Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok mutsuzum 1-2 kg fark gibi bir mucize beklerken vücudum beni gramlarla karşıladı. Acımasız hayat

Kizlar gunaydin, takimımızın yeni den hareketlenmesine sevindim.
Size Bir haberim var.
Ben hamileliyim..

Aman Allahım çok mutlu oldum çok sevindim. Süper bir haber. Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamına gerdirsin inşallah.

Çok mutsuzum 1-2 kg fark gibi bir mucize beklerken vücudum beni gramlarla karşıladı. Acımasız hayat

Mucizeleri bir kenara bırak lüften. İstikrarlı devam edersen zaten sonuç mucize gibi olacak. Bugün foto çekip atayım size. Akşama yüklerim buraya. Şimdi çok vaktim yok ama gayet güzel kilo vermişsin tebrik ederim. Böyle olumsuzda düşünme. Haftalık 1 kilo vermek en ideali. Fazlası zararlı. Akşama inşallah daha detaylı konuşuruz. Şimdi çıkmam lazım.
Öpüyorum hepinizi.

Listeyi öğleden sonra hazırlarım inşallah.

***13.TAKIM 409.ETAP***

dilarasahra (75.1/74.8/0.1/%0.13) Geçen iki etap bildirim yapmayan üyenin kilosu üçe bölündü.
LAydLiNe (61.5/61.4 /0.1/%0.16)

13. Takım Ortalaması: % 0.15

Bugünki menüm 10:00 kahvaltı 1 yumurta domates peynir iki dilim ekmek çay 13:35 bir takak ıspansk ara öğün yoğurt 20:00 akşam melemen ve biraz k.et

Arkadaşlar yine kandi kendime konuşma evresine girdim neden kimse paylaşımda bulunmuyor inanın yalnız olmuyo ben evde kendi başımada yapabilirim ama benim biraz desteğe ihtiyacım var belki konuşmaya...

Günlük menüm sabah 9:00 bir yumurta domates tel peynir çay kepek ekmek 14:00 çorba salata 20:00 etli sarma salata yoğurt 22:00 meyve

günaydın:)
hafta sonu karatayın dediğin gibi 2 öğün yaptım..
sabah karatay kahvaltısı ilave olarak cumartesi günü öğle arası bir avuç fındık.. akşam da balık fırında..
pazar günü; karatay kahvaltısı, öğlen bir bardak ayran akşam kiremitte köfte..
ve cumartesi pazar 1,5 saatlik açık hava yürüyüşü..

Bugünki menüm 10:00 kahvaltı 1 yumurta domates peynir iki dilim ekmek çay 13:35 bir takak ıspansk ara öğün yoğurt 20:00 akşam melemen ve biraz k.et

Günlük menüm sabah 9:00 bir yumurta domates tel peynir çay kepek ekmek 14:00 çorba salata 20:00 etli sarma salata yoğurt 22:00 meyve
Menuleinde çok sorun yok ama içtiğin su miktarını yazmamissin en az 2 lt icmen gerekir ve spor yazmamissin yapmiyomusun illaki hareket şart.
Evet karataya uygun olmuş nasıl hissediyorsun kendini devam etmeyi dusunuyormusun. Yürüyüş gayet iyi.

evet karatay devam ediyorum.. sonunda kendi diyetimi buldum. gerçi sabahları yumurta yeme meselesi biraz kastı ama olsun..

Arkadaşlar yine kandi kendime konuşma evresine girdim neden kimse paylaşımda bulunmuyor inanın yalnız olmuyo ben evde kendi başımada yapabilirim ama benim biraz desteğe ihtiyacım var belki konuşmaya...
selam canım bizde gliriz arada komşu takımlardan.. tabi sizide bekleriz.. kişi sayınız arttığında eminim muhabbetlerde daha koyulaşacaktır..biraz sabır..
menüler başlangıç için fena değil ama sporda eklersen iyi olur..
karatay iyidir canım hadi bakalım.. yürüyüşte çok güzel olmuş bu arada kendimi de tanıtayım 4. takımdan ben.. uzun süredir buralardayım

evet karatay devam ediyorum.. sonunda kendi diyetimi buldum. gerçi sabahları yumurta yeme meselesi biraz kastı ama olsun..

Bitanem karatayda yumurtadan bıktığın zamanlarda 1 yerli muz -kurufasulye -yeşil mercimek salatası kırmızı mercimek çorbası - et türü yiyebilirsin

Bitanem karatayda yumurtadan bıktığın zamanlarda 1 yerli muz -kurufasulye -yeşil mercimek salatası kırmızı mercimek çorbası - et türü yiyebilirsin
saol canım.mesajını okudum.. bugün bi tane muz yedim.. yumurtanın sadece sarısını yiyorum zaten.. ama o kadar çok yemekte fazla geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…