- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Ben koşu bandı almıştım eskiden ..biraz gürültü yapıyordu ..sonra koşmaya çalıştım dizimde ağrı yapmıştı..bu aralar eliptik daha mantıklı geliyor bana..bazı zayıflayanları takip ediyorum bazen instagramdan ..onlar da eliptik kullanıyorlar..tabi son karar senin tabi kiAnladım koşu bandı mi eliptik bisikletim kaldım arasında evim küçük bunu da göz önüne alıyorum ben ikinci el bakicaım zaten de hangisi bana daha yararlı olur bilememdim
Oy oy oy yolla o enerjinin birazını buraya beni yataktan kazıyarak çıkardılar bu gün hele dadaş hoşmisen dolumu sen boşmisen ayakların yan basi yoksa sen serhoşmesen modundayımKızlar sabah uyandım ..maşallah bir spor yapma isteği bendeherkes uyurken spor yaptım..telefona kaydetmişim bir program ..30 gün fit adı..başladım bakalım..
Bu arada zıplamak Harika oldu banalımbır lımbır sallanan göbek ve yan yağlarını
Bi bakıyım nettenBen koşu bandı almıştım eskiden ..biraz gürültü yapıyordu ..sonra koşmaya çalıştım dizimde ağrı yapmıştı..bu aralar eliptik daha mantıklı geliyor bana..bazı zayıflayanları takip ediyorum bazen instagramdan ..onlar da eliptik kullanıyorlar..tabi son karar senin tabi ki
Hosgeldın umarım tanışır kaynaşırız bugunHoşbuldumm
Salamı begenmedım ama ıslenmıs gıda olduğundanSelam kızlar sahurda yediklerimi yazıyım dedim
1 tane yumurta
Çeri domates ve salata (6 Çeri yarım salata (
İki üç çatal peynir azcık ama
4 dilim salam
1 fincan şekersiz çay
Bir iki çatal da muhlama aldım hiç ekmek yemedim
Ses cıkarmıyormu canım4
Sıkılıp birakirim diye ben en ucuzunu aldim 380 civari kayisliydi o zaman duum buna musait etti ama evi buyuttugum ilk anda diskli olanlardan daha iyisini alicam cunku cok
Yararli bi alet
Benım bugun perısanlık günümGünaydın herkese..yağmurla uyandım bugün..Ramazan ayında serinledi ortalık..herkese hayırlı cumalar..
mutlu huzurlu bir cuma olsun inşallah
Eklıptık sırtı kolları çok ıyı çalıştırıyorBen koşu bandı almıştım eskiden ..biraz gürültü yapıyordu ..sonra koşmaya çalıştım dizimde ağrı yapmıştı..bu aralar eliptik daha mantıklı geliyor bana..bazı zayıflayanları takip ediyorum bazen instagramdan ..onlar da eliptik kullanıyorlar..tabi son karar senin tabi ki
Banada yolla o enerjıdenKızlar sabah uyandım ..maşallah bir spor yapma isteği bendeherkes uyurken spor yaptım..telefona kaydetmişim bir program ..30 gün fit adı..başladım bakalım..
Bu arada zıplamak Harika oldu banalımbır lımbır sallanan göbek ve yan yağlarını
Hayırlı cumalar güzel bır gün olsunTızlar günaydınlar selamlar çıkmadan ses verip kaçayım dedim
Okudumda ay yok hıc modumda degılım dedım ama bennnnnValla yazdım şimdi beni görüp deyin ki..
"O zaman bizde spor yapalım "
Insallah canım azım olduktan sonra kım tutar bademım badeHanımlar yeni tartimi aldım 92.2 çıktı vücut analizini falan yapıyor aynı zamanda gerekirse onlarida yazabilirim bu arada şeker 99 çıktı haftaya insülin baktircam doktor normal değerlerin dedi haftaya umuyorum 89 88 oluruum
hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar güzel bır gün olsun
Kokusuna dayanamadım onunnSalamı begenmedım ama ıslenmıs gıda olduğundan
Ama güzel menü dahada güzellesecek emınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?