Özlem azmet canım bırakma sakın. Bırakınca daha fazlası geri geliyor.28 ŞUBAT 72,5 son bildirim kilom
gecen hafta 73,5 - 74 arasi gidip geldim
bu hafta 73
takildim kaldim..
Geçen hafta : 89.9
Bu hafta : 88.8
Fark : 1.1
Çok mutlu oldum. Arada kaçamak yaptım ama güzel kilo verdim. Haftaya cuma sıfır kaçamakla gideceğim bakalım ne olacak.
Dilara çok kilo verince genelde bir hafta az bir hafta çok verme olabilir diyordu daha önce gittiğim diyetisyen. Geçen hafta güzel vermiştin. Bu hafta vücüt direnç gösterdi. Haftaya da güzel kilo vereceğine inanıyorum.kızlar günaydın geçen hafta 76,70
bu hafta 76,60 kg
fark :100 gr
Teşekür ederim canım. Umarım bırakmam.canım tebrık ederim süpersin devam et bırakma sakın
insallah cnm son bildirime subat yazmisim 28 kasim olacakti.Özlem azmet canım bırakma sakın. Bırakınca daha fazlası geri geliyor.
slm kızlar, Ebru gelirdi ama hasta falan mı acaba?
Canım senin için zor olmamalı ki daha önce başrmışlığın var yine başarırsın..Dün çok yoğun bir gündü canım. Sabahtan aklımdaydı. Sonra yoğunluktan her şey uçtu gitti. İş çıkışı da eve gelmeyince liste tamamen çıkmış aklımdan. Çok üzülmüştüm ceza aldık diye ama sağ olsun arkadaşımız paylaşmış listemizi çok mutlu oldum. Bu aralar her şey o kadar yoğun ki takımı toparlamak istiyorum ama bir türlü bu pcnin başına geçip devam ettiremiyorum. Ne yapacağız nasıl toparlayacağız onu da bilmiyorum.
selam canım eğer yardım edeceğim birşey varsa bu aralar yardımcı olabilirim genelde işim olmuyor bu aralar elimden geleni yaparım listenizi taşıma falan birşeye ihtiyacınız olursa 1. takıma uğrayabilirsinDün çok yoğun bir gündü canım. Sabahtan aklımdaydı. Sonra yoğunluktan her şey uçtu gitti. İş çıkışı da eve gelmeyince liste tamamen çıkmış aklımdan. Çok üzülmüştüm ceza aldık diye ama sağ olsun arkadaşımız paylaşmış listemizi çok mutlu oldum. Bu aralar her şey o kadar yoğun ki takımı toparlamak istiyorum ama bir türlü bu pcnin başına geçip devam ettiremiyorum. Ne yapacağız nasıl toparlayacağız onu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?