Banlanmis canım.canım ban mı yedin profilin neden öle
Değil mi ama yazarız üç gram beş gram havamız olur hep dönenin gölgesinde kalmayızYazık be ya..ben daha hiç banlanmadım ama kötü şeydir
O değilde o gramlar ölçme süper ..ilk defa duydum bende mi alsam dedim mutfak tartısı?
Banlanmis canım.
Büyük. Gösteriyor hemide coookCanım sen kafana koy ..kimler kilo veriyor sen de verirsin..yalnızca plan programlı ol yeme işlerinde..ne bileyim sebzen salatan yoğurdun olsun..daha gençsin..kilo insanı büyük gösteriyor hem sağlığini da bozuyor ..gider yavaş yavaş ytabi yağdan gitsin
Tamamdır anladım şimdiCanım.şimdi üyesin zaten. Kilo bildirimini bekliyoruz. Oruçsan iftardan önce bu akşam. Değilsen yarın sabah çıplak aç tartılınıyor kalkar kalkmaz.
Listeye girme işin büyük takımlar arası yarışma için 2 hafta vaktin var. Bu 2 hafta içinde kilo vermen lazım azıcık tamam mı.
Vay be kadınbudu köfte harbiden fenaymış..
Çok daha hırslı gelecek benceYazık be ya..ben daha hiç banlanmadım ama kötü şeydir
O değilde o gramlar ölçme süper ..ilk defa duydum bende mi alsam dedim mutfak tartısı?
Yazık ya sımdı sınırlı bırde gıremıyor bu adamı delı edertezbitsin eliya B burcugncy Pembe_patikli kızlar döne cevap veremiyor madem hadi döneyi gıcık edelim kanki cevap hakkın bugünlük bugün cevap veremezsen sonra cevap vermek yasak ona göre yaşasın kötülük
Valla ıcerıyı görenden korkacan çıktığında hızaye cekmesınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?