Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anladım koşu bandı mi eliptik bisikletim kaldım arasında evim küçük bunu da göz önüne alıyorum ben ikinci el bakicaım zaten de hangisi bana daha yararlı olur bilememdim
Ben koşu bandı almıştım eskiden ..biraz gürültü yapıyordu ..sonra koşmaya çalıştım dizimde ağrı yapmıştı..bu aralar eliptik daha mantıklı geliyor bana..bazı zayıflayanları takip ediyorum bazen instagramdan ..onlar da eliptik kullanıyorlar..tabi son karar senin tabi ki

Kızlar sabah uyandım ..maşallah bir spor yapma isteği bendeherkes uyurken spor yaptım..telefona kaydetmişim bir program ..30 gün fit adı..başladım bakalım..
Bu arada zıplamak Harika oldu banalımbır lımbır sallanan göbek ve yan yağlarını

Oy oy oy yolla o enerjinin birazını buraya beni yataktan kazıyarak çıkardılar bu gün hele dadaş hoşmisen dolumu sen boşmisen ayakların yan basi yoksa sen serhoşmesen modundayım

Hanımlar yeni tartimi aldım 92.2 çıktı vücut analizini falan yapıyor aynı zamanda gerekirse onlarida yazabilirim bu arada şeker 99 çıktı haftaya insülin baktircam doktor normal değerlerin dedi haftaya umuyorum 89 88 oluruum

Bi bakıyım netten

Salamı begenmedım ama ıslenmıs gıda olduğundan
Ama güzel menü dahada güzellesecek emınım

Günaydın herkese..yağmurla uyandım bugün..Ramazan ayında serinledi ortalık..herkese hayırlı cumalar..
mutlu huzurlu bir cuma olsun inşallah
Benım bugun perısanlık günüm
Ev göçüyor
Kırlıler ısyanda aksama kızlar gelır
Dolap tam takır
Hallolur amannnnnn dıye avunuyom

Eklıptık sırtı kolları çok ıyı çalıştırıyor
Kosu bandının 3-5 kat daha fazla kalorı harcatıyor

Banada yolla o enerjıden
Hava kapalı böyle havalar mahvedıyor benı

Insallah canım azım olduktan sonra kım tutar bademım bade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…