hazır canım. bir ara tarifini yazarsan sevinirim. ben de denerim.Fulya menü güzel sadece sucuk hazır değildir umarım ben malzemeyi baharat vs ekleyip yoğurup buzluğa atıyorum mis gibi sucuk tadı spor çok güzel dün kirazla ilgili bir şeyler okumuştum aklıma geldin bulunca paylaşayım
Tamam canım
hedefin kaç canım?
Kilolarımız yakın ya ondan sordum..57 hedefledim ben..hatta 55 ..inşallah tabi..taa 80 lerden düşe düşe geldim58 60 hedefim.canim
Evet inşallah yine veririz..benim bünyem çok müsait kilo almaya..biraz dikkat etmesem ipin ucu kaçıyor..günde 1 kilo alabilir mi insan? Alıyor işte..Simdi kizlar size ufak hikayemi anlatayim 2012 yilinda elim bi kac olay sonucu kilo vermeye karar verdim 5 ay icerisinde 20 kilo verdim 78 le basladigim diyeti 58 ile sonlandirdim. 13. Takimda yaptim bunu. Ama azim ve hirs o kadar iyiydi ki manyk gibi spor yapiodum diyet olarak karatay yapmistim o zaman 2 sene korudum daha sonra evlndim iste klasik turk kadini 6 7 kilo aldim sonra hamile kaldim 82 ile doguma gittim 71 ile geldim dogumdan sonra iste sut olsun ye filan yemicem desemde hep sevdigim seyler gelince pis bogaz tutamadim 76 yi gorunce dedim dur burcu sonra 9. Takimla tanistim ama eski azmi yakalayamdim cunku kayinvalidem esim herkes sisman ve pis bogaz sonra eliptik bisiklet aldim eve onun gaziyla iste bu kiloya dustum aldim verdim ama ramazandan sonra devam edicem ins.
Güzel menüMenüm
Sahur
1 yumurta
1 kk peynir
İftar
1 kase mercimek corbasi
2 İslim kebabı (patlıcanlı tost mKinasinda)
2 çiğ köfte
1 bardak kefir
Su 2 ye tmm lanacak
5 dk zıplatın
Eşim gelsin yürüyüş yapicam
Bır daha yetmeyeceğini kendın test ettınÇiğ köfte yemesem iydi midem allak bullak oldu.
Tızlar ozlemısımİyi akşamlar tızlar menümü paylaşıp yorumlara geçeyim ben de
Çok koykuyommmmmmmiyi akşamlar kızlar
Menü güzelde 3 çatal bamya bana yollasaydın pek bır severım tombıdıgıMENÜM
sahur
2 dilim çavdar
2 kk peynir
domates salatalık
maydanoz dereotu
çay
iftar
1 kepçe soğuk yoğurt çorbası
sadece iki çatal makarna
3 çatal eli böğründe (fırın kuşbaşı sebze)
3 çatal salata
3 çatal bamya
1 dilim çavdar
su genelde 2-3 lt arasında içiyorum
spor: 40 dakika +50 ip atlama (binayı 8 şiddetinde salayıp milleti yollara dökmezsem Berilin bahsettiği atlama faaliyetine girişeceğim Anadolu korkma deprem değil ben o zelzelenin sebebi olabilirim)
Olmalı bedelını ağır ısıttık13. takım hepimize hayırlı olsun
Tek pazar yıyecem söz dıyon yanıÖyle , sindirim problemi de eklenince ikisi bir arada oldu Karatayı kendime uyarlıyorum bırakınca kilo feci geldi çünkü pidesiz lavaşsız olmuyor pazar kahvaltıları
Canım hoş geldin hakkımızda hayırlısı olsun
Almanlar derkıValla çocukları parka götürdüm..telefonda sağlık diye birşey var..adım sayıyor..bahaneyle oralarda koşturdum ..2 park dolaştık..evde de 10*3 şeklinde hareket yapayım dedim biraz alışınca sayıyı arttıracağım..ne yapsak kâr işte
Spor ne güzelsahur 03.30
sucuklu sebzeli yumurta
2 zeytin
tulum peyniri
1,5 dilim ekşimaya ekmek
domates salatalık
iftar 20.45
1 kase işkembe çorbası
2 servis kaşığı yumurtalı taze fasulye kavurması
1 parça pide
cacık
ara 21.30
3 orta boy kırmızı erik
6 kiraz
sahurla birlikte 1,5 lt su
45+10 toplam 55 dk tempolu yürüyüş
Tarıfı verırmısınFulya menü güzel sadece sucuk hazır değildir umarım ben malzemeyi baharat vs ekleyip yoğurup buzluğa atıyorum mis gibi sucuk tadı spor çok güzel dün kirazla ilgili bir şeyler okumuştum aklıma geldin bulunca paylaşayım
Iyı gecelerkızlar iyi geceler. gidip uyuyayım. çünkü gece sahura kalkıcam nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?