Kizlar gunaydin, takimımızın yeni den hareketlenmesine sevindim.
Size Bir haberim var.
Ben hamileliyim..
Çok mutsuzum 1-2 kg fark gibi bir mucize beklerken vücudum beni gramlarla karşıladı. Acımasız hayat
Var canım sen yaptın mı bildirimini? Listede olmasanız da bildirim yapmanız gerekiyor.merhaba.. bugün bildirim yok galiba...
ben grupta değilmiyim***13.TAKIM 409.ETAP***
dilarasahra (75.1/74.8/0.1/%0.13) Geçen iki etap bildirim yapmayan üyenin kilosu üçe bölündü.
LAydLiNe (61.5/61.4 /0.1/%0.16)
13. Takım Ortalaması: % 0.15
Be
ben grupta değilmiyim
Bugünki menüm 10:00 kahvaltı 1 yumurta domates peynir iki dilim ekmek çay 13:35 bir takak ıspansk ara öğün yoğurt 20:00 akşam melemen ve biraz k.et
Menuleinde çok sorun yok ama içtiğin su miktarını yazmamissin en az 2 lt icmen gerekir ve spor yazmamissin yapmiyomusun illaki hareket şart.Günlük menüm sabah 9:00 bir yumurta domates tel peynir çay kepek ekmek 14:00 çorba salata 20:00 etli sarma salata yoğurt 22:00 meyve
Evet karataya uygun olmuş nasıl hissediyorsun kendini devam etmeyi dusunuyormusun. Yürüyüş gayet iyi.günaydın:)
hafta sonu karatayın dediğin gibi 2 öğün yaptım..
sabah karatay kahvaltısı ilave olarak cumartesi günü öğle arası bir avuç fındık.. akşam da balık fırında..
pazar günü; karatay kahvaltısı, öğlen bir bardak ayran akşam kiremitte köfte..
ve cumartesi pazar 1,5 saatlik açık hava yürüyüşü..
evet karatay devam ediyorum.. sonunda kendi diyetimi buldum. gerçi sabahları yumurta yeme meselesi biraz kastı ama olsun..Menuleinde çok sorun yok ama içtiğin su miktarını yazmamissin en az 2 lt icmen gerekir ve spor yazmamissin yapmiyomusun illaki hareket şart.
Evet karataya uygun olmuş nasıl hissediyorsun kendini devam etmeyi dusunuyormusun. Yürüyüş gayet iyi.
Yumurta her açıdan kaliteli bi besin hem protein hem tok tutuyor.evet karatay devam ediyorum.. sonunda kendi diyetimi buldum. gerçi sabahları yumurta yeme meselesi biraz kastı ama olsun..
selam canım bizde gliriz arada komşu takımlardan.. tabi sizide bekleriz.. kişi sayınız arttığında eminim muhabbetlerde daha koyulaşacaktır..biraz sabır..Arkadaşlar yine kandi kendime konuşma evresine girdim neden kimse paylaşımda bulunmuyor inanın yalnız olmuyo ben evde kendi başımada yapabilirim ama benim biraz desteğe ihtiyacım var belki konuşmaya...
menüler başlangıç için fena değil ama sporda eklersen iyi olur..Günlük menüm sabah 9:00 bir yumurta domates tel peynir çay kepek ekmek 14:00 çorba salata 20:00 etli sarma salata yoğurt 22:00 meyve
karatay iyidir canım hadi bakalım.. yürüyüşte çok güzel olmuşgünaydın:)
hafta sonu karatayın dediğin gibi 2 öğün yaptım..
sabah karatay kahvaltısı ilave olarak cumartesi günü öğle arası bir avuç fındık.. akşam da balık fırında..
pazar günü; karatay kahvaltısı, öğlen bir bardak ayran akşam kiremitte köfte..
ve cumartesi pazar 1,5 saatlik açık hava yürüyüşü..
evet karatay devam ediyorum.. sonunda kendi diyetimi buldum. gerçi sabahları yumurta yeme meselesi biraz kastı ama olsun..
saol canım.mesajını okudum.. bugün bi tane muz yedim.. yumurtanın sadece sarısını yiyorum zaten.. ama o kadar çok yemekte fazla geldi..
Bitanem karatayda yumurtadan bıktığın zamanlarda 1 yerli muz -kurufasulye -yeşil mercimek salatası kırmızı mercimek çorbası - et türü yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?