Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen hafta : 89.9
Bu hafta : 88.8
Fark : 1.1
Çok mutlu oldum. Arada kaçamak yaptım ama güzel kilo verdim. Haftaya cuma sıfır kaçamakla gideceğim bakalım ne olacak.

kızlar günaydın geçen hafta 76,70

bu hafta 76,60 kg

fark :100 gr
Dilara çok kilo verince genelde bir hafta az bir hafta çok verme olabilir diyordu daha önce gittiğim diyetisyen. Geçen hafta güzel vermiştin. Bu hafta vücüt direnç gösterdi. Haftaya da güzel kilo vereceğine inanıyorum.

Özlem azmet canım bırakma sakın. Bırakınca daha fazlası geri geliyor.
insallah cnm son bildirime subat yazmisim 28 kasim olacakti.
o zamandan bu zamana ayda 2-3 kilo verebilseydim simdi 6lı rakamları devirmeme
az kalmisti..
hatta bir zamanlar burada 67kiloya indikten sonra kendimi birakmasaydim hedef kiloma coktan ulasmis onu korumak icin ugrasiyor olacaktim...
sıkıldim artik sanki..
45-50 kiloluk fotograflarima bakip ne yaptn sen kendine diyorum..

kızlar ceza yemeyin diye geçen haftaki listenizi alıp geçmiş sayfalardan bildirim yapan dilarasahrayı ekledim bu şekilde taşıyorum listeyi yeni arkadaş varsada girecek hafatya girer artık yada yetişirseniz 18 e kadar düzeltebilirsiniz şimdiden özür dilerim bir hata varsa bu şekilde taşıyorum

***13.TAKIM 403.ETAP***

dilarasahra (76.7/76.6/0,1/% 0,13)
LAydLiNe (61///%) bildirimde bulunmadı
mavera87 (63//%) bildirimde bulunmadı

13. Takım ortalaması :% 0,04

slm kızlar, Ebru gelirdi ama hasta falan mı acaba?

Dün çok yoğun bir gündü canım. Sabahtan aklımdaydı. Sonra yoğunluktan her şey uçtu gitti. İş çıkışı da eve gelmeyince liste tamamen çıkmış aklımdan. Çok üzülmüştüm ceza aldık diye ama sağ olsun arkadaşımız paylaşmış listemizi çok mutlu oldum. Bu aralar her şey o kadar yoğun ki takımı toparlamak istiyorum ama bir türlü bu pcnin başına geçip devam ettiremiyorum. Ne yapacağız nasıl toparlayacağız onu da bilmiyorum.

Canım senin için zor olmamalı ki daha önce başrmışlığın var yine başarırsın..
Senin gibi başarılı bir kaptanın takımı böyle olmamalı, inan üzülerek izliyorum takımın son zamanlardaki durumunu.
Yeni üyeler çağır önce takıma sonrası devamı gelir zaten..

selam canım eğer yardım edeceğim birşey varsa bu aralar yardımcı olabilirim genelde işim olmuyor bu aralar elimden geleni yaparım listenizi taşıma falan birşeye ihtiyacınız olursa 1. takıma uğrayabilirsin

Merhaba kızlar nasılsınız. Ben düğün hazırlıklarını bitirdim sayılır. Nikah tarihini de cuma günü alacağız. 20 Nisan da gelinlik provam var. O güne kadar dikkat etmeye çalıyorum. Kilom en son 83'tü bu sabah 81.900 çıktı. Ufaktan yürüyüşlere de başladım.

hazırlıklarla uğraşırken bide doktora gittim. sol dizim çok ağrıyodu, emar ve film çekildi. sol dizimde kıkırdak kaybım varmış. Doktor ilaç yada başka bi tedavi vermedi. Merdiven çıkma, klozeti tercih et vs dedi. Kıkırdak kendini yenileyen bir doku değilmiş, çok üzüldüm. Aranızda sağlıkcı olanlar var, ne tavsiye edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…