Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok acelem var şuan. Listeyi paylaştım. En kısa zamanda döneceğim. Öpüyorum hepinizi.
Dilara cım tebrikler canımmmmmm

Kızlargecen hafta birinci olmusum basarı hikayemi yazmam lazımmıs, yarın da sınavım var ama yazmayı deneyim:)

Benim basarımın sebebi esimle girdiğimiz iddia oldu. Ve tabi kazanırsam alacagım hediye:)
2,5 ay boyunca agzıma hiç bir sekilde şeker-hamur ve turevleri bogazımdan gecmedi.. Ne kadayıflar ne pastalar ne borekler atlattım. Cocuklarıma yedirdim kendim baktım.. Bir gun iki gun derken 2,5 ayı tamamladım, son 2 haftada artık cok zorlanmaya basladıysam da pes etmedim, sarelle kavanozunu kokladım ama gidip hurma yedim, kızlarıma kek yaptım, ben gidip corba içtim. Velhasıl basarımın sebebi bu iddia oldu :)

İyi aksamlar

Ebrucum ayrıntılı bakmaya vaktim yok , bunu nereye tasımak gerekiyorsa yapabilecek olan var mı acaba, dediğm gibi sınavım var ona calısıyorum okuldayım. Herkese iyi aksamlar tekrar

evet canım tamam bi ara kendini tanıt ben de rsetlenmiş sadece nickten tanıdım

Adım gönül, artık 34 yasındayım :) 83 kıloyum, güya 63 olmak ısyıotum kih kih kihh...O zaman bekardım, şimdi nişanlıyım. Mayısta düğünüm var...

kızlar selam

geçen hafta 76,60

bu hafta 75,10

fark:1,50 Kg

Tebrik ederim canım. Çok güzel kilo vermişsin...

Canım seabahar bi link vermişti ya. Başarının nedenlerini oraya yazman gerekiyor. İstersen yazıklarını oraya kopyala.

Kızlar bugün izinliydim, sabah 10.30 da cıktım. Eve şimdi geldim.

Menüm.

Sabah 09.30
sucuklu yumurta (3 yumurtalı)
1 kk peynir
2 tatlı kaşığı tahinli pekmezi.
yarım dilim beyaz ekmek..

daha bişey yemedimmm..

Suyu da 2 lt yapmayaca calısacagım.

Canım ben de hilal tanıştığıma memnun oldum tekrar :) ben de bir buçuk yıllık evliyim ben de 85 im 70 olmak istiyorum ama akşam diyeti bozdum

Menünü yarın patşalırım kızlar çok yorgunum ama kk mobil neden kapandı copy paste yapıyodum hep ne güzel şimdi ekleyemiyorum hemen. Akşam biraz falaz kaçırdım ama onun dışında dikkat ettim listeye alınacak mıyım acaba.

KıZlar güünaydın bugun diyet için alışveriş yapıcam bugun önereceğiniz şeyler var mı :)

Dünki menüm
9:00

1 kibrit kutusu tulum peynir
1/2domates 1salatalık
10:00
Yarım domates
1dilim muz 2 dilim portakal
12:00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kabak patlıcan yemeği
14:00
Yarım kupa nesakafe 3 ü 1 arada
16:00
1 kase yoğurt
Akşam biraz kaçırdım.
Spor: Yok
Su: 2 lt

Bugün menüm
10:00
Bir elma
12:00
Bir kaşık cevizli şekerli karışım
Çok az süzme peynir

14:00
Bir kase ballı bademli nesfit
Bir galeta
Bir kibrit kutusu süzme peyniri

16:00
Bir armut
19:00
Bir galeta
Bir kadar yoğurt
Spor: Yok
Su: 2. 5 lt

Kızlar listeniz yapılmamış kimse yok takimda listeye girecek yeni uyeniz varmı yoksa iki kisimi var listede bildirimde yapmamış lar.

**13.TAKIM 407.ETAP***

dilarasahra (/75.1/ / %%)
LAydLiNe (/60.5/ / /%)

13. Takım ortalaması : %

**13.TAKIM 407.ETAP***

dilarasahra (75.1/0 / 0/%0)bildirimde bulunmadı
LAydLiNe (60.5/ 0/ 0/%0)bildirimde bulunmadı

0

kızlar listenizi bu şekilde paylaştım

Kızlar listeniz yapılmamış kimse yok takimda listeye girecek yeni uyeniz varmı yoksa iki kisimi var listede bildirimde yapmamış lar.

**13.TAKIM 407.ETAP***

dilarasahra (75.1/0 / 0/%0)bildirimde bulunmadı
LAydLiNe (60.5/ 0/ 0/%0)bildirimde bulunmadı

0

kızlar listenizi bu şekilde paylaştım

İlginiz ve çabalarınız için çok teşekkür ederim her ikinize de. Sayenizde ceza almaktan kurtulduk. Takım bundan sonra kontrolüm altında. İnşallah en kısa zamanda eski güzel günlerimize döneceğiz. Tekrar tekrar teşekkürler. İyi ki varsınız.

Sorun olduğunda söyle lütfen elimizden geleni yaparız takım olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…