evet canım tamam bi ara kendini tanıt ben de rsetlenmiş sadece nickten tanıdım
kızlar selam
geçen hafta 76,60
bu hafta 75,10
fark:1,50 Kg
Kızlargecen hafta birinci olmusum basarı hikayemi yazmam lazımmıs, yarın da sınavım var ama yazmayı deneyim:)
Benim basarımın sebebi esimle girdiğimiz iddia oldu. Ve tabi kazanırsam alacagım hediye:)
2,5 ay boyunca agzıma hiç bir sekilde şeker-hamur ve turevleri bogazımdan gecmedi.. Ne kadayıflar ne pastalar ne borekler atlattım. Cocuklarıma yedirdim kendim baktım.. Bir gun iki gun derken 2,5 ayı tamamladım, son 2 haftada artık cok zorlanmaya basladıysam da pes etmedim, sarelle kavanozunu kokladım ama gidip hurma yedim, kızlarıma kek yaptım, ben gidip corba içtim. Velhasıl basarımın sebebi bu iddia oldu :)
İyi aksamlar
Ebrucum ayrıntılı bakmaya vaktim yok , bunu nereye tasımak gerekiyorsa yapabilecek olan var mı acaba, dediğm gibi sınavım var ona calısıyorum okuldayım. Herkese iyi aksamlar tekrar
Adım gönül, artık 34 yasındayım :) 83 kıloyum, güya 63 olmak ısyıotum kih kih kihh...O zaman bekardım, şimdi nişanlıyım. Mayısta düğünüm var...
Tebrik ederim canım. Çok güzel kilo vermişsin...
Canım seabahar bi link vermişti ya. Başarının nedenlerini oraya yazman gerekiyor. İstersen yazıklarını oraya kopyala.
Kızlar günaydın
Geçen hafta : 88.0
Bu hafta : 86.2
Fark : 1.8 kg
Yuppiiiiii
Çok mutlu oldum.
kızlar selam
geçen hafta 76,60
bu hafta 75,10
fark:1,50 Kg
Kızlar listeniz yapılmamış kimse yok takimda listeye girecek yeni uyeniz varmı yoksa iki kisimi var listede bildirimde yapmamış lar.
**13.TAKIM 407.ETAP***
dilarasahra (75.1/0 / 0/%0)bildirimde bulunmadı
LAydLiNe (60.5/ 0/ 0/%0)bildirimde bulunmadı
13. Takım ortalaması : % 0
kızlar listenizi bu şekilde paylaştım
Sorun olduğunda söyle lütfen elimizden geleni yaparız takım olarak.İlginiz ve çabalarınız için çok teşekkür ederim her ikinize de. Sayenizde ceza almaktan kurtulduk. Takım bundan sonra kontrolüm altında. İnşallah en kısa zamanda eski güzel günlerimize döneceğiz. Tekrar tekrar teşekkürler. İyi ki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?