Yok hakkanıyetlı olİyi kuralmış bence. Benim için kötü oldu yarın bildirimi oraya yapıcam. Ama gerçi kilo da vermedim hatta artıdayım.
Beni gerdiler ya zaten kilo almışım diye gerilmiştim tuzu biberi oldu. Neyse.Gerilmeye gerek yok
Önemlı olan motıvasyonu bozmayalım
Er geç lıste olur önemlı olan tartı ne dıyor
Süpersin balkona maydanoz tohumu ekmiştim ama hala büyümedilerKızlar maydanoz kaynatıp 3 gün içeceğim ..hem böbreklere iyi..zayıfladığım zamanlarda ananas yiyordum bayağı faydasını görmüştüm gerçekten..
Birde tatlı krizi için tarçınlı su..
Bunların hepsi bende işe yaramıştı..buraya da yazayım dedim..malzemelerimiz tamam olsun da ıvıra zıvıra saldırmayalım..
Her diyet yapanın evinde olması gereken şeyleri yazalım
Leblebi,elma,yeşil çay,maydanoz,arada form çayı,kuru kayısı ....
Ay çok kötü ya uyku olmayınca hersey batıyor asabilik te cabası. Allah yardımcın olsun.Gunaydin kizlar benim citlembik 5 te hortladi simdi onu uyutuom kalkip ise gidicem ondan sonra bu uyku problemi iyice germeye basladi beni gece 12 bucukta yattik 5 te kalktik bole bi dunya var mi ya
mb ti yüksek geliyordur. KırP sağında solundan yada ekran görüntüsü al küçülüyor mb.Kizlar ben resim ekleyemiyorum ya nasi olcak
benimki de çok kızıyor kk ya oyun oynuyorsunuz çocuk gibi, yemeyin verin kilonuzu diyor.Kız daha 40 ındasın ne yaş baş alması yaa erkekler de acımasızlar ha
Benimki de kilo verecepime inanamdı kk ya girişime bir laf edip duruyor yaa ama kilo verince kıskanmaya başladı kendi de bana çaktıtmadan rejim yapıyor sanırım 92 den 85 e indi son ay
Şimdi kilo verdim diye bir şey demiyor bakalım ne kadar sürecek habire başımda
Su Marşımız:
Su su su
İçelim içelim
Güzelleşeeeliiim
Güzelleşeliiiiim
Su su su
Canımız
Kanımııız
Her şeyiimiiiiz
arada olur tatlım moralini bozma stres kilo vermeyi etkiliyor.Ben bu hafta çok kötüyüm hiçbir acayip şey yememe rağmen ne tatlı ne pilav makarna vs üztelik dün 2.5 litre su içip rekorumu kırmama rağmen artıdayım yaa nasıl oluyor anlamıyorum
Adetlerim düzensiz acaba adet mi olucam dün karpuz marpuz da yemedim şişmiyim diye
Moralim bozuldu cumaya artı çıkıcam ilk kez biri beddua mı ediyo yaa
O donemi yasamayan bır kk kı Adem varmıkı
Ay bu konusunca canımdan bıkıyom
Bır ara desteklıyırdu spora gıdıyodum
Zayıflarda bacak incelsın toto kalsın
Bel göbek gıtsın göğüs kalsın dıyodu
Nasıl olarrrrrrsa
Sımdı 100 gectı Yanyana 00 gıbıyız
Ay Geçen günde bi dr ılık için tavada ki yağı soğuk su nasıl eritmiyorsa sizin yaglarinizida eritmez dedi.Bır sekılde ıcecez yoksa yanan yağları nasıl tahlıye edecezkı
Maydonoz nane kımın eklıyom ben
Bıde oda sıcaklığında ıcıyom
Aslında soguk su daha fazla kal harcatıyor
anlıyorum seni benimkide çok kızıyor hatta kavgaya kadar gitmisligi var olayınDün gece geç saate kadar size yazdım ya eşim gitti yattı. Sonra ben yatınca olay yarattı. Kk ya gıcık gidiyo. Bende facebook intagram yok onları da kapattırmıştı. Bugün sarımsak yicem ona gıcıklığına
izinden donenler başlayabilir sanırım başka takımdaberilceee canim diger grupta dediler ki izinlilerin listeye girip transfer olmasina gerek yok direk gecis yapabilirler diolar ben ole bi kiral hatirlayamadim
Ben az daha gerılıpBeni gerdiler ya zaten kilo almışım diye gerilmiştim tuzu biberi oldu. Neyse.
Kendi listemizde gümbür gümbür gelelim inşallah haftaya 1.olalım
Süpersin balkona maydanoz tohumu ekmiştim ama hala büyümedilerGidip bi demet alıyım. Ne yapıyorsun kaynatıp suyunu mu içicez hepsini mi?
Ananas alıyım kuru erik alıyım kabızlığa iyi gelir demişberilceee
Alış verişe çıkıcam çocuk uyanınca
Bır arada kaynar su modası vardı hatırlarmısınAy çok kötü ya uyku olmayınca hersey batıyor asabilik te cabası. Allah yardımcın olsun.
mb ti yüksek geliyordur. KırP sağında solundan yada ekran görüntüsü al küçülüyor mb.
benimki de çok kızıyor kk ya oyun oynuyorsunuz çocuk gibi, yemeyin verin kilonuzu diyor.
arada olur tatlım moralini bozma stres kilo vermeyi etkiliyor.
Ay Geçen günde bi dr ılık için tavada ki yağı soğuk su nasıl eritmiyorsa sizin yaglarinizida eritmez dedi.
anlıyorum seni benimkide çok kızıyor hatta kavgaya kadar gitmisligi var olayınneyse sen yinede onunla da ilgilen ki uğraşmasin seninle.
izinden donenler başlayabilir sanırım başka takımda
Uzun zamandır yokum BurcuTmm cnm o zamn burdan devam
Aynen annem çok içerdi.Bır arada kaynar su modası vardı hatırlarmısın
Anladım 2 hafta sonra yani bakalım bende bi iki hafta deneyeyim kendimi adet zamanım geldi dayanamayacigim tek şey çikolata oluyor malesefGaliba 2 hafta deneme süresi oluyor canım..sonra listeye resmî olarak girebiliyorsun..bizim eski grubumuzda cuma günü listeyi göndermeyi unutmuşlardı yani ben o sebeple girememişim...şimdi transfer olunca baştan başlayacaksın dediler ..aslında benim hatam değil yani
Tam net 90 yani uzerimdekileri 1 kilo sayıyorum 90 diyorum tartı 91 dedi bana ama üzerim ayakkabılarım falan var yarın tarzımı alıcam bimden inşallah işte o hapı çok merak ediyorum ben ya bakalım verecekler mi yani aslında ben obez 2. Derece olarak geçiyorum ayninzamanda pko luyum boy ve kilo oranım arasında dağlar var ve bitmek bilmeyen yeme hissi bakalım ne cikacakEvet de ben o işi hiç anlamadım. Geçen hafta listede olamaman senin suçun değil mervenin kaptanlık görevini layıkıyla yapamamasıydı. Senin bu hafta oraya bildirip buraya sonra haftaya cuma burda listede olman gerekiyor. Ayrıca sen gayet kibar yazmışsın okudum ama o kabalaştı. Ayıp ediyor ama zaten bu yüzden bu takıma geçtik.
Dahiliyeye gidersen bakarlar canım. Ama sen oyalanıp insülin baktırcam filan deme gene de rejşme başla yarın mı dersin artık en kısa zaman en uygun önümüzdeki hangi günse senin için. İnsülin direncin çıkarsa hap veriyorlar kilo ver diyorlar aynı kapıya çıkıyor yani.
Tam 90 mısın burda küsurat bile önemli oluyor ilerde göreceksin
Kız nerem zayıf camış gibiyimCanım gecmıs olsun
Insallah tez zamanda düzelırsın gülüm
Anaaa sende benden zayıfsın
Kızlar şimdii ben 2 hafta sora mi üye oluyom burayaKızlar yeter done lütfen uzamasın
Haklı haksız bıttı gıtti
Tadımız tuzumuz kacmasın
Canım sen kafana koy ..kimler kilo veriyor sen de verirsin..yalnızca plan programlı ol yeme işlerinde..ne bileyim sebzen salatan yoğurdun olsun..daha gençsin..kilo insanı büyük gösteriyor hem sağlığini da bozuyor ..gider yavaş yavaş ytabi yağdan gitsinTam net 90 yani uzerimdekileri 1 kilo sayıyorum 90 diyorum tartı 91 dedi bana ama üzerim ayakkabılarım falan var yarın tarzımı alıcam bimden inşallah işte o hapı çok merak ediyorum ben ya bakalım verecekler mi yani aslında ben obez 2. Derece olarak geçiyorum ayninzamanda pko luyum boy ve kilo oranım arasında dağlar var ve bitmek bilmeyen yeme hissi bakalım ne cikacak
Uzun zamandır yokum Burcu
Bu kuralıda hatırlamadım
Canım.şimdi üyesin zaten. Kilo bildirimini bekliyoruz. Oruçsan iftardan önce bu akşam. Değilsen yarın sabah çıplak aç tartılınıyor kalkar kalkmaz.Kızlar şimdii ben 2 hafta sora mi üye oluyom buraya
Bitter 2 kare yediğim olmuştu benim kakaosu çok olanlardanAnladım 2 hafta sonra yani bakalım bende bi iki hafta deneyeyim kendimi adet zamanım geldi dayanamayacigim tek şey çikolata oluyor malesef
Pko insülin direnci tiroid hepsi bende de varTam net 90 yani uzerimdekileri 1 kilo sayıyorum 90 diyorum tartı 91 dedi bana ama üzerim ayakkabılarım falan var yarın tarzımı alıcam bimden inşallah işte o hapı çok merak ediyorum ben ya bakalım verecekler mi yani aslında ben obez 2. Derece olarak geçiyorum ayninzamanda pko luyum boy ve kilo oranım arasında dağlar var ve bitmek bilmeyen yeme hissi bakalım ne cikacak
Amaaan sıkıldım zaten ya 2 çift lafı bir araya getiremediler anca saldırdılar komik komikKızlar yeter done lütfen uzamasın
Haklı haksız bıttı gıtti
Tadımız tuzumuz kacmasın
Yeni bir arkadaş gelecek sanırım rachel34 nikli
anka misali yönlendirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?