Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlaaar az önce bir topğe rastladım ve başlarda istikrarla okurken bir ande heyecandan atlaya atlaya okurken buldum kendimi.. Acayip de gaza geldim.. Geçenlerde verdiğim mini etek, şort kararını destekleyen düşünceler gelişti bende.. ben linki buraya da yazayım kimin nerden ilham alacağı belli olmaz.. İsterseniz bakarsınız.. Çok üzüldüm sinirlendim okurken açıkçası.. bu saate kadar oturdum onu bitirebilmek için :)
-acınası biriyim-
iyi geceler :)

hahhaaaaaa:)))))))))) öyledir o....
ayyy senin de laptop hedefin vardıııı....az kalmış tuba ha gayret bacım

dünkü menümü yazayım hemen
sabah:
yarım simit
2 kk peynir
çay
öğle:
2 kaşık kadar tavuk(tavuklu pilavdı sadece tavuklarını yedim)
1 ayran
az salata
ara:
1 portakal
akşam:
1 döner dürüm
kola

Senin iş alanın neydi fatma
Tekstil canım

Az önce telefonu tv kumandasına çevirdi, kanala değiştirdi.özgür sence mutfağı da temizler mi bu telefon diyorum.anne bana bu gece izin ver.sabaha elektrikli süpürge moduna geçiririm ben bunu diyor
Bu nesil neler keşfediyor, belki bizim telefonlarda da vardır ama haberimiz bile yok.

dünkü menümü yazayım hemen
sabah:
yarım simit
2 kk peynir
çay
öğle:
2 kaşık kadar tavuk(tavuklu pilavdı sadece tavuklarını yedim)
1 ayran
az salata
ara:
1 portakal
akşam:
1 döner dürüm
kola
Ağzım sulandı, ben de döner yemek istiyorum.

Dünkü menüm
09:00
1 kase yoğurt
16:30
1 kase salata
1 lt su.

çok az oldu ama eşimle iddiaya girmiştik, 10 kg vermesine. cuma gününe kadar 800 gr daha vermem gerek. Cuma sabahına kadar verebilir miyim bilmiyorum. O nedenle o güne kadar minimumda besleneceğim. Su kaybı bile olsa 70 kg ı görmem lazım.

kız bak bayılıp düşersin kendine dikkat et.böyle devam edersen 800 gram nedir ki verirsin
tekstil mühendisi olarak iş kurman pahalı olur değil mi.makinalar falan..

Kızlar tü tü tütütütü 41 kere maşallah. Uzun zamandır takımı böyle göremiyordum. Çok mutlu ettiniz beni. Benden de size kocaman mutluluk verici bir haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tam 9 yıl sonra ilk defa 5 li rakamları gördüm tartıda. Bu sabah tam tamına

59.8888888888888888888888888

Canlarııım bizim takımda kimler İstanbuldaydı?? :)

Ben Konya' dayım canım, Fatma Bursa' da, Gülnihal Denizli' de, Dilara nın İstanbul' da olması lazım. Tuba İstanbul' da. Başka kim var?

Bugün takımın bekçisi ben olacağım wooowwww

Kızlar yaaa çok komik olacak ama her gün bir kişi nöbetçi olsun takımda bekleyelim burayı

dünkü menüm................
sabah:
1 kendi imalatım olan poğaça
1 su bardağı süt
öğle:
yarım kepçe türlü
az makarna(ucundan tırtıklamaya çalıştım)
cacık
ara:
1 portakal
akşam:
yok.misafirliğe gidecektim
ara:
2 tuzlu 1 tatlı kurabiye
1 portakal
1 mandalina

kız bak bayılıp düşersin kendine dikkat et.böyle devam edersen 800 gram nedir ki verirsin
tekstil mühendisi olarak iş kurman pahalı olur değil mi.makinalar falan..
yok canim oyle bir ise girmem mantikli olmaz.
Hiç sorma Gülnihalcim, 70.2 ile iddiayı kaybettim. 200 g la kaybettim. 3 gündür açtım, nasıl olsa kaybettim diye bugün bir güzel İskender'i mideye indirdim. Hatta kızım kendi yemeğini bitiremedi, onunkini de bitirdim. Pişman değilim ama tartı gününden önce olması kötü oldu. Öğlen yemiştim onun üzerine hiçbirşey yemedim gerçi.
Az önce eşim aradı (bu arada Sömetr tatili için Antep'e gidiyoruz kızımla, Yoldayız). Bu kadar verdin sana birgün daha yarın tartıl diye. Yarın ki sonucumu merakla bekliyorum. Keşke 1gün daha bekleseydim

Bugün takımın bekçisi ben olacağım wooowwww

Kızlar yaaa çok komik olacak ama her gün bir kişi nöbetçi olsun takımda bekleyelim burayı
olur bekleyelim Ebrucum

misafirlikler çok tehlikeli, ama sen akşam yemeğiyle dengelemişsin.

Güzel bir başlangıç olsun bu bizim için. Bugünün ilk mesajı ve günaydını benden gelsin. Umarım güzel sonuçlar alırız bugün. Tartılmak için bekliyorum ki biraz ödem varsa gitsin diye.

Kizlar bildirim
Yapayim ama
Sanirim tarti kafayi yedi her defasinda farkli sonuc cikard..kacamak yapmamistim
Birde...

Gecen hafta 78,10

Bu hafta 79,00

Fark 900 gr
77 yide gordum tartida ama bu rakami gorunce moralim bozuldu bunu yazayim..cok sasirdim ve sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…