- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Kurallara göre listeleme nasıl oluyor kiiiKızlar ben kurallara göre liste verilmediği için baştan başlamam gerekiyormuş..artık 2 hafta daha deneme süresi olur ..toplam 5,5 hafta deneme sürem olmuş olur ki rekor bende olmuş olur sanırım
Galiba 2 hafta deneme süresi oluyor canım..sonra listeye resmî olarak girebiliyorsun..bizim eski grubumuzda cuma günü listeyi göndermeyi unutmuşlardı yani ben o sebeple girememişim...şimdi transfer olunca baştan başlayacaksın dediler ..aslında benim hatam değil yaniKurallara göre listeleme nasıl oluyor kiii
Galiba 2 hafta deneme süresi oluyor canım..sonra listeye resmî olarak girebiliyorsun..bizim eski grubumuzda cuma günü listeyi göndermeyi unutmuşlardı yani ben o sebeple girememişim...şimdi transfer olunca baştan başlayacaksın dediler ..aslında benim hatam değil yaniKurallara göre listeleme nasıl oluyor kiii
Evet de ben o işi hiç anlamadım. Geçen hafta listede olamaman senin suçun değil mervenin kaptanlık görevini layıkıyla yapamamasıydı. Senin bu hafta oraya bildirip buraya sonra haftaya cuma burda listede olman gerekiyor. Ayrıca sen gayet kibar yazmışsın okudum ama o kabalaştı. Ayıp ediyor ama zaten bu yüzden bu takıma geçtik.Kızlar ben kurallara göre liste verilmediği için baştan başlamam gerekiyormuş..artık 2 hafta daha deneme süresi olur ..toplam 5,5 hafta deneme sürem olmuş olur ki rekor bende olmuş olur sanırım
Dahiliyeye gidersen bakarlar canım. Ama sen oyalanıp insülin baktırcam filan deme gene de rejşme başla yarın mı dersin artık en kısa zaman en uygun önümüzdeki hangi günse senin için. İnsülin direncin çıkarsa hap veriyorlar kilo ver diyorlar aynı kapıya çıkıyor yani.Bu arada tartilim tartilim 90 im
Canım gecmıs olsunBu arada tartilim tartilim 90 im
Penny den cıg badem alKızlar maydanoz kaynatıp 3 gün içeceğim ..hem böbreklere iyi..zayıfladığım zamanlarda ananas yiyordum bayağı faydasını görmüştüm gerçekten..
Birde tatlı krizi için tarçınlı su..
Bunların hepsi bende işe yaramıştı..buraya dyazayım dedim..malzemelerimiz tamam olsun da ıvıra zıvıra saldırmayalım..
Her diyet yapanın evinde olması gereken şeyleri yazalım
Leblebi,elma,yeşil çay,maydanoz,arada form çayı,kuru kayısı ....
Kabızlıga kuru erıkKızlar maydanoz kaynatıp 3 gün içeceğim ..hem böbreklere iyi..zayıfladığım zamanlarda ananas yiyordum bayağı faydasını görmüştüm gerçekten..
Birde tatlı krizi için tarçınlı su..
Bunların hepsi bende işe yaramıştı..buraya da yazayım dedim..malzemelerimiz tamam olsun da ıvıra zıvıra saldırmayalım..
Her diyet yapanın evinde olması gereken şeyleri yazalım
Leblebi,elma,yeşil çay,maydanoz,arada form çayı,kuru kayısı ....
Insallah o gunlerıde gorecezOlsun canım ben kafama koydum inşallah bu kilolar gidecek..zayıflayıp etek elbise alcam hatta hep yeni alcam dolabımı ..
Kaybedecegın tek şey kılolarınTamam liste hazırlayıp gidecem bu sefer..yedikte ne oldu sanki birazda sağlıklı hafif beslenelim
Ben bakıyım bır karar defterıne canımberilceee canim diger grupta dediler ki izinlilerin listeye girip transfer olmasina gerek yok direk gecis yapabilirler diolar ben ole bi kiral hatirlayamadim
berilceee canim diger grupta dediler ki izinlilerin listeye girip transfer olmasina gerek yok direk gecis yapabilirler diolar ben ole bi kiral hatirlayamadim
İyi kuralmış bence. Benim için kötü oldu yarın bildirimi oraya yapıcam. Ama gerçi kilo da vermedim hatta artıdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?