Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben kurallara göre liste verilmediği için baştan başlamam gerekiyormuş..artık 2 hafta daha deneme süresi olur ..toplam 5,5 hafta deneme sürem olmuş olur ki rekor bende olmuş olur sanırım

Kızlar ben kurallara göre liste verilmediği için baştan başlamam gerekiyormuş..artık 2 hafta daha deneme süresi olur ..toplam 5,5 hafta deneme sürem olmuş olur ki rekor bende olmuş olur sanırım
Kurallara göre listeleme nasıl oluyor kiii

Galiba 2 hafta deneme süresi oluyor canım..sonra listeye resmî olarak girebiliyorsun..bizim eski grubumuzda cuma günü listeyi göndermeyi unutmuşlardı yani ben o sebeple girememişim...şimdi transfer olunca baştan başlayacaksın dediler ..aslında benim hatam değil yani

Galiba 2 hafta deneme süresi oluyor canım..sonra listeye resmî olarak girebiliyorsun..bizim eski grubumuzda cuma günü listeyi göndermeyi unutmuşlardı yani ben o sebeple girememişim...şimdi transfer olunca baştan başlayacaksın dediler ..aslında benim hatam değil yani

Evet de ben o işi hiç anlamadım. Geçen hafta listede olamaman senin suçun değil mervenin kaptanlık görevini layıkıyla yapamamasıydı. Senin bu hafta oraya bildirip buraya sonra haftaya cuma burda listede olman gerekiyor. Ayrıca sen gayet kibar yazmışsın okudum ama o kabalaştı. Ayıp ediyor ama zaten bu yüzden bu takıma geçtik.
Bu arada tartilim tartilim 90 im
Dahiliyeye gidersen bakarlar canım. Ama sen oyalanıp insülin baktırcam filan deme gene de rejşme başla yarın mı dersin artık en kısa zaman en uygun önümüzdeki hangi günse senin için. İnsülin direncin çıkarsa hap veriyorlar kilo ver diyorlar aynı kapıya çıkıyor yani.
Tam 90 mısın burda küsurat bile önemli oluyor ilerde göreceksin

Gerilmeye gerek yok
Önemlı olan motıvasyonu bozmayalım
Er geç lıste olur önemlı olan tartı ne dıyor

Kızlar maydanoz kaynatıp 3 gün içeceğim ..hem böbreklere iyi..zayıfladığım zamanlarda ananas yiyordum bayağı faydasını görmüştüm gerçekten..
Birde tatlı krizi için tarçınlı su..
Bunların hepsi bende işe yaramıştı..buraya da yazayım dedim..malzemelerimiz tamam olsun da ıvıra zıvıra saldırmayalım..
Her diyet yapanın evinde olması gereken şeyleri yazalım
Leblebi,elma,yeşil çay,maydanoz,arada form çayı,kuru kayısı ....

Penny den cıg badem al
Watsap al wollkorn tmm

Kabızlıga kuru erık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…