Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dilara süpersin.
Tebrik ederim.

Fatma tebrik ederim.
güzel vermişsin.
Evet ama çok az gitti bu hafta.

Ama senin boyuna göre kilon iyi.
Ben o kilolara gelsem oooooo çok mutlu olurum.
bir ara 84 e kadar çıkmıştım ama şuan daha iyi görünüyorum. Ama 5 kg daha vermem lazım.

***13.TAKIM 402.ETAP***

dilarasahra (78.5/76.7/1.8/%2.29)
LAydLiNe (61.8/61/0.8/%1.29)
mavera87 (63/63/0/%0) Kilosu sabit

13. Takım ortalaması :% 1.19

Kızlar tebrik ediyorum. Böyle bir durumda bile kilo vermeye devam edebiliyoruz. Özellikle Dilara' cım seni kocaman tebrik ediyorum. Kızlar Tuba buraya bildirim yapmamış ama bana whatsapptan yazdı. Haberiniz olsun.

Anladim FATMA peki ben yokken duzenli spor yaptin mi cnm bu kiloya gelene kadar?
EVET kendim olusturyorum menuleri ama son 2 gun gUzel degildi cok yemedim ama sagliksiz beslendim simit yedim,pasta yedim..

Anladim FATMA peki ben yokken duzenli spor yaptin mi cnm bu kiloya gelene kadar?
EVET kendim olusturyorum menuleri ama son 2 gun gUzel degildi cok yemedim ama sagliksiz beslendim simit yedim,pasta yedim..
İlk 1 ay hiç spor yapmadım Özlemcim. Çünkü yağsız ve düşük kalorili beslendim. Bu nedenle kendimi çok yormak istemedim. daha sonra yavaş yavaş yürümeye başladım ama kendimi yormadan. Uzun zamandan beri kilo veremiyorum, bugün artık spor salonuna başladım. Umarım iyi olur. Kilo vermememin tek sebebi kaçamaklarım aslında. Çünkü kilo verdiğim dönemde hiç kaçamak yapmamıştım. Spor falan etkilidir mutlaka ama işin özü kaçamak yapmamakta bence. 1 kere bile kaçamak yapmamak gerekiyor, çünkü ardı geliyor.

Bugünkü menüm:
08:30
1 kase yoğurt
2 avuç kuru erik

14:00
2 levrek (evet yanlış yazmadım, iki levrek yedim.)
3 dlm ekmek
salata
haşlanmış karnabahar
1 elma

3 lt su.

25 dk yürüyüş
15 dk bisiklet
15 dk jimnastik.

Bir de ara öğünleri kaldırdım, çünkü şunu fark ettim aralarda az da olsa birşeyler atıştırdıkça daha çok acıkıyorum. Yalnızca 3 öğün yaptım onların dışında kesinlikle birşey yemedim. Meyveyi, sebzeyi, proteini hepsini aynı öğünde yedim.

Yatmadan sonuçlara bakayım dedim, bu hafta 1.olmuşuz kızlar. Ben yokum listede ama yine de çok sevindim, moral oldu bana. Tebrik ediyorum Dilara ve Ebru seni.

Müjdemi vereyim o zaman hemen. Bu haftanın birincisi biziz kızlar. Hepinizi tebrik ediyorum kocaman. Çok zor bir durumdayız. İnşallah haftaya her şey daha güzel olur.

Bu hafta mümkün olduğunca daha sık gelmeye çalışacağım. Umarım bişeyleri düzeltebiliriz. Yeniden eski güzel günlerimize dönebiliriz.

Hu hu kızlar :) napıyosunuz nasılsınız verildi mi kilolar :) can kaptanım sen nasılsın :)

Hoş geldin canım benim. Biz iyiyiz buralardayız biraz dağıldık ama yine de iyi gidiyor. Asıl havadisler sende. Nasıl gidiyor hamilelik? Kaç kilo oldun?

Hoş geldin canım benim. Biz iyiyiz buralardayız biraz dağıldık ama yine de iyi gidiyor. Asıl havadisler sende. Nasıl gidiyor hamilelik? Kaç kilo oldun?
kaptanım ya sorma hiç o konu sır kimseye söylemiyom :))) hayırlısıyla dogsun veririz elbet :)

Oooo Eda, hoş geldin naber? bebeği baya büyütmüşsün.
hoşbulduk fatmacım..büyüdük tabi teyzesi yolun yarısını çoktan gectik :)

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Mutlu pazarlar

Gunaydin kızlar.. Edacıgım ALLAH'im hayirlisi ile saglikli bir sekide bebegini kucagina almayi nasip eder insallah..
Kızlar az önce 200 ip atladım hâlâ kalbim güm güm..

Gunaydin kızlar.. Edacıgım ALLAH'im hayirlisi ile saglikli bir sekide bebegini kucagina almayi nasip eder insallah..
Kızlar az önce 200 ip atladım hâlâ kalbim güm güm..

Kalbin güm gümse işe yaramıştır. Sporun her şekli güzel canım. Yeter ki bir şekilde hareket et. Ben üç haftadır düzenli gidiyorum. Yalnız kilo almamak için çok uğraşıyorum çünkü spor çok acıktırıyor. Hatta geçen hafta aldığım kiloların büyük sebebi spor. Şimdiden incelmeye başladım. Eğer imkanınız varsa mutlaka spora gidin. Çünkü kalabalık yapılan sporlar daha etkili oluyor bence.

Spor çok güzel ve incelmemiz için çok önemli bir faktör..
2 haftadır hergün en.az 30 dk yürüyor 6 dk mekik çekiyorum başka şeylerde ekliyorum duruma göre.. aman aman bir kilo eksilmedi ama incelme hissedilir derecede..
Düğmesi kapanmayan pantolonum beli sıkan eşofmanım vardı ikiside rahat rahat oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…