Kurallar var uygunsa başlarımKurallar var gülüm
Ben bunu bır hesaplayım yarın haber verırımSeninle ayrıldık 491. Etapti galiba babam rahatsızdı ameliyat olması için ankaraya gittik o yüzden ayrıldım.
Oo bu var ya süper bir fikir beril seni takdir ettim yaHepımız kaptanız
Herkes herhafta degısımlı kaptanlık yapsın
Listeden hepımız anlayalım
Kuralları az çok bılelım
Ben uzun yıllar kaptanlık yaptımOo bu var ya süper bir fikir beril seni takdir ettim ya
Öteki takımda eminim kendi kaptan olmak istiyordu o yüzden takım kurdu diyecekler ama gel gör ki durum çok farklı gerçekten
O zaman her hafta için liste yapalım karıştırmayalım gruba giriş sırasına göre her hafta cuma listesini bir kişi hazırlamış olsun dimi
HahahahTızlar selamlar 13doğum günüm severim uğurlu bir sayıdır benim gibi bir değeri dünyaya kazandıran gün şu kilolarada uğurlu gelsin gitsin artık bu takıma inanıyorum şimdi geçmiş yapıp geleyim kimler var göreyim ama önce kocaman
Geçmiş olsun inşallahBen uzun yıllar kaptanlık yaptım
Hasta çocuğum var
Çocuk sayım fazla
Ben dalga gecmeyı hazmedemedım
Kaptanlık olsa ceker gıderdım
Son zamanlarda hıc bu denlı zayıflama odaklı olmadım
Bunu kaybedemezdım
Bacım hosgeldınTızlar selamlar 13doğum günüm severim uğurlu bir sayıdır benim gibi bir değeri dünyaya kazandıran gün şu kilolarada uğurlu gelsin gitsin artık bu takıma inanıyorum şimdi geçmiş yapıp geleyim kimler var göreyim ama önce kocaman
Sağol canım
Arada gelsın sohbete malum az kışıyız
Bir de 2 kaptan da seçebiliriz bence öyle oluyor mu veya 3 kaptan yardımcısı olabilir
Çünkü birinin işi gücü olup takıma girip okuyamazsa biri ilgilenmezse filan güme gidiyo her şey. Misal geçen haftayı biliyorsunuz hatırlatmış gibi olmıyım ama
Evet canımGeliriz inşallah canım. Ben de yeni açtım takımı 1.5 ay oldu daha. Çoğalırsınız inşallah. Bol bol azimli çalışkan uyelerin olsun inşallah
9. Takım olayı mı. Hatırlatma bence de iftar vakti o kadar uğraştım 4 dakikayla kaçırdımsiz 9.,takımdan mı transfer oldunuz.
Sağol teyzesıGeçmiş olsun inşallah
Bak bak bak laflara bakTızlar selamlar 13doğum günüm severim uğurlu bir sayıdır benim gibi bir değeri dünyaya kazandıran gün şu kilolarada uğurlu gelsin gitsin artık bu takıma inanıyorum şimdi geçmiş yapıp geleyim kimler var göreyim ama önce kocaman
Gel canım çok paylaşımGeliriz inşallah canım. Ben de yeni açtım takımı 1.5 ay oldu daha. Çoğalırsınız inşallah. Bol bol azimli çalışkan uyelerin olsun inşallah
9. Takım olayı mı. Hatırlatma bence de iftar vakti o kadar uğraştım 4 dakikayla kaçırdımsiz 9.,takımdan mı transfer oldunuz.
Hosbuldum canım memnun oldumHoşgeldinzukkum ben Elif.
Yarın sorup sorusturacam69.5 ile ayrilmisim 491. Etap
Hosgeldin nn.Tızlar selamlar 13doğum günüm severim uğurlu bir sayıdır benim gibi bir değeri dünyaya kazandıran gün şu kilolarada uğurlu gelsin gitsin artık bu takıma inanıyorum şimdi geçmiş yapıp geleyim kimler var göreyim ama önce kocaman
Canım kaybolma sen kılodasımsın benımHosbuldum canım memnun oldum
Canım kendinden bahseder misinHosbuldum canım memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?