Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dilaracım güzel kilo vermişsin.
7 li rzkamları görmen harika. Artık çok zor gidecek kilolar bence de diyetisyene başlarsan kırılma noktasını daha kolay aşarsın. Ama suratsız bir diyetisyen seç ki kaçamak yapna şansın olmasın.

Ben de bu sabah tartıldım gözlerim yerinden ćıktı. Üstümde eşofman takım vardı ama yine de çok .
Söylüyorum 89.3
Kızlar bu günden sonra listelerimj yazıcağım. Kaçamak yok.

*** 13. TAKIM 399. ETAP***

dilarasahra (77.6/77.6/0/%0) Kilosu sabit
hepbera(67.4/67.1/0.3/%0.45) 2. takıma transfer olmak istiyor
LAydLiNe (59.8/59/0.8/%1.34)
mavera87 (63.5/63.5/0/%0) Bildirim yapmadı

13. Takım ortalaması :% 0.45

Ya kızlar ben sabah tartıldım, kızların yemegini hazırlayıp öyle paylasıcaktım kilomu ama unutmusum. Gerci kilom iyi değğildi listeye girmemek daha iyi oldu

Yinede yapayım bildirim

Gecen hafta 63,5
Bu hafta 64,5

Bu arada haftaya laptopumu elime alıyorum inaallah:) 2,5 aylık seker-hamır orucum tamamlanmıs olucak :)

Kızlar yarın yep yeni bir gün olsun bizim için. Yeniden başlayalım her şeye ne dersiniz? Benimle misiniz?

Mutlu ve güzel bir hafta sonu diliyorum kocaman günaydınnnnnnn

Gec oldu ama sanada gunaydın ebrucum :) yepyeni bir gun olsun hadi :)

Bu arada bu hafta formasyon sınavlarım var, yine basladım yogun calısmaya, bana dua edin :)

Zeynepcim burda olman hem kendin için hem de bizim için cok iyi olur :)

Dilaracım sana da iyi geceler

Ben de biraz daha ders calışıp yatıcam artık , iyi geceler

Günaydın kızlar

Önemli olan listede olmamız değil Zeynep' cim. Listede bir kişi bile olsa yeterli. Önemli olan kilolardan kurtulabilmemiz. Onu da hep birlikte başaracağız. Mutlu pazarlar hepimize

Zeynepcim burda olman hem kendin için hem de bizim için cok iyi olur :)

Dilaracım sana da iyi geceler

Ben de biraz daha ders calışıp yatıcam artık , iyi geceler

Günaydın kızlar

Önemli olan listede olmamız değil Zeynep' cim. Listede bir kişi bile olsa yeterli. Önemli olan kilolardan kurtulabilmemiz. Onu da hep birlikte başaracağız. Mutlu pazarlar hepimize

Kızlar burada olmak güzel.
Artık paylaşımım artıcak.
Bu da muhakkak motivasyonuma yansır.

Gümaydın kızlar,
Kızlar yarın yep yeni bir gün olsun bizim için. Yeniden başlayalım her şeye ne dersiniz? Benimle misiniz?
Bugünden itibaren ben de buradayım. 73 kg ım şuan, yani kilo aldım. Daha fazla almadan kendimi toparlamam lazım.

Dünkü menümle başlayayım
09:00 1 elma

12:30 1 dlm ekmek

17:00 2 elma

dün midem çok rahatsızdı, hiçbirşey yiyemedim o nedenle. Bugü daha sağlıklı menülerle karşınızda olacağım. :)

hoşgeldin canım hiçbişey yememişsin ama ya..geçmiş olsun.inşallah toparlanırsın bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…