- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
günaydın kızlarrr
Selam kızlar
Ya dun uzunca bi mesaj yazmıstım ama simdi bakıyorum cıkmamıs, cok sinîr bozucu
Fundâyla havva ayrılıyormus ne oluyor niyeki? Ben yokken neler oldu takım ne kadar durulmus..
Toparlarız ben bize guveniyorum :)
Benimde butun notlarım acıklandı, gectim hepsini cok sukur, son bir donem kaldı mezuniyete :)
Bu arada kaabanım yoktu ne zamandır bakınıyordum. Bugun aldım birtane. Denerken 1 numara değilde 2 var ı diye sordum, 2 size bûyuk olur dedi 1 numarayı verdi. Giydikten sonra da arkadan sıkıp daralttı :) pek bi memnun oldum:)
Liste kalabalık gibi görünüyor zma içerik güzel. Afiyet şifa olsun canım.ben de dünkü menümü yazayım.........
sabah:
yarım simit
2 kk kaşar peyniri
çay
öğle:
1 kepçe barbunya yemeği
1 kaşık kadar kuşbaşı et yemeği
1 portakal
ara:
10 tane badem
10 tane fıstık
akşam:
1 kepçe ciğer kavurma
4-5 çatal makarna
1 bardak ayran
ara:
1 portakal
1 elma
Kaç kilosun Tuba? Sınavların için tebrikler.Bu arada kaabanım yoktu ne zamandır bakınıyordum. Bugun aldım birtane. Denerken 1 numara değilde 2 var ı diye sordum, 2 size bûyuk olur dedi 1 numarayı verdi. Giydikten sonra da arkadan sıkıp daralttı :) pek bi memnun oldum:)
Slm kızlar, lütfen darılmayın bana gelemiyorum diye. Herşey üstüme geliyor sanki bu aralar. Kilo da veremedim. asıl toparlanacağımı bilemiyorum.
Saol canım, benim sıkıntım iş bulamamak. Gerçi bu aralar eşim sana bir iş kuralım falan diye destek olmaya başladı. Şu iş konusunu halletsem toparlanacağım aslında. Morali bozukken insanın hiçbirşey yapası gelmiyor.hele sen...kaç gündür aklımdasın..naptı bu kız diyorum..
Saol canım, benim sıkıntım iş bulamamak. Gerçi bu aralar eşim sana bir iş kuralım falan diye destek olmaya başladı. Şu iş konusunu halletsem toparlanacağım aslında. Morali bozukken insanın hiçbirşey yapası gelmiyor.
o mesajlar silinince bende çok fena oluyorum :) tebrikler dersslerin için :)Selam kızlar
Ya dun uzunca bi mesaj yazmıstım ama simdi bakıyorum cıkmamıs, cok sinîr bozucu
Fundâyla havva ayrılıyormus ne oluyor niyeki? Ben yokken neler oldu takım ne kadar durulmus..
Toparlarız ben bize guveniyorum :)
Benimde butun notlarım acıklandı, gectim hepsini cok sukur, son bir donem kaldı mezuniyete :)
Ayyy ne güzel canım gözün aydınn :)Bu arada kaabanım yoktu ne zamandır bakınıyordum. Bugun aldım birtane. Denerken 1 numara değilde 2 var ı diye sordum, 2 size bûyuk olur dedi 1 numarayı verdi. Giydikten sonra da arkadan sıkıp daralttı :) pek bi memnun oldum:)
Ben 2 öğün yediğim için uzuuun menüleri okuyunca bocalıyorum, yanlış bir yorumda yapmak istemediğimden yazmıyorum bir şey ama bu menü güzel olmuş canım afiyet olsunben de dünkü menümü yazayım.........
sabah:
yarım simit
2 kk kaşar peyniri
çay
öğle:
1 kepçe barbunya yemeği
1 kaşık kadar kuşbaşı et yemeği
1 portakal
ara:
10 tane badem
10 tane fıstık
akşam:
1 kepçe ciğer kavurma
4-5 çatal makarna
1 bardak ayran
ara:
1 portakal
1 elma
Canım bir yerden başlaman gerek bu mesajını başlangıç say gel takıl yine buraya, en azından derdini uzun uzun anlat :) sonra bizi dinleSlm kızlar, lütfen darılmayın bana gelemiyorum diye. Herşey üstüme geliyor sanki bu aralar. Kilo da veremedim. asıl toparlanacağımı bilemiyorum.
aman haa dikkat et canım , bu durumu ne kadar uygun hale getirirsen o kadar iyi oluroruca ara verince sanırsınız kıtlıktan çıkmışım gibi bir yeme isteği oluyor yaaaa....kendimi zor durduruyorum..iki gecedir açlıktan uykumdan uyanıyorum.muhtemelen insülin direncim hortladı.gece gece çikolata yenir mi yaa
Bir de insan bir zaman sonra düşünmeden duramıyor ve düşün düşün çatlıyor daha da sıkıntıya düşüyorSaol canım, benim sıkıntım iş bulamamak. Gerçi bu aralar eşim sana bir iş kuralım falan diye destek olmaya başladı. Şu iş konusunu halletsem toparlanacağım aslında. Morali bozukken insanın hiçbirşey yapası gelmiyor.
yapmayı sevdiği bir çok işi, hobiyi işe dökebilir :)aaaaaa....süper fikir...iş bulamıyorsan iş kur..evet güzel olmaz mı fatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?