Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım.

Kızlar ben geçen haftayla aynıyım 88.8 bu hafta sabit kaldım. Ebru bu hafta liste kötü olursa beni alırmisın. İyi olursa almassın ortalamayı düşürmem.

selam kızlar takımda çok az kişisiniz listenizi getirdim değişiklikleri üzerinde yaparsınız listeye girecek olan var mı bilmiyorum kaptanınız gelirse ona göre takılırısınız

Selam kızlar
Bildirim yapayım dedim ama durum cok vahim, ama takımda da hayat kalmamış cok uzuldum

Yinede yazayımmı bilemedim ama 3 hafta kadar önceki kilom 63
Bu hafta 66

GUNAYDIN kizlarr..
insallah bu hafta guzel sonuclar aliriz..
Bunun icin ugrasmaliyiz..
Tuba nasilsin cnm nerelerdeydin boyle?

kızlar selam bir haftadır izmirdeydim.gelemedim ilk kez bildirim yapamadım...ama takımın durumu da pek parlak görünmüyor

Merhaba GONUL idare eder cnm seni sormalı?

Merhaba GONUL idare eder cnm seni sormalı?

Ben nasıl olayım canım. Düğün hazırlıkları yoruldum iyice. gerçi çok şeyi hallettim. sadece kuaför kaldı, bu hafta kuaförle de anlaşacağım. ay ben cıldırıcagım, kilo vereceğime stresten kilo alıyorum. 20 nisan da gelinlik provam varrr...zaman geçtikçe stresim artıyor.

kızlar geçen hafta 76,60

bu hafta 76,60

fark :0

aslında 78,10 olmustum ama geçen hafta izmirdeydim ve yoğunluktan bıldırım yapamadığım için son yaptığım bildirimle kıyasladım kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…