Sakın bayramda baklava maklava abartmayalımHaftaya bayram oncesi oldugundan liste yokmus sanirim. Obur hafta toplu olarak bildirilecek diye anladim hic bi takim bildirmiyo herhalde haftaya
Ebru sallı denemıstım oda etkılıydı Allah varda
Ben karıya gıcık oldum bıraktım
Bır ton makyajla püffff dıye nefes alıp vermesı gıcık ettı
D vit çok aşırı düşüktü o normal olmuş. İnsülinim yarı yarıya düşmüş. Geçen 16 idi dün 8 olmuş. Açlık kan şekerim 84 geldi. Doktor kilo vemen iyi olmuş devam et dedi, bir de ilaç kullan dedi günde 1500 mg hem de bu metformin var ya ondan hani. Tiroidler gene dengesiz yaaaSonuçlar çıktımı
Rutın kontrol mu
Utanmıyon mu kuzum sen
Resım attım daha ne ölçüsü
Ikı metroyu bırlestır ölç dersen onu yapıyım barımmmm
Senın ıkı bacak*2 benım tek baldır
Metformın acayıp zayıflatacak senıGünaydııın bebişler ve göbüşlerdün dıpardaysık gece yarısına kadar şarj marj dayanmadı tabi bu akıllı telefonlar da bi yere kadar akıllılar yani
D vit çok aşırı düşüktü o normal olmuş. İnsülinim yarı yarıya düşmüş. Geçen 16 idi dün 8 olmuş. Açlık kan şekerim 84 geldi. Doktor kilo vemen iyi olmuş devam et dedi, bir de ilaç kullan dedi günde 1500 mg hem de bu metformin var ya ondan hani. Tiroidler gene dengesiz yaaaanlamdım gitti hamilelikten sonra oldu hep ama ilaç vermedi daha ona, 3 ay sonra gel dedi işte...
Yav benim bacaklar da bi kalın ki acayip içleri de dalgalı dalgalı böyle acaba niye öyle yağ mı.o dalgalar
Ama kullandım 2 tane bir ara çok fena ishal yaptıydı bıraktımMetformın acayıp zayıflatacak senı
Bır ara çok icilıyordu ıjtıyacı olmayan bıle kullandı yanı
Dr verdıyse kullanAma kullandım 2 tane bir ara çok fena ishal yaptıydı bıraktımkullanmasam
Passau ya gelırımGünaydın herkeseBerilcim nereye geliyorsun?iyi yolculuklar
Bende uyumuşum spor acayip yormuş beni..ama devam edeceğini inşallah..
Bayrama kadar kaçamak yapmamaya kararlıyım düşünsenize tatlılar baklavalar havalarda uçuşacak..
Önce hakedelim ondan sonra
Yeme kız ne baklavası ne şeysiGünaydın herkeseBerilcim nereye geliyorsun?iyi yolculuklar
Bende uyumuşum spor acayip yormuş beni..ama devam edeceğini inşallah..
Bayrama kadar kaçamak yapmamaya kararlıyım düşünsenize tatlılar baklavalar havalarda uçuşacak..
Önce hakedelim ondan sonra
Evet ya bu kilo yağ boş yere taşıyoruz bedenimizde hem kadın olarak yaşlı hantal gösteriyor karbonhidrat yedikçe kafamız da az çalışıyor sanki. Kilo verdikçe değerlerim normalleşmeye başlamış vallaha adam şaşırdı sevindim. Her şeyin başı sağlık yaa vallahaEvet canım birde ısrar ediliyor illa ye diye..
Sınırımızı koyarız biz yine..
Hedef kiloya ulaşmak istiyorsak hayır demeyi öğreneceğiz artık..
tezbitsin kilo verdikçe değerler normalleşiyor değil mi canım ?ilacı bilmiyorum doktor verdiyse kullan bence..
Kızlar ben Doğumdan 1 yıl sonra diyetisyene gittim..
Yağ oranım çok çıkmıştı o zaman kahvaltı yapmıyordum aceleden ..işyerinde poğaça simit yiyorduk..
Doktor bana dedi ne yapmışsın kendine?kalp damarları tıkanır ilerde demişti..
Kahvaltı çok önemli gerçekten ..artık margarin gördümmü tırsıyorum..çocuklara poğaça değil de simit alıyorum daha masummuş
Valla grubumuz yeni diye yapılmadı galibaDünkü kilo bildirimleriniz nerede bulamadım 9 a mı yaptınız sadece burda yok mu
9 a girip sinir harbi yaşamak istemiyorum yav
Kesinlikle haklısın kendine güvenin geliyor ben birqz çekingen biriyimdir gerçi öyle hemen tanışamam konuşamamEvet her 250 gr.gittiğinde bir paket yağ gitmiş diyorum..
Ve inatla da gidecek inşallah..sağlıklı yemek yemeyi ve bize nelerin iyi geldiğini öğreniyoruz zaten..
Ve zayıf olunca insan daha mutlu oluyor sosyalleşiyor kendine güveni geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?