- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Slm kızlar, kusura bakmayın uzun zamandır gelemedim. Bu iş olayları beni çok rahatsız ediyor. Hiçbirşey yapmak istemiyorum. Bu psikoloji ile diyet falan kalmadı zaten, izne mi ayrılsam acaba diyorum.
Kızlar tebrik ederim, Dilaracım özellikler 2 kg süper bir sonuç. Ben de 0,5 kg düşmüşüm. Ama bunun su kaybı olduğunu düşünüyorum. kendimi çok saldım, üstelik hiç su da içmiyorum.
Geçen hafta:72
Bu hafta:71,5
fark:0,5 kg
Sıkı durun haftanın bomba bildirimi geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geçen hafta: 61.2
Bu hafta : 60.1
FARK : 1 KG
harikasın Ebru, tebrikler.Sıkı durun haftanın bomba bildirimi geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geçen hafta: 61.2
Bu hafta : 60.1
FARK : 1 KG
Hiç sorma Dilara, toparlanamıyorum.Fatma'cım sen en çok gelen,kaçamak yapmayandın.Ne oldu böyle sana nazar mı değdi?
Oruçtan sonra öyle oluyor, kıtlıktan çıkmış gibi oluyorsun. Sen toparlarsın ama eminim ben. Güveniyorum ben sana.ben de dünkü menümü yazayım canlar
sahur:
1 simit
5 zeytin
2 kk peynir
çay
malasef adet oldum.orucumu tamamlayamadım.ve akşam cozuttum resmen.......
ara:
1 kalbura bastı
1 çay bardağı süt
akşam:
1 tabak patlıcan yemeği
yarım tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara:
1 portakal
1 elma
ara:
10 badem
10 fıstık
saat 9 da yat artık gülnihal dedim..yoksa mutfağı yiyeceksin
canım bende çok tuttum sürekli hatırlıyım diye yazdım :) o şahısla da başlamadan bitirdik. İçimdeki hissi dinledim ve yolcu etmeye gitmedim pişman olmam umarım hislerimin de beni yanıltmadığını düşündürecek bir cevap verdi zaten.. bir konu daha kapandıhayırlısı olsun canım, bu arada sloganını çok tuttum.
Günaydın canımgünaydın kızlar iyi haftalar..
Havva ve Funda başka takımda devam etme kararı almışlar canım. Bu hafta paylaşımlarımız daha da kötü olabilir ama ben elimden geldiğince buralarda olmaya çalışacağım. Tekrar toparlanacağımıza inanıyorum. Kalanlarda elinden geleni yaparsa eğer eski günlerimize kısa zamanda dönebiliriz.kızlar bu hafta herkes bildirim yapsın lütfen.motivasyon yerlerde ne oluyoruz böyle
Seni iki haftadır tebrik etmek istiyorum. Çok güzel kilolar veriyorsun maşallah sana. Bu arada bende artık 36 beden kıyafetler almaya başladım. Çokkkkkkkkkkkkkk güzel bir duyguuuuuuuu80 ın altını görmek süpermiş kızlar herkes farketti.bu haftada 2 kg vermek için aç gezicem
sürekli canım sıkılıyor, 2 dersten kalmak da tuzu biberi oldu buraya geliyorum burda da kimse yok pff
Günaydın kızları, yep yeni bir haftaya başlıyoruz inşallah bu hafta her şey çok daha güzel olacak
günaydın kızlar iyi haftalar..
80 ın altını görmek süpermiş kızlar herkes farketti.bu haftada 2 kg vermek için aç gezicem
Kızlar merhaba Ebru da bahsetmiş havvayla takım değiştiriyoruz.Kırgınlık kızgınlık yok umarım sizlerde kırılmazsınız hakkınızı helal edin az dertleşmedik burda.Seviyorum sizleri.Bol eksili günler hepinize.Cuma son bildirimi mi yapacagım inşallah güzel bir eksiyle veda edecegim buraya.
selam kızlarrr.......
amaannnnn üniversitede 2 dersten kalmak falan nedir ki....verirsin sen onları...boşver..
umarım öyle olur ebru..sen topla bizi..yoksa takım dağılacak
günaydın canım
çok hoşsun...aç gezme fikrine ben de katılıyorum..
güle güle canım..yine uğrayın buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?