Guzel fikirler.Olmazsa olmaz kuralımız olsun
Belırlı bır dakıka spor
En az 2.5 lt su
Akşam sıfır kh menü
Gıbı
Belkı bır saatımız olsun o saate kadar yemek bıtsın
1 ay sonra benım göbek ınceldımı dıye bakalımO ney nasıl olacak
Oda olur yarın herkes resmini çeksin o zaman.Bırde heray affet before yapalımmı
Kurallarla heryerden tıkayalım kacamaklarıGuzel fikirler.
AnlaştıkOda olur yarın herkes resmini çeksin o zaman.
Ben telden giremem watsupa acaba foto yerine burda ölçülerimizi mi yazsak basen göbek göğüs bacak gibi1 ay sonra benım göbek ınceldımı dıye bakalım
Ama burdan yapmayalım onu
Çok kısmiden zıyade motıve ısteklı üye lazımKesinlike çoğalırız ya yaz geldi kilo vermek isteyen çok olur
Aynen.Kurallarla heryerden tıkayalım kacamakları
Oda olur Watsap şart degıl senınlede özelden gosterırızBen telden giremem watsupa acaba foto yerine burda ölçülerimizi mi yazsak basen göbek göğüs bacak gibi
Yok ya bence burdan başla 79 la işte yeni takım diil mi bence 68 i beklemeyelimŞimdi ben 68 küsür le izne ayrılmıştım geri döndüm 79 kilo benim listeye girmem için 68 mi lazım yine.
Kaç ay oldu gıdelıŞimdi ben 68 küsür le izne ayrılmıştım geri döndüm 79 kilo benim listeye girmem için 68 mi lazım yine.
Ben biraz daha alıp geleyim istersenÇok kısmiden zıyade motıve ısteklı üye lazım
Az bırazda kılosu fazla katılımı çok olursa süper olur
Hepımız kaptanızBir de 2 kaptan da seçebiliriz bence öyle oluyor mu veya 3 kaptan yardımcısı olabilir
Çünkü birinin işi gücü olup takıma girip okuyamazsa biri ilgilenmezse filan güme gidiyo her şey. Misal geçen haftayı biliyorsunuz hatırlatmış gibi olmıyım ama
Kurallar var gülümYok ya bence burdan başla 79 la işte yeni takım diil mi bence 68 i beklemeyelim
Seninle ayrıldık 491. Etapti galiba babam rahatsızdı ameliyat olması için ankaraya gittik o yüzden ayrıldım.Kaç ay oldu gıdelı
Mazeretın varmıydı hastalık hamılelık
Takımların genel kuralları var ona uymamız zorunluZaten şu an adam sıkıntımız var herkes listeye girecek mecbur diil mi
Sonradan felen arkadaşlar için 2 hafta deneme süresi mi açalım nasıl yapalımberilceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?