Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizlar.izindeyim bu hafta.geç yatınca ancak uyanabildim.bu hafta kilom 67.4

*** 13. TAKIM 398. ETAP***

Akkat (70.8/70.8/0/%0) Bildirim yapmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
dilarasahra (79/77.6/1.4/%1.77)
hepbera(68/67.4/0.6/%0.88)
LAydLiNe (59.8/59.8/0/%0) Kilosu sabit
mavera87 (63.9/63.5/0.4/%0.63)

13. Takım ortalaması :% 0.66

Kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Böyle bir durumda bile %30 un altında olmamamız büyük mucize. Biz çok iyi bir takımız. Bu kötü zamanları atlatabilirsek eğer herşey daha güzel olacak. Lütfen biraz daha zaman ayıralım takıma olmaz mı?

Kimse gelmemiş yine ama ben umutla ve sabırla bekleyeceğim burada Mutlaka birileri gelecektir.

Kızlar yaaa hadi ama arada bi bakın takıma. Bırakmayın tümden kendinizi.

ebrucum iznin olursa ben 2. takıma geçmek istiyorum canım..kızlar hepinizi çok seviyorum.tekrar diyet moduna girmeme yardımcı oldunuz..umarım hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.

günaydın kızlar...Ebru bu durumda bu takımda sadece ikimiz mi kalıyoruz yaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorum :)

ebrucum iznin olursa ben 2. takıma geçmek istiyorum canım..kızlar hepinizi çok seviyorum.tekrar diyet moduna girmeme yardımcı oldunuz..umarım hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.

ne dıyım canım hayırlısı olsun ama haklısın sen de.kimse uğramıyo bizden baska benım bile uğrayasım gelmiyo artık..motivasyon çok düştü.

ne dıyım canım hayırlısı olsun ama haklısın sen de.kimse uğramıyo bizden baska benım bile uğrayasım gelmiyo artık..motivasyon çok düştü.

malesef öyle dilaracım.benim de motivasyonum düştü.bi süredir 60-69 kilo topiğine takılıyorum.yani sırf muhabbet olsun diye..

hemen dünkü menümü yazayım...............
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
1 kk peynir
çay
iftar:
1 tabak mercimek yemeği
1 dilim ekmek
salata
1 kase yoğurt
ara:
1 çay bardağı leblebi,üzüm,badem karışımı
ara:
1 portakal

1 bardak 5li çay
1.5 litre su

malesef öyle dilaracım.benim de motivasyonum düştü.bi süredir 60-69 kilo topiğine takılıyorum.yani sırf muhabbet olsun diye..

Canım istediğin takıma gitmekte özgürsün. Asla kötü düşünmem ama 60-69 topiğine takılacağına bizim takıma takılsan belki düzelirdik. Ben gelip gidip yazıyorum karşılığında kimseden çıt çıkmıyor. Gitmene değil ama böyle yazmana üzüldüm. Yolun açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…