Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

uff kızlar canım cok sıkkın bu aralar.canım hiç birşey yapmak istemiyor kafam karışık.bi tuhafum nedendir bilmem...

bu hafta izinliyim ve evdeyim..evde hayat daha hızlı akıyor..hemen akşam oldu ve 1. gün bitti

bugünkü menüm..........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
çeyrek ekmek
5 zeytin
çay
akşam:
evde döner keyfi yaptık
1 lavaşa 4-5 kaşık et döner
biraz maydanoz
biraz sumaklı soğan
biraz domates
yanında 1 bardak ayran
ara:
1 portakal
yemeyi 6 da bitirdim.şimdi tarçınlı suyumu içiyorum

Selam hanımlar

Takımın durumu îçler acısı, toplanalım demek bile gelmiyor içimden bu ne boyle.. Ben kendi adıma önce sınavlar sonra moral bozuklugu sonra internetsizlik derken hepgen koptum burdan

dunku menumu yazayım

sabah 9,00 2 dılım peynır,1 yumurta,çay

öğle 13,00 4 tavuk baget,yoğurt

akşam 19,00 4 köfte,yoğurt

2 lt su,45 dk Billy Blanks Cardio Workout

Selam hanımlar

Takımın durumu îçler acısı, toplanalım demek bile gelmiyor içimden bu ne boyle.. Ben kendi adıma önce sınavlar sonra moral bozuklugu sonra internetsizlik derken hepgen koptum burdan

aynen öyle bu gidişle hiç kimse kalmayacak takımda

Selam hanımlar

sen benden önce de buradaydın canım.kaptan yardımcımız var mı?

Şuandan itibaren her an her dakika kk açık kalacak hem pc de hem telefonda. Bu kez mutlaka toparlamalıyız kızlar. Üzgünüm bu durum için ama bazen böyle kopmalar yaşayabiliyoruz. En az zararla atlatalım inşallah. Yardımcı olun lütfen bana

Yarından itibaren lütfen herkes menüsünü yazsın. İyi kötü ne yiyorsanız yazın ki toparlanalım biran önce.

Kızlar nerdesiniz yaaaa iki gündür benden başka gelen yok. Umarım herkes iyidir.

Günaydın arkadaşlar grupta yer var mı? Bende bir zayıflama takımına girmek istiyorum. Bu şekilde devam ettiğim diyetimi yarışma eşliğinde yapabilirim.

Kizlar selam menumu yazayim

Sabah 9,00 omlet,peynir

Ogle12,30 4 baget,yogurt

Aksam 2 dilim peynir,1 fincan sutlu nescafe

45 dk yuruyus,2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…