Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende menümü yazayım bakalım
Sahur
2 haşlanmış yumurta biber domates
1 dilim ekmek
Yarım bardak soda

İftar
1 zeytin
1 kepçe mercimek çorbası
Biraz ara verdim ..
6 kaşık tavuklu mantar sote
Acı biber döktüm üstüne ..
yarım dilim ekmek
Bol salata az yağlı
Su yine 2 litreyi geçmem lazım..
Spor squat kol hareketi bacak hareketlerinden 10*3
Adım 8000

Kilo da takılma çok gıcık birşey..bünyeyi şaşırtın yeme düzeninizi değiştirin diyorlar ..mesela sabah erken kahvaltı yapıyorsan o gün öğlene doğru yapacakmışsın ..Ender saraç izlemiştim ..
Benimki zaten hep şaşırıyor o konuda maşallahım var

Normal boyda kı bir dolma yaklaşık 1 dl ekmek edıyor yağda çabası
Haberın olsun
Patateste nısasta kh yanı
Yanına bır salata olsaydı keşke
Ya pate ya dolma yeseydın daha dengelı olurdu bademım
Ramazandan sebebi böyle son bi hafta kaldı bitecek inşallah herşey normale dönecek dengem çok bozuldu ramazanda

Şu içemiyorum malesef bütün sebebi oruç 1 haftaya herşey normale dönecek inşallah spor da eliptik bisiklet bakıyorum ama anlamadığım için sorun çıtır adamda anlamıyor malesef bile biri varsa anlatsın bu mereti bana markasını söylesem yardımcı olurmusuniz

Stres yok gülüm ıyıce durur
Yedıklerınımı degıstırsen acaba
Yada spor yapıyorsan artırsan yada hıc yapmasan
Ya iste sorun orda bu ramazanda hic kilo yapmiyorum sanirim onunda etkisi ama bayramdan sonra basliycam insallah spora.
Het delı
Hüt delı
Besıktekı tümden delı
Modundayız
En çok hangı kıloda kaldıysan orda kırılma uzun sürüyor
Supersiniz canim,masallah gayet guzel kaynasmissiniz

Ya iste onunda cok etkisi var yillardir 62-65 arasi oldugum icin (yaklasik 15 yil) o nedenle sanirim bu aralikta takildim kaldim.

Stres yok gülüm ıyıce durur
Yedıklerınımı degıstırsen acaba
Yada spor yapıyorsan artırsan yada hıc yapmasan
Ya iste sorun orda bu ramazanda hic kilo yapmiyorum sanirim onunda etkisi ama bayramdan sonra basliycam insallah spora.
Het delı
Hüt delı
Besıktekı tümden delı
Modundayız
En çok hangı kıloda kaldıysan orda kırılma uzun sürüyor
Supersiniz canim,masallah gayet guzel kaynasmissiniz

Ya iste onunda cok etkisi var yillardir 62-65 arasi oldugum icin (yaklasik 15 yil) o nedenle sanirim bu aralikta takildim kaldim.

Suan ramazan ve oruc tuttugum icin bir hafta daha yeme duzenim degismez ama bayramdan sonra degisiklik yapmayi ben de dusunuyorum,uc ogunden iki ogune dusurmeyi dusunuyorum bakalim nasil etkileyecek.

İnstagramda bir bayan var ..40 kilo nasıl gider diye..102 den 61 e düşmüş ..çok iradeli bir bayan ..ona hep eliptiğinin markasını soruyorlardı ..ben bulabilirsem bakayım ..aynı adla Facebook var..sen de bak canım ..çok beğeniyorum ben onu..30 kilosunu eliptikle vermiş resmî de var çok

Suan ramazan ve oruc tuttugum icin bir hafta daha yeme duzenim degismez ama bayramdan sonra degisiklik yapmayi ben de dusunuyorum,uc ogunden iki ogune dusurmeyi dusunuyorum bakalim nasil etkileyecek.
Ben hep yazarım aslında ama taşınınca kayboldu notlarım..hatta menüde şekersiz meyve kompostosu d vardı ..belki internette vardır..Ender saraç olduğuna eminim ama menüleri tam hatırlayamadım

zukkum tatlım manyetik al ben voit kullandım dizimdeki menisküs yüzünden sattim kullanışlı koşu bandına bin basar

Eklentiler

• 58529b88f6977de61e2acb4daaa43bd3.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 35
Ben hep yazarım aslında ama taşınınca kayboldu notlarım..hatta menüde şekersiz meyve kompostosu d vardı ..belki internette vardır..Ender saraç olduğuna eminim ama menüleri tam hatırlayamadım
Duraklama menusu mu?ramazan menusu mu yoksa diyet menusu mu canim?

Afiyet olsun bence çok sıkıntı yok yürüyüş güzel su bakanım bakınıyorum hani su bence takımca 2lt altına düşmeyelim düşeni sulayalım
3 yemek.kasigi patitis bir tane kabak Birtane patlıcan dolması yedim ekmek yemedim bol salata ve biraz çık yoğurt tatlı niyetine 1 dilim kavun yedim
Canım afiyet olsun zaten söylenmiş bende söyleyip sıkmayayım zamanla düzene girer besinler arası değişimi rahat yaparız artık
Afiyet bal şeker olsun sahur çok az olmuş ekmek yemek istemediysen yoğurt yumurta ceviz badem vs yeseydin keşke

Fena degil canim ama bu aralar duraklama donemindeyim nedense veremiyorum ama gurubumdaki kizlar masallah cok guzel kilo veriyorlar:)
Ah o duraklamalar nazlı nazlı gidişler gelirken pat diye çifter çifter gelirken nazlana nazlana süzüle süzüle gitmemek için direnmeler ama sıkma canını sen daha inatçı ol ya gidecek ya gidecek

Depresyona gırecem ya o degılde
Söyle ben gıbı üye ıstıyom etlı butlu yağlı smocudan hallıce
Hiç üstüme alınmıyorum etli butlu derken

Abla gitmem bi yere siz zayiflayin hepimiz ayni olalim bence berilceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…