- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
İlhan kaynağımızsım şakın gitme..birde koruma yaparsın off mis
Tamam o zaman tam benim de aradigim inceleyeyim.Duraklama menüsü ..bende yarın bir bakarım ..hepimize lazım
Afiyet olsun bravo çok güzel olmuş menü + sporBende menümü yazayım bakalım
Sahur
2 haşlanmış yumurta biber domates
1 dilim ekmek
Yarım bardak soda
İftar
1 zeytin
1 kepçe mercimek çorbası
Biraz ara verdim ..
6 kaşık tavuklu mantar sote
Acı biber döktüm üstüne ..
yarım dilim ekmek
Bol salata az yağlı
Su yine 2 litreyi geçmem lazım..
Spor squat kol hareketi bacak hareketlerinden 10*3
Adım 8000
Yeşil çay demle içine yarım limon birde maden suyu dolaba at soğuk soğuk iç içimi kolay ödemi çözme açısından da çok başarılıBirazdan yeşil çay içeceğim birde..
Sonra da detoks suyumu içeceğim..
Gitmem kuzuuum hamile kalirsam bile devam menu yazmayaİlhan kaynağımızsım şakın gitme..birde koruma yaparsın off mis
Jillian mi yaptin canimMENÜM
sahur
1 haş yum
1 kk peynir
1.5 dilim çavdar
sebze ,yeşillik
iftar
1 lahmacun
bol tere
salata
ayran
23.00
çay
iki gün kurusu
su 2 lt içmeye devam
spor :40 dakika
İkisi de manyetik canım kayıslı değil birini alabilirsin.Bak bu ikisi işte hangisi manyetik li oluyor satıcıların bi bilgisi yok
Iyi geceler canimBen kaçtım kızlar herkese iyi geceler
Hayatım normalde sahur menüm yumurta yoğurt chia ama canım istemedi.Afiyet olsun bence çok sıkıntı yok yürüyüş güzel su bakanım bakınıyorum hani su bence takımca 2lt altına düşmeyelim düşeni sulayalım
Canım afiyet olsun zaten söylenmiş bende söyleyip sıkmayayım zamanla düzene girer besinler arası değişimi rahat yaparız artık
Afiyet bal şeker olsun sahur çok az olmuş ekmek yemek istemediysen yoğurt yumurta ceviz badem vs yeseydin keşke
Ah o duraklamalar nazlı nazlı gidişler gelirken pat diye çifter çifter gelirken nazlana nazlana süzüle süzüle gitmemek için direnmeler ama sıkma canını sen daha inatçı ol ya gidecek ya gidecek
Hiç üstüme alınmıyorum etli butlu derken
Afiyet olsun ben beğendimMENÜM
sahur
1 haş yum
1 kk peynir
1.5 dilim çavdar
sebze ,yeşillik
iftar
1 lahmacun
bol tere
salata
ayran
23.00
çay
iki gün kurusu
su 2 lt içmeye devam
spor :40 dakika
iyi geceler.Ben kaçtım kızlar herkese iyi geceler
Tamam canım. Cooook sağol. Güveniyorum sana 150 olanı yani ilk resimdeki ni alıyım diğeri 350 boşuna ona para vermiyimİkisi de manyetik canım kayıslı değil birini alabilirsin.
Nasıl anlıyorsun canım kayıslı olduğunu bendemi aptilik var anlamdım kiiiBak bade cım altta koydugum resimdekiler kayışı
Eki Görüntüle 2009940
Sahur harika besleyici doyurucu sağlıklı en güzeli de rengarenk cazip bir tabak olmuş afiyet bal şeker olsunSahurum kizlar
Istahla yedim valaSahur harika besleyici doyurucu sağlıklı en güzeli de rengarenk cazip bir tabak olmuş afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?