Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haftaya bayram oncesi oldugundan liste yokmus sanirim. Obur hafta toplu olarak bildirilecek diye anladim hic bi takim bildirmiyo herhalde haftaya
Sakın bayramda baklava maklava abartmayalım
Biz kv lerde kalcaz 2 gün vallaha korkuyorum kendi açıyor baklavayı filan ye ye ye diye sürekli baskı

Günaydııın bebişler ve göbüşler dün dıpardaysık gece yarısına kadar şarj marj dayanmadı tabi bu akıllı telefonlar da bi yere kadar akıllılar yani
Ebru sallı denemıstım oda etkılıydı Allah varda
Ben karıya gıcık oldum bıraktım
Bır ton makyajla püffff dıye nefes alıp vermesı gıcık ettı

Sonuçlar çıktımı
Rutın kontrol mu
D vit çok aşırı düşüktü o normal olmuş. İnsülinim yarı yarıya düşmüş. Geçen 16 idi dün 8 olmuş. Açlık kan şekerim 84 geldi. Doktor kilo vemen iyi olmuş devam et dedi, bir de ilaç kullan dedi günde 1500 mg hem de bu metformin var ya ondan hani. Tiroidler gene dengesiz yaaa anlamdım gitti hamilelikten sonra oldu hep ama ilaç vermedi daha ona, 3 ay sonra gel dedi işte...
Utanmıyon mu kuzum sen
Resım attım daha ne ölçüsü
Ikı metroyu bırlestır ölç dersen onu yapıyım barımmmm
Senın ıkı bacak*2 benım tek baldır

Yav benim bacaklar da bi kalın ki acayip içleri de dalgalı dalgalı böyle acaba niye öyle yağ mı.o dalgalar

Metformın acayıp zayıflatacak senı
Bır ara çok icilıyordu ıjtıyacı olmayan bıle kullandı yanı

Sabah sabah pek bır güldüm yaaaaaa
Üye çağırmayalım kızlar mıllet yorgun düşecek su mübarek günde yormayalım

Günaydın herkeseBerilcim nereye geliyorsun?iyi yolculuklar
Bende uyumuşum spor acayip yormuş beni..ama devam edeceğini inşallah..
Bayrama kadar kaçamak yapmamaya kararlıyım düşünsenize tatlılar baklavalar havalarda uçuşacak..
Önce hakedelim ondan sonra

Passau ya gelırım
Avusturya sınırına
Yakınmısın oraya gülüm

Yeme kız ne baklavası ne şeysi
Takımca sınır koyalım günde 2 baklava filan diye veya yürüyüşü artıralım diycem ama bayramda o da olmaz millet misafirliğe geliyor ben çıkıp iki yürüyüm siz salonda oturup keyfinize bakın denir mi
Bayram için önerileriniz var mı gene listeleri paylaşırız tabi

Ben başkentiyiz canım beklerim her zaman
Burda çok koşuyor herkes nerdeyse..birde kollar çalışsın diye uzun çubuklar var kayakta kullanılıyormuş adını bilmiyorum onları alıyorlar ellerine..
Herkese mutlu haftasonları olsun

Kızlar canlar melekler
Ben sabah tartıldım 76.6 geldim
Akiam öküz dozuyla yememe kalori hesabımda saçmalamama rağmen çok iyi oldu moralim de düzelmiş oldu heralde dünkü hastane stresi ve yürüyüşten 1 günde 500 gr gitmiş
Demem o ki,
23 haziran listesi iptal edilmiş bayram diye dimi
30 haziranda da biz yeni takımız diye listeye giremiyor muyuz belki derece yapardık üzülüyom listesiz listesiz be yaa anlamadım o kuralı hala ben

Evet canım birde ısrar ediliyor illa ye diye..
Sınırımızı koyarız biz yine..
Hedef kiloya ulaşmak istiyorsak hayır demeyi öğreneceğiz artık..
tezbitsin kilo verdikçe değerler normalleşiyor değil mi canım ?ilacı bilmiyorum doktor verdiyse kullan bence..
Kızlar ben Doğumdan 1 yıl sonra diyetisyene gittim..
Yağ oranım çok çıkmıştı o zaman kahvaltı yapmıyordum aceleden ..işyerinde poğaça simit yiyorduk..
Doktor bana dedi ne yapmışsın kendine?kalp damarları tıkanır ilerde demişti..
Kahvaltı çok önemli gerçekten ..artık margarin gördümmü tırsıyorum..çocuklara poğaça değil de simit alıyorum daha masummuş

Evet ya bu kilo yağ boş yere taşıyoruz bedenimizde hem kadın olarak yaşlı hantal gösteriyor karbonhidrat yedikçe kafamız da az çalışıyor sanki. Kilo verdikçe değerlerim normalleşmeye başlamış vallaha adam şaşırdı sevindim. Her şeyin başı sağlık yaa vallaha

Eşim kızmasa eliptik bisiklet ben de alırdım ya bacaklara iyi gelirdi. Ama imkansız kafamı keser

Dünkü kilo bildirimleriniz nerede bulamadım 9 a mı yaptınız sadece burda yok mu
9 a girip sinir harbi yaşamak istemiyorum yav

Evet her 250 gr.gittiğinde bir paket yağ gitmiş diyorum..
Ve inatla da gidecek inşallah..sağlıklı yemek yemeyi ve bize nelerin iyi geldiğini öğreniyoruz zaten..
Ve zayıf olunca insan daha mutlu oluyor sosyalleşiyor kendine güveni geliyor...

Kesinlikle haklısın kendine güvenin geliyor ben birqz çekingen biriyimdir gerçi öyle hemen tanışamam konuşamam
Ya maydonoz suyu ne kadar bekler dolapta perşembe yapmıştım ya içsem mi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…