Su bakanı sulu biri olmasın su koyvermeden devam edecek ama demiBaşka takımdaşımız yok mu yav kim kaptan sen mi seabahar yazıyo üstte o mu kaptan oluyor ben pek bilmiyorum bu işleri yaav
Kaptan kaptan yardımcısı spordan sorumlu devlet bakanı bi de su bakanı bulalım içilen suyu da saysın biri
Nası fikir
Kaptanım hayırlı uğurlu şansı bol hep ilk üçte liste başı bir takım olsunIstedıgım tek şey sakın bır yer
Hepsı olur
Gelen gelecek done
Üyelerı şekerle kandırdım gelırler
Şöyle tatlı üstü maraş altı boşnak böreği yanında soslu spagetti mi demiştin doğru hatırlıyorum değil miSana ne ettıydım
Tehdıt mı rüsvet mı
Vayy kanki neler duyuyorum şeker mi dedin şekerciğim yazdım hesaba elbet düreceğim gün gelirŞekerle kandırdıııın
Canım selamlar hayırlı olsunHayırlı olsun bakalım..kilolar tıkır tıkır gitsin inşallah..
Kız senden bırsey ısteyımmıSu bakanı sulu biri olmasın su koyvermeden devam edecek ama demi
Kaptanım hayırlı uğurlu şansı bol hep ilk üçte liste başı bir takım olsun
Şöyle tatlı üstü maraş altı boşnak böreği yanında soslu spagetti mi demiştin doğru hatırlıyorum değil mi
Vayy kanki neler duyuyorum şeker mi dedin şekerciğim yazdım hesaba elbet düreceğim gün gelir
Kaybolmam da ben hala anlamadım bu içeriği :)) şimdi benn öncelik olarak tahlil yaptıracağım insülin direncime tiroitlerime falan batırmak gerekCanım kaybolma sen kılodasımsın benım
Demeeek sen benim Su Bakanlığımla dalga geçiyoorsuuun ve bana Sulu diyorsun hmmmSu bakanı sulu biri olmasın su koyvermeden devam edecek ama demi
Kaptanım hayırlı uğurlu şansı bol hep ilk üçte liste başı bir takım olsun
Şöyle tatlı üstü maraş altı boşnak böreği yanında soslu spagetti mi demiştin doğru hatırlıyorum değil mi
Vayy kanki neler duyuyorum şeker mi dedin şekerciğim yazdım hesaba elbet düreceğim gün gelir
Olsunmu olmasınmı bılemedımBir de cuma hariç tartılacağımız başka gün?
Hoş geldiniz tanışıp kaynaşırızSelam kızlar ben geldim misafir kabul ediyormusunuz
SelamlarAhhh 13. Takim herseyin basladigi yer buraydi 20 kilo vermistim simdi daha da azimliyim son 5 6 kilo verip bitircem bu isi her turlu herseye hazirimberilceee
23 yaşında bir kız bebek annesiyim 15 aylık bi meleğim var 98 le doğurdum daha sonra 84 e düştüm ama şuan 90 a vurduğumu düşünüyorum cuma günü tartım gelecek o zaman net kilom ortaya çıkar 168 boyum hedefime ilk 79 diyelim 70 kere düşmek içinCanım kendinden bahseder misin
Yaşın kaç kilon kaç hedefin kaç filan
Çocuk çoluk var mı iş güç
Çok ıyı buKaybolmam da ben hala anlamadım bu içeriği :)) şimdi benn öncelik olarak tahlil yaptıracağım insülin direncime tiroitlerime falan batırmak gerek
Hoşgeldin..hadi bakalım hayırlı olsun..yaşın genç sen daha kolay verirsin merak etme23 yaşında bir kız bebek annesiyim 15 aylık bi meleğim var 98 le doğurdum daha sonra 84 e düştüm ama şuan 90 a vurduğumu düşünüyorum cuma günü tartım gelecek o zaman net kilom ortaya çıkar 168 boyum hedefime ilk 79 diyelim 70 kere düşmek için
Canım, bu cuma tartı yarışmaları 14 gruptan oluşuyor, her grupta 10 kişi 15 kişi filan var. Her cuma sabah aç karnına tartılıyoruz, sonra da bulunduğun takıma yazıyorsun şu kadar kiloyum, geçen cuma da şu kadardım, işte şu kadar vermişim almışım filan diye.Kaybolmam da ben hala anlamadım bu içeriği :)) şimdi benn öncelik olarak tahlil yaptıracağım insülin direncime tiroitlerime falan batırmak gerek
İnşallahHoşgeldin..hadi bakalım hayırlı olsun..yaşın genç sen daha kolay verirsin merak etme
Sen sanslılardansınEv hanimiyim arada eşim tarafından diyete kilo vermeye ne gerek var sen böyle güzelsin diye diye popomu kocaman yaptım derdik popo ve basen kilosun %70 oralarda saklıyorum gören beni asla 90 sanmam en fazla 80 derler böylede bi vücudum var işte 5 versem 10 duruyor
Yaşam koçum da gelmiş hoş gelmişKizlaaar selam ben geldimhadi bakalim hayirli olsunnnnn
SElamlar hoş geldinHadi hayirli olsun gençler :)
Kız tabiki geldim sizi bırakır mıyım hiç anca beraber diyorum ve noktayı koyuyorumKitkurdu gelmez mi acaba
Ev hanimiyim arada eşim tarafından diyete kilo vermeye ne gerek var sen böyle güzelsin diye diye popomu kocaman yaptım derdik popo ve basen kilosun %70 oralarda saklıyorum gören beni asla 90 sanmam en fazla 80 derler böylede bi vücudum var işte 5 versem 10 duruyor
Çok ıyı bu
Bız her cuma dıger 11 takımlada yarısıyoruz
Takım yüzdesı yüksek olan bırıncı oluyor
Çok iyiymiş bu yaaaaa ama ben çok iradesizim işteCanım, bu cuma tartı yarışmaları 14 gruptan oluşuyor, her grupta 10 kişi 15 kişi filan var. Her cuma sabah aç karnına tartılıyoruz, sonra da bulunduğun takıma yazıyorsun şu kadar kiloyum, geçen cuma da şu kadardım, işte şu kadar vermişim almışım filan diye.
Sonra listelerde takım olarak dereceye giriyorsunuz veya giremiyorsunuz. Bireysel derecen de olabilir ki benim hayalim ama başaramadımneyse yani böyle birbirimizi motive edip kilo vermeye çalışıyoruz.
Sensiz kilo veremeeeem kankaaaaYaşam koçum da gelmiş hoş gelmiş
SElamlar hoş geldin
Kız tabiki geldim sizi bırakır mıyım hiç anca beraber diyorum ve noktayı koyuyorum
Hakkaten bi insanın üst 42 alt 46 olabilir mi oluyor işteal benden de o kadar
Basen de öyle bir basen ki hayatta erimez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?