bir ara 84 e kadar çıkmıştım ama şuan daha iyi görünüyorum. Ama 5 kg daha vermem lazım.Dilara süpersin.
Tebrik ederim.
Fatma tebrik ederim.
güzel vermişsin.
Evet ama çok az gitti bu hafta.
Ama senin boyuna göre kilon iyi.
Ben o kilolara gelsem oooooo çok mutlu olurum.
İlk 1 ay hiç spor yapmadım Özlemcim. Çünkü yağsız ve düşük kalorili beslendim. Bu nedenle kendimi çok yormak istemedim. daha sonra yavaş yavaş yürümeye başladım ama kendimi yormadan. Uzun zamandan beri kilo veremiyorum, bugün artık spor salonuna başladım. Umarım iyi olur. Kilo vermememin tek sebebi kaçamaklarım aslında. Çünkü kilo verdiğim dönemde hiç kaçamak yapmamıştım. Spor falan etkilidir mutlaka ama işin özü kaçamak yapmamakta bence. 1 kere bile kaçamak yapmamak gerekiyor, çünkü ardı geliyor.Anladim FATMA peki ben yokken duzenli spor yaptin mi cnm bu kiloya gelene kadar?
EVET kendim olusturyorum menuleri ama son 2 gun gUzel degildi cok yemedim ama sagliksiz beslendimsimit yedim,pasta yedim..
Bir de ara öğünleri kaldırdım, çünkü şunu fark ettim aralarda az da olsa birşeyler atıştırdıkça daha çok acıkıyorum. Yalnızca 3 öğün yaptım onların dışında kesinlikle birşey yemedim. Meyveyi, sebzeyi, proteini hepsini aynı öğünde yedim.İlk 1 ay hiç spor yapmadım Özlemcim. Çünkü yağsız ve düşük kalorili beslendim. Bu nedenle kendimi çok yormak istemedim. daha sonra yavaş yavaş yürümeye başladım ama kendimi yormadan. Uzun zamandan beri kilo veremiyorum, bugün artık spor salonuna başladım. Umarım iyi olur. Kilo vermememin tek sebebi kaçamaklarım aslında. Çünkü kilo verdiğim dönemde hiç kaçamak yapmamıştım. Spor falan etkilidir mutlaka ama işin özü kaçamak yapmamakta bence. 1 kere bile kaçamak yapmamak gerekiyor, çünkü ardı geliyor.
Günaydınlarrrr
Herkese güzel bir hafta sonu dilerim.
Hu hu kızlar :) napıyosunuz nasılsınız verildi mi kilolar :) can kaptanım sen nasılsın :)
Oooo Eda, hoş geldin naber? bebeği baya büyütmüşsün.Hu hu kızlar :) napıyosunuz nasılsınız verildi mi kilolar :) can kaptanım sen nasılsın :)
kaptanım ya sorma hiç o konu sır kimseye söylemiyom :))) hayırlısıyla dogsun veririz elbet :)Hoş geldin canım benim. Biz iyiyiz buralardayız biraz dağıldık ama yine de iyi gidiyor. Asıl havadisler sende. Nasıl gidiyor hamilelik? Kaç kilo oldun?
hoşbulduk fatmacım..büyüdük tabi teyzesi yolun yarısını çoktan gectik :)Oooo Eda, hoş geldin naber? bebeği baya büyütmüşsün.
Gunaydin kızlar.. Edacıgım ALLAH'im hayirlisi ile saglikli bir sekide bebegini kucagina almayi nasip eder insallah..
Kızlar az önce 200 ip atladım hâlâ kalbim güm güm..
Spor çok güzel ve incelmemiz için çok önemli bir faktör..Kalbin güm gümse işe yaramıştır. Sporun her şekli güzel canım. Yeter ki bir şekilde hareket et. Ben üç haftadır düzenli gidiyorum. Yalnız kilo almamak için çSok uğraşıyorum çünkü spor çok acıktırıyor. Hatta geçen hafta aldığım kiloların büyük sebebi spor. Şimdiden incelmeye başladım. Eğer imkanınız varsa mutlaka spora gidin. Çünkü kalabalık yapılan sporlar daha etkili oluyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?