haklısın canım ne diyim..ben ne yapsam bilemedim..bu takım bana çok uğurlu geldi bırakmak istemiyorum.
Dilara' cım ben sonuna kadar buradayım tek başıma da kalsam. Eğer sende buradaysan Tuba sen ben hallederiz bi şekilde. Tek yapman gereken daha sık gelmek. Ne dersin var mısın?
Tatlım paylaşımda bir konu var kaptanların yorumunu bekleyen.. Seni göremedim haber vermek istedim..Dilara' cım ben sonuna kadar buradayım tek başıma da kalsam. Eğer sende buradaysan Tuba sen ben hallederiz bi şekilde. Tek yapman gereken daha sık gelmek. Ne dersin var mısın?
Kızlar merhaba.
Geçmişı okuyamadım umarım her şey istediğiniz gibi olmuştur.
Bende durumlar fena.
Çok sıkıntılı günler yaşadım.
Küçük kızım havale geçirdi ama onun üzüntüsü bana yetti. Stresten yedim durdum. Sonra da kendime zarar verdiğimi düşündüm. Bayağıdır da tartılmadım. Ama 87 falan olmuşumdur. Tekrar buralara dönme zamanı geldi. Ayrıldıgım kilona kadar lustede olmayacağım. Sonra tekrar listeye girmek isterim.
Kızlar merhaba.
Geçmişı okuyamadım umarım her şey istediğiniz gibi olmuştur.
Bende durumlar fena.
Çok sıkıntılı günler yaşadım.
Küçük kızım havale geçirdi ama onun üzüntüsü bana yetti. Stresten yedim durdum. Sonra da kendime zarar verdiğimi düşündüm. Bayağıdır da tartılmadım. Ama 87 falan olmuşumdur. Tekrar buralara dönme zamanı geldi. Ayrıldıgım kilona kadar lustede olmayacağım. Sonra tekrar listeye girmek isterim.
canım hoşgeldin nerelerdesin sen ya? çok geçmiş olsun kızın için çok üzüldüm..inşallah şimdi daha iyidir..kesinlikle dönmen gerek takımda kimse kalmadı nerdeyse.ayrıca en iradeli olanımızdın sen.bırakma sakın.hoşgeldin..
kaç kg ile ayrılmıştın ki?merak etme verirsin tekrar..daha fazla almadan kontrol altına al lütfen ..
Allaha şukür sağlığında bir sıkıntı yok. Ama korkusu bana yetti.
DilarCım ben sanırsam 79 kilo ile ayrılmıştım. Bir ay sonra 79 a gelmeyi hedefliyorum. Umarım olur. Oradan devam edebilirim artık.
Günaydın canımgünaydın kızlar
edersin canım hiç merak etme.ama o kadar emek verdin.en azından geri alma dikkat et..
Slm kızlar,
Haber vermeden izne ayrıldığım için üzgünüm. Antep'teyim ve burda diyete dvm edemedim, İnternet'e de giremiyorum, o nedenle ani olarak izne ayrılmam gerekti. Pazartesiden itibaren 13.takımdayım, hepbşrlikte hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Sizi çok seviyorum, gülnihalcim gitmeseydin keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?