulunamıcam maalesef almamaya calısıcam.sonraki cuma bildirim yaparım.akşamları uğramaya çalışırım şimdiden herkese iyi bayramlar.
Önerine katılıyorum canım ve onaylıyorum. Liste işini hazırlamak 0,30 un altına düşen kişiye ait olacak artık kızlar. Bunu da takım kurallarına ekleyeyim. Bende kontrolünü yaparım sadece. Eğer 0,30 un altına kimse düşmezse ben hallederim. Kızlar bu arada resmiyette hala bir kaptan yardımcımız yok. Yani karar defterinde sadece ben varım. Ben Funda' nın kaptan yardımcısı olmasını istiyorum. Sizler ne dersiniz? Funda' ya sormuyorum bile. Emri vakii yapıyorum
Böyle devam edersen eğer kasımda çok iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum çünkü daha iki ay var. Şuan 73 sün diyelim en az 65 olman lazım zaten. 60 biraz uçuk olur. En sağlıklısı haftada 1 kg ayda 4 kilo. Sen bunu yap yeterli bence. 65 te bile ne kadar ince görüneceksin düşünsene. Şuan ki halinden çok daha iyi durumda olacaksın. Ve sen kilo verdikçe insülin direncin azalıyor biliyorsun dimi. Bayramı kaçamaksız atlatırsak eğer takım olarak çok iyi olacak herşey.
İşe yarıyorsa eğer devam et mutlaka kahve limona. Ben hiç denemedim ama bacaklarım için araştırıp deneyebilirim. Bilgi içinde teşekkürler. Oyun konusunda da haklısın ben mutlaka takılır kalırım böyle oyunlara ama artık kendini durdurabiliyorum. Eskiden bağımlılık yapardı resmen.
Sana güvenmek istiyorum Tuba' cım. Unutma hem kendin için hem takım için kilo vermen lazım. Çıkartma bunu aklından.
Dünkü sonucu görmüştün sanırım. 63,2 çıkmıştım. Eğer akşam kısır yemeseydim eminim yine aynı sonucu alırdım. Kısırın yanında birde lahana turşusu yedim. Hiç bişey olmadıysa bile su tutmuştur. Çünkü tuzluydu biraz lahana. Haftaya cumaya 62 li rakamları görmeyi hedefliyorum inşallah.
Önerine katılıyorum canım ve onaylıyorum. Liste işini hazırlamak 0,30 un altına düşen kişiye ait olacak artık kızlar. Bunu da takım kurallarına ekleyeyim. Bende kontrolünü yaparım sadece. Eğer 0,30 un altına kimse düşmezse ben hallederim. Kızlar bu arada resmiyette hala bir kaptan yardımcımız yok. Yani karar defterinde sadece ben varım. Ben Funda' nın kaptan yardımcısı olmasını istiyorum. Sizler ne dersiniz? Funda' ya sormuyorum bile. Emri vakii yapıyorum
Tebrikler Zeynep' cim ama kilona göre az biraz bu sonuç. Bayramda mutlaka ve mutlaka dikkat etmen gerekli. Haftaya kilolar ikiye bölünecek.
fundacım haftada en az 4 gün spor yapıyorum sanırım o yüzden 500 gr üstü verdim hep.spora devam edicem
Tubacım sen gitmiyor musun tatile? Bizimkiler de gitti ama ben evde kalıyorum.
Canım ankaraya geldim ben dün, 4 gun kadar burda kalıcam..
Tatil dediğin , esimin akrabalarını ziyaret işte:)
Kesinlikle tuba sporsuz çok zor. Muhakkak vakit bulup spor yapmam lazım. Yoksa boşa kürek çekmiş gibi oluyorsun.Sporsuz kilo vermenin zorluguna kesinlikle katılıyorum zeynepcim, ben de bu hafta hiç gidemedim spora.. Cok etkiliyor..
Ay hiç kafa yok ben de...Hep de sana denk geliyor.
Naptın sordun mu elbiseyi? Yoksa onu da mı kaçırdım?
Olur canım eve gidince çekerim hatta üçünü yan yana eklerim farkı görürsünüzKaptan aklıma senin kırmızı elbisen geldi, gecen sene resmini koymustun, bi kilolu halinle, bide daha zayıf halinle giymiştin aynı elbiseyi, o elbise duruyorsa şimdi de giyip çeksene, cok farklıdır eminim, bizi de motive eder:)
kimse gelmemiş galibaAllah allah , kızlar birileri geldi mesajlar yazdı da ben mi goremiyorum, yoksa bunca saattir kimse gelmedi mi?
Ben yatıyorum, herkese simdiden iyi bayramlar diliyorum, gorusmek üzere
yürümek daha iyi benceStep mi çeksem yoksa yürüyüş mü yapsam? Fikri olan var mı? Hangisi daha iyi gelir acaba? Step çekerken az da olsa terliyorum ama ter her zaman daha çok kalori yakıldığının göstergesi olur mu ki?
yuruyus tempolu olmak kaydıyka bence cokn etkili.. Stepi nasıl yapıyorsun , video filan mı izleyerek?Step mi çeksem yoksa yürüyüş mü yapsam? Fikri olan var mı? Hangisi daha iyi gelir acaba? Step çekerken az da olsa terliyorum ama ter her zaman daha çok kalori yakıldığının göstergesi olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?