hedefin kaç canım?Kilom 66.4 kizlar
Not edıyom deneme başladı bademcik olurmuBaşlangıç 90.0 haftaya cuma bakalım ne çıkacak
Valla ben ne varsa koyuyordum yeşillik falan..eğer biraz önceden tuzunu koyarsan ölüyorlar yani yumuşak oluyor..sosla istersen ..Nasip yapıyım salata mi yapiyim salatalık mi dograyayim
Ballı badem olsuun:))Not edıyom deneme başladı bademcik olurmu
İlk 1 2 hafta zorlanıyorum sora alışıyor bedenimValla ben ne varsa koyuyordum yeşillik falan..eğer biraz önceden tuzunu koyarsan ölüyorlar yani yumuşak oluyor..sosla istersen ..
Mercimek bezelye ikiside kh başka bi çorba olabilirdi gerisi nefis afiyet olsun bebegimSelam kizlar once menumu yazim
Sahur
1 yagda yumirta
Yarim kk suzme peynir
5 zeytin
Domates salatalik
1 dilim tam tahilli ekmek
1 bardak kayisi uzun incir kompostosu
Iftar
1 kase mercimek corba
5 yk etli bezelye yemegi
Salata
3 yk yogurt
Bir lokma pide
2 parca karpuz
5 kiraz
2 litre su
Spor yok
Trambolin i nerden bulayim bacim :)Ama trambolınde yada ip atlar gıbı olduğun yerde
Bade cım liste halinde miktarlariyla yazıyoruz görürsün biz yazinca miktar önemli mesela ne kadar makarna yedin. su ve spor da yazılıyor.1 kaşe çorba bi kaşe taze fasulye ve makarna ve salata ama bu gün abartmadan azar azar yedim bu gece sahur itibari ile başlıyorum
maşallah iradene menun güzel. Ben yapmamaya çalışıyorum çok isterlerse yapıyorum gidin gözüme görünmeyen yiyin diyorum. Spor harika.Bende yazayım
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim esmer ekmek
Biber
Domates
Roka
2 zeytin
İftar
4 Kaşık et kavurma
Roka salatası ( domatesli ama bayağı çoktu)
2 kaşık yoğurt
Bugün evdeki baklavaya gittim geldim baktım ..sonra ben galip geldim yemedim..çocuklara verdim..
Bazı şeylerin evde olmaması lazım gözönünde olmaması..
Suyu 2,5 yapacağım arada çay ve tarçınlı elma dilimi yiyeceğim..
Spor 6000 adım..
10*3 squat
10*3 kol hareketi ve bacak hareketi
Tamam yarın akşam paylaşayım net bi şekilde olur muMercimek bezelye ikiside kh başka bi çorba olabilirdi gerisi nefis afiyet olsun bebegim
Trambolin i nerden bulayim bacim :)
Bade cım liste halinde miktarlariyla yazıyoruz görürsün biz yazinca miktar önemli mesela ne kadar makarna yedin. su ve spor da yazılıyor.
maşallah iradene menun güzel. Ben yapmamaya çalışıyorum çok isterlerse yapıyorum gidin gözüme görünmeyen yiyin diyorum. Spor harika.
Öyle , sindirim problemi de eklenince ikisi bir arada oldu Karatayı kendime uyarlıyorum bırakınca kilo feci geldi çünkü pidesiz lavaşsız olmuyor pazar kahvaltılarıNe yedınkı acaba onlardanmı
Aman sessızce yapalım yeterınce hareketlı bır gündü
Canım hoş geldin hakkımızda hayırlısı olsuniyi akşamlar kızlar
Afiyet olsun canımSelam kizlar once menumu yazim
Sahur
1 yagda yumirta
Yarim kk suzme peynir
5 zeytin
Domates salatalik
1 dilim tam tahilli ekmek
1 bardak kayisi uzun incir kompostosu
Iftar
1 kase mercimek corba
5 yk etli bezelye yemegi
Salata
3 yk yogurt
Bir lokma pide
2 parca karpuz
5 kiraz
2 litre su
Spor yok
Menü güzel afiyet olsun kız baklava baklava şöyle çekici karın kasların olur fena mı bravoBende yazayım
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim esmer ekmek
Biber
Domates
Roka
2 zeytin
İftar
4 Kaşık et kavurma
Roka salatası ( domatesli ama bayağı çoktu)
2 kaşık yoğurt
Bugün evdeki baklavaya gittim geldim baktım ..sonra ben galip geldim yemedim..çocuklara verdim..
Bazı şeylerin evde olmaması lazım gözönünde olmaması..
Suyu 2,5 yapacağım arada çay ve tarçınlı elma dilimi yiyeceğim..
Spor 6000 adım..
10*3 squat
10*3 kol hareketi ve bacak hareketi
Fulya menü güzel sadece sucuk hazır değildir umarım ben malzemeyi baharat vs ekleyip yoğurup buzluğa atıyorum mis gibi sucuk tadı spor çok güzel dün kirazla ilgili bir şeyler okumuştum aklıma geldin bulunca paylaşayımsahur 03.30
sucuklu sebzeli yumurta
2 zeytin
tulum peyniri
1,5 dilim ekşimaya ekmek
domates salatalık
iftar 20.45
1 kase işkembe çorbası
2 servis kaşığı yumurtalı taze fasulye kavurması
1 parça pide
cacık
ara 21.30
3 orta boy kırmızı erik
6 kiraz
sahurla birlikte 1,5 lt su
45+10 toplam 55 dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?