Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Alıverişe çıkıyorum biraz sağlıklı şeyler alayım, geldiğimde bugünkü menümü de yazacağım

Kızlar yaaa toparlanalım artık diyorum ama nasıl yapacağız bi fikrim yok. Benim de son üç kilom gidemedi bir türlü. Biran önce 58 i görmek istiyorum artık.

Ahh ahh 3 kilo ne ki ebrucummm... verirsin eminim..biraz da havalar kapalıı...iyice bunaltıyoo....

10.00 nescafe
12,30 2 dl kaşar, 1 kk peynir, salatalık, 3 dl ekmek, 6 zeytin, 1 tatlı k. tereyağ, 1 t.k tahin pekmez, şekersiz çay
17,45 1 kase çorba, 1 dl beşamel soslu mantar, yoğurt, 5 kaşık bulgur pilavı
22,30 1 bardak tarçınlı süt, 3 tane kabuklu fıstık..
yr litre su, yarım saat yürüyüş..

bakalım yarın ki durumum ne olacak.. çok daha iyi olacağına eminim.. Alışverişe çıktım ve kuru kayısı, yumurta, light süt, tarçın-çörekotu aldım hayırlısı olsun diyelim

Merhaba kızlar, ben de menümü paylaşayımmm..Kötü örnek olarak...

Sabah 07.20
4 biber, 1 domatesli kavurma
çeyrek dilim ekmek

Öğle 12.45
2 parça tavuk (parçalar el ayası kadar.)
yarım porsiyon salata
2 dilim beyaz ekmek
1 cay bardağı çiğ fındık

Akşam 18.30
3 parça aynı ölçüde tavuk
1 kase yoğurt
1 porsiyon salata
4 tane acur turşusu

Yürüyüş normal hızda 40 dakika
su 2 lt

Kendimi eleştirim: ekmekleri yememem gerekiyordu. yarın daha güzel bir menü ile geleceğim....

Menün güzel canım. Afiyet olsun. Bide sınav haftasında....Ben sınavlarda menü vs düşünmezdim :)

tam da umudu kesmiştim :) canım inanıyorum ki yarın daha iyi bir menüyle geleceksin en azından abur cubur yok :)
Menün güzel canım. Afiyet olsun. Bide sınav haftasında....Ben sınavlarda menü vs düşünmezdim :)
canım ben sınavlara çalışabilen birisi değilim, en azından derslere karşı olan tembelliğimi diyete vs için kullanmayı düşünüyorum..

bugün biraz daha batırdım oysa sabah güzel başlamıştım ama diyeti bozdum deyip vazgeçmektense yarını heyecanla bekliyorum
9,45 1 çay kaşığı çörekotu
10,30 2 yumurta, 2 kk peynir, 5 zeytin, 2 dl domates, 1 dl kepekli ekmek, 4 kuru kayısı
12,30 4 tane zeytinyağlı gevrek
15,30 dürüm çiğköfte
20,30 1 kase sebze çorbası, 4 yk kuru fasülye, 1 kase yoğurt
1 lt su, 45 dk yürüyüş

Dünkü menüm

09:00 2 yumurtadan mantarli omlet, 1dlm Çavdar ekmegi

14:00 1 izgara Levrek, 2 Çavdar ekmegi, salata

3 lt Su
25dk yuruyus, 15 dk bisiklet, 45 Mekik, 15 dk aletli calisma

Günaydınlarrrrr
slm zeynepcim, nasil gidiyor? Menu paylasimina dvm mi?

kotu degil Gonul, beyaz yerine tam bugday Yada Çavdar ekmegi tercih etseydin daha iyi olurdu.

ooooo gevrekler, durumler ucmussun Ececim :)

dün akşam ki menümü yazayım..uzun zamandır yazmıyorum..

sabah 9,00 2 dilim dil peyniri,çay

öğle 12,30 ıspanak yağsız kavrulmuş,2 yumurta

akşam 21,00 2 dilim dil peyniri,zeytin,çay

1 elma

spor 1 saat yürüyüş,su 2 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…