- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Burdayım Ece hoş geldin canım
Bu kez bende toparlamalıyım kendimi..Kızlar yaaa toparlanalım artık diyorum ama nasıl yapacağız bi fikrim yok. Benim de son üç kilom gidemedi bir türlü. Biran önce 58 i görmek istiyorum artık.
Kızlar yaaa toparlanalım artık diyorum ama nasıl yapacağız bi fikrim yok. Benim de son üç kilom gidemedi bir türlü. Biran önce 58 i görmek istiyorum artık.
spor yaparken falan mı incittin acabaay bu sol dizim ağrıyor kızlar, ahh ahh...
spor yaparken falan mı incittin acaba
geçmiş olsun.. bende sınav dönemindeyim.. Ruhsal olarak kendimi çok yorgun hissediyorum ama bir yandan da artık kendimi toparlaamaya çalışıyorum. :)kıkırdak kaybı varmış sol dizimde, ondan arada agrıyoo...sen nasılsın napıyosun..
10.00 nescafe
12,30 2 dl kaşar, 1 kk peynir, salatalık, 3 dl ekmek, 6 zeytin, 1 tatlı k. tereyağ, 1 t.k tahin pekmez, şekersiz çay
17,45 1 kase çorba, 1 dl beşamel soslu mantar, yoğurt, 5 kaşık bulgur pilavı
22,30 1 bardak tarçınlı süt, 3 tane kabuklu fıstık..
yr litre su, yarım saat yürüyüş..
bakalım yarın ki durumum ne olacak.. çok daha iyi olacağına eminim.. Alışverişe çıktım ve kuru kayısı, yumurta, light süt, tarçın-çörekotu aldım hayırlısı olsun diyelim
tam da umudu kesmiştim :) canım inanıyorum ki yarın daha iyi bir menüyle geleceksin en azından abur cubur yok :)Merhaba kızlar, ben de menümü paylaşayımmm..Kötü örnek olarak...
Sabah 07.20
4 biber, 1 domatesli kavurma
çeyrek dilim ekmek
Öğle 12.45
2 parça tavuk (parçalar el ayası kadar.)
yarım porsiyon salata
2 dilim beyaz ekmek
1 cay bardağı çiğ fındık
Akşam 18.30
3 parça aynı ölçüde tavuk
1 kase yoğurt
1 porsiyon salata
4 tane acur turşusu
Yürüyüş normal hızda 40 dakika
su 2 lt
Kendimi eleştirim: ekmekleri yememem gerekiyordu. yarın daha güzel bir menü ile geleceğim....
canım ben sınavlara çalışabilen birisi değilim, en azından derslere karşı olan tembelliğimi diyete vs için kullanmayı düşünüyorum..Menün güzel canım. Afiyet olsun. Bide sınav haftasında....Ben sınavlarda menü vs düşünmezdim :)
slm zeynepcim, nasil gidiyor? Menu paylasimina dvm mi?Günaydınlarrrrr
kotu degil Gonul, beyaz yerine tam bugday Yada Çavdar ekmegi tercih etseydin daha iyi olurdu.Merhaba kızlar, ben de menümü paylaşayımmm..Kötü örnek olarak...
Sabah 07.20
4 biber, 1 domatesli kavurma
çeyrek dilim ekmek
Öğle 12.45
2 parça tavuk (parçalar el ayası kadar.)
yarım porsiyon salata
2 dilim beyaz ekmek
1 cay bardağı çiğ fındık
Akşam 18.30
3 parça aynı ölçüde tavuk
1 kase yoğurt
1 porsiyon salata
4 tane acur turşusu
Yürüyüş normal hızda 40 dakika
su 2 lt
Kendimi eleştirim: ekmekleri yememem gerekiyordu. yarın daha güzel bir menü ile geleceğim....
ooooo gevrekler, durumler ucmussun Ececim :)bugün biraz daha batırdım oysa sabah güzel başlamıştım ama diyeti bozdum deyip vazgeçmektense yarını heyecanla bekliyorum
9,45 1 çay kaşığı çörekotu
10,30 2 yumurta, 2 kk peynir, 5 zeytin, 2 dl domates, 1 dl kepekli ekmek, 4 kuru kayısı
12,30 4 tane zeytinyağlı gevrek
15,30 dürüm çiğköfte
20,30 1 kase sebze çorbası, 4 yk kuru fasülye, 1 kase yoğurt
1 lt su, 45 dk yürüyüş
evet uçtum ama düzene giricek inşallah canımooooo gevrekler, durumler ucmussun Ececim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?