Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar ebru ve funda da söylemiş biz fundayla ayrılmaya karar verdik kişisel değil yada herhangi bir problem yok sadece motivasyon eksikliği beni çok yordu benim için 13. takım çok özeldir ve özel kalacak hepiniz benim için özelsiniz bu haftada son kez burda bildirim yapacağız kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin

Selam kızlar

Ya dun uzunca bi mesaj yazmıstım ama simdi bakıyorum cıkmamıs, cok sinîr bozucu

Fundâyla havva ayrılıyormus ne oluyor niyeki? Ben yokken neler oldu takım ne kadar durulmus..

Toparlarız ben bize guveniyorum :)

Benimde butun notlarım acıklandı, gectim hepsini cok sukur, son bir donem kaldı mezuniyete :)

Bu arada kaabanım yoktu ne zamandır bakınıyordum. Bugun aldım birtane. Denerken 1 numara değilde 2 var ı diye sordum, 2 size bûyuk olur dedi 1 numarayı verdi. Giydikten sonra da arkadan sıkıp daralttı :) pek bi memnun oldum:)

günaydın kızlarrr

günaydın dilara

çalışkan öğrencisin maşallah sana

ben de dünkü menümü yazayım.........
sabah:
yarım simit
2 kk kaşar peyniri
çay
öğle:
1 kepçe barbunya yemeği
1 kaşık kadar kuşbaşı et yemeği
1 portakal
ara:
10 tane badem
10 tane fıstık
akşam:
1 kepçe ciğer kavurma
4-5 çatal makarna
1 bardak ayran
ara:
1 portakal
1 elma

Slm kızlar, lütfen darılmayın bana gelemiyorum diye. Herşey üstüme geliyor sanki bu aralar. Kilo da veremedim. asıl toparlanacağımı bilemiyorum.

Liste kalabalık gibi görünüyor zma içerik güzel. Afiyet şifa olsun canım.

oruca ara verince sanırsınız kıtlıktan çıkmışım gibi bir yeme isteği oluyor yaaaa....kendimi zor durduruyorum..iki gecedir açlıktan uykumdan uyanıyorum.muhtemelen insülin direncim hortladı.gece gece çikolata yenir mi yaa

Kaç kilosun Tuba? Sınavların için tebrikler.

Slm kızlar, lütfen darılmayın bana gelemiyorum diye. Herşey üstüme geliyor sanki bu aralar. Kilo da veremedim. asıl toparlanacağımı bilemiyorum.

kuzum hepimizde durum böyle..ama biryerden başlamak lazım.kilo veremesek bile, menüler kötü olsa bile paylaşıma devam etmek lazım..her günümüz iyi olamaz elbet..kötü olanlarını da paylaşalım öyle değil mi..

Havva Ve Funda, çoklu alıntı yapamıyorum telefondan. Üzüldüm ayrıldığınıza, hayırlısı olsun. Güle güle.

hele sen...kaç gündür aklımdasın..naptı bu kız diyorum..
Saol canım, benim sıkıntım iş bulamamak. Gerçi bu aralar eşim sana bir iş kuralım falan diye destek olmaya başladı. Şu iş konusunu halletsem toparlanacağım aslında. Morali bozukken insanın hiçbirşey yapası gelmiyor.

aaaaaa....süper fikir...iş bulamıyorsan iş kur..evet güzel olmaz mı fatma

o mesajlar silinince bende çok fena oluyorum :) tebrikler dersslerin için :)
Ayyy ne güzel canım gözün aydınn :)
Ben 2 öğün yediğim için uzuuun menüleri okuyunca bocalıyorum, yanlış bir yorumda yapmak istemediğimden yazmıyorum bir şey ama bu menü güzel olmuş canım afiyet olsun
Canım bir yerden başlaman gerek bu mesajını başlangıç say gel takıl yine buraya, en azından derdini uzun uzun anlat :) sonra bizi dinle yavaş yavaş açılalım
aman haa dikkat et canım , bu durumu ne kadar uygun hale getirirsen o kadar iyi olur
Bir de insan bir zaman sonra düşünmeden duramıyor ve düşün düşün çatlıyor daha da sıkıntıya düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…