Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selamlar Tızlar geçmişi okudum canımızı sıkmadan enerjimizi düşürmeden amaca odaklanıp işimizi yapalım bazen tecrübe ederek en kötü şekilde öğreniriz birtakım şeyleri ama samimiyet ortama göre değişmez kişilik de öyle neysek oyuz aya farklı b ye farklı davranamayız en kötü anlarda bile insan duruşumuzu devam ettiririz senle köprüleri yaktım her şeyi söyleyebilirim demeyiz aynı amaç için kader ortaklığı yaptığımız icabında şakalaşıp yorumlar yaptığımız insanları da kırmak için uğraşmayız yada emeklerini hiçe saymayız Pembe_patikli tezbitsin moral bozmak yok

Valla kızlar evdeyim ..çocuklar evde..hareket yapsam ne yapsam?leslie mi yapsam boş durmayayım..yarım saat dayansam kafi bana

Neyse kızlar..zaman herşeyin ilacıdır..
Sizi bilemem ama benim bir an önce zayıflamam lazım..
Ve öyle de kalmam lazım

Büyük. Gösteriyor hemide coook

Tamamdır anladım şimdi

berilceee canım banuyla yolladığın mesaj bana ulaştı,takım açma fikrinden vazgeçtim zaten kış dönemi için düşünmüştüm.yazın yoğun oluyorum ilgilenemezdim.
yani artık planımda böyle bir şey yok ,ilerde ne düşünürüm bilmiyorum,teşekkür ederim teklifin için ama dediğim gibi artık düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…