Ayy burayı az da olsa hareketlenmiş görmek çok güzel :) bende gaza geldim şimdi
:) yine kaynatırız burayı biz fıkır fıkır :)bizimle hareketlenecek burası ececim..valla benim de içim ferahladı sizleri görünce
:) evet çok güzel :) öyle ama ya yiyecem ya giyecem :)eceee...mesajın çok hoş..ya yiyecem..ya giyecem..
hadi gözün aydın :) gel mutlaka bekliyoruzouuu...mesai bitmiş ...hadi ben kaçtım..belki akşama uğrarım ..
Ayy burayı az da olsa hareketlenmiş görmek çok güzel :) bende gaza geldim şimdi
Bu arada kaabanım yoktu ne zamandır bakınıyordum. Bugun aldım birtane. Denerken 1 numara değilde 2 var ı diye sordum, 2 size bûyuk olur dedi 1 numarayı verdi. Giydikten sonra da arkadan sıkıp daralttı :) pek bi memnun oldum:)
çok kolay değil canımaaaaaa....süper fikir...iş bulamıyorsan iş kur..evet güzel olmaz mı fatma
haklısın dilaracım. Hepimiz mutlaka ugramaliyiz, bunu kendimiz Icin yapmaliyizaynen öyle canım.herkes gün içinde az da olsa uğramaya çalışsa çok güzel olur.
anaam bayağı tutmuş :) bir daha ki sefere ne sözü alıcak acabaSelam kızlar.teşekkür veya takdir alırsa oğluma telefon alacağıma dair söz vermiştim.tarih öğretmenine çok güveniyordumbiraz notu kıt bir kadın.benim oğlan sözel dersleri sevmez ve çalışmaz.ama işin ucunda telefon olunca gece 4 te kalkıp ders çalıştı ve teşekkür alıyor.bugün sokaklardaydık, eve yeni girdik.lcd tv fiyatına telefon aldık
oh oh iyi bize kaldın sen :)Oğlan telefonla meşgul, bilgisayar bana kaldı
anaam bayağı tutmuş :) bir daha ki sefere ne sözü alıcak acaba
akşam akşam ne güldüm yaaAz önce telefonu tv
kumandasına çevirdi, kanala değiştirdi.özgür sence mutfağı da temizler mi bu telefon diyorum.anne bana bu gece izin ver.sabaha elektrikli süpürge moduna geçiririm ben bunu diyor
döndüm canım döndüm ama cuma günü geri gidiyorum bütünlemem var, sonra salı günü inşallah tekrar geliyorum :)Başka yok artık.başarılı olamıyorum diye sızlanıp duruyordu.kendine güveni geldi.sen ne yaptın ece.evine döndün mü
Kaç kilosun Tuba? Sınavların için tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?