Iyi oldu bosverGercektenmı la kk yıkılıyor tatlı dıyon sen bana berıle
Ramazandan sebebi böyle son bi hafta kaldı bitecek inşallah herşey normale dönecek dengem çok bozuldu ramazandaNormal boyda kı bir dolma yaklaşık 1 dl ekmek edıyor yağda çabası
Haberın olsun
Patateste nısasta kh yanı
Yanına bır salata olsaydı keşke
Ya pate ya dolma yeseydın daha dengelı olurdu bademım
Şu içemiyorum malesef bütün sebebi oruç 1 haftaya herşey normale dönecek inşallah spor da eliptik bisiklet bakıyorum ama anlamadığım için sorun çıtır adamda anlamıyor malesef bile biri varsa anlatsın bu mereti bana markasını söylesem yardımcı olurmusunizBenim var hemide ameliyat olmam gerekiyor sıkıntılı yani. Ama jillian i bi deniycem bu aksam.
menun güzel görünüyor çorbayi bilmiyorum sanırım sıkıntısızdır. Afiyet olsun.
Çok sıkıntılı bi gün olmamış bence afiyet olsun.
Afiyet olsun. Patatesi çok sık tüketme tatlım dolmalarda pirinç var bol kh bir menü olmus. Suyun sporun yokmu birde gün boyunca sadece Bunları mi yedin. Kahvaltın yada sahurun yokmu.
diğer liste haftasında kendi listemizdeyiz. Ancak haftaya ve sonraki hafta yok sanırım ancak şunu anlamadım haftaya cuma bayram değil Arefe bile değil beden liste yok anlamadım.
Ya iste sorun orda bu ramazanda hic kilo yapmiyorum sanirim onunda etkisiStres yok gülüm ıyıce durur
Yedıklerınımı degıstırsen acaba
Yada spor yapıyorsan artırsan yada hıc yapmasan
Supersiniz canim,masallah gayet guzel kaynasmissinizHet delı
Hüt delı
Besıktekı tümden delı
Modundayız
En çok hangı kıloda kaldıysan orda kırılma uzun sürüyor
Burcu sanırım sen eliptik kullanıyorsun özelden resim atsam bana yardımcı olurmusuunKesinlikle eliptik canim her yerin calisio
Biraz cikario da muzik veya film izleyince sorun olmuo canim
Ya iste sorun orda bu ramazanda hic kilo yapmiyorum sanirim onunda etkisiStres yok gülüm ıyıce durur
Yedıklerınımı degıstırsen acaba
Yada spor yapıyorsan artırsan yada hıc yapmasan
Supersiniz canim,masallah gayet guzel kaynasmissinizHet delı
Hüt delı
Besıktekı tümden delı
Modundayız
En çok hangı kıloda kaldıysan orda kırılma uzun sürüyor
Suan ramazan ve oruc tuttugum icin bir hafta daha yeme duzenim degismez ama bayramdan sonra degisiklik yapmayi ben de dusunuyorum,uc ogunden iki ogune dusurmeyi dusunuyorum bakalim nasil etkileyecek.Kilo da takılma çok gıcık birşey..bünyeyi şaşırtın yeme düzeninizi değiştirin diyorlar ..mesela sabah erken kahvaltı yapıyorsan o gün öğlene doğru yapacakmışsın ..Ender saraç izlemiştim ..
Benimki zaten hep şaşırıyoro konuda maşallahım var
İnstagramda bir bayan var ..40 kilo nasıl gider diye..102 den 61 e düşmüş ..çok iradeli bir bayan ..ona hep eliptiğinin markasını soruyorlardı ..ben bulabilirsem bakayım ..aynı adla Facebook var..sen de bak canım ..çok beğeniyorum ben onu..30 kilosunu eliptikle vermiş resmî de var çokŞu içemiyorum malesef bütün sebebi oruç 1 haftaya herşey normale dönecek inşallah spor da eliptik bisiklet bakıyorum ama anlamadığım için sorun çıtır adamda anlamıyor malesef bile biri varsa anlatsın bu mereti bana markasını söylesem yardımcı olurmusuniz
Ben hep yazarım aslında ama taşınınca kayboldu notlarım..hatta menüde şekersiz meyve kompostosu d vardı ..belki internette vardır..Ender saraç olduğuna eminim ama menüleri tam hatırlayamadımSuan ramazan ve oruc tuttugum icin bir hafta daha yeme duzenim degismez ama bayramdan sonra degisiklik yapmayi ben de dusunuyorum,uc ogunden iki ogune dusurmeyi dusunuyorum bakalim nasil etkileyecek.
Duraklama menusu mu?ramazan menusu mu yoksa diyet menusu mu canim?Ben hep yazarım aslında ama taşınınca kayboldu notlarım..hatta menüde şekersiz meyve kompostosu d vardı ..belki internette vardır..Ender saraç olduğuna eminim ama menüleri tam hatırlayamadım
Bak ikinin de resmini attimzukkum tatlım manyetik al ben voit kullandım dizimdeki menisküs yüzünden sattim kullanışlı koşu bandına bin basar
Afiyet olsun bence çok sıkıntı yok yürüyüş güzel su bakanım bakınıyorum hani su bence takımca 2lt altına düşmeyelim düşeni sulayalımMenümü paylaşıyım ama gramaj yok bugün sizi hayal kırıklığına uğratıcam amabütün gün evde değildim maalesef
Aslında cepte taşınan tartı yok mu cep tartısı yapsınlar alırım vallaha
Neyse
Menüm
Kahvaltı 11: 98 gr bazlama, 1 somates, 1 salatalık, 30 gr süzme peynir, 3 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta
Ara 17: 1 ceviz
Akşam 20.30: 1 yk pirinç pilavı, biberli domatesli sac et sote, 1 kk eski kaşar peyniri, 1 kk otlu peynir, karışık salata yağlı, domates, salatalık
1.5 litre su
90 dakika yürüyüş
Kalori açısından biraz sıkıntılı bir gün oldu evet biliyorum ama bugün hastane kan verme işi filan beni boğdu yaa
Neyse ki bitti
Canım afiyet olsun zaten söylenmiş bende söyleyip sıkmayayım zamanla düzene girer besinler arası değişimi rahat yaparız artık3 yemek.kasigi patitis bir tane kabak Birtane patlıcan dolması yedim ekmek yemedim bol salata ve biraz çık yoğurt tatlı niyetine 1 dilim kavun yedim
Afiyet bal şeker olsun sahur çok az olmuş ekmek yemek istemediysen yoğurt yumurta ceviz badem vs yeseydin keşkeMenüm
Sahur
1 kk suzme peynir
4 dilim salatalık
İftar
2 dilim tam bugday
Domates çorbası
4 ızgara köfte
Göbek marul
Su 4 bardak okdu 10 a yani 2 lt ye tmm lanacak
Birazdan yürüyüş ve arkasından jillian denenecek.
Ah o duraklamalar nazlı nazlı gidişler gelirken pat diye çifter çifter gelirken nazlana nazlana süzüle süzüle gitmemek için direnmeler ama sıkma canını sen daha inatçı ol ya gidecek ya gidecekFena degil canim ama bu aralar duraklama donemindeyim nedense veremiyorumama gurubumdaki kizlar masallah cok guzel kilo veriyorlar:)
Hiç üstüme alınmıyorum etli butlu derkenDepresyona gırecem ya o degılde
Söyle ben gıbı üye ıstıyom etlı butlu yağlı smocudan hallıce
Duraklama menüsü ..bende yarın bir bakarım ..hepimize lazımDuraklama menusu mu?ramazan menusu mu yoksa diyet menusu mu canim?
Abla gitmem bi yere siz zayiflayin hepimiz ayni olalim benceAfiyet olsun bence çok sıkıntı yok yürüyüş güzel su bakanım bakınıyorum hani su bence takımca 2lt altına düşmeyelim düşeni sulayalım
Canım afiyet olsun zaten söylenmiş bende söyleyip sıkmayayım zamanla düzene girer besinler arası değişimi rahat yaparız artık
Afiyet bal şeker olsun sahur çok az olmuş ekmek yemek istemediysen yoğurt yumurta ceviz badem vs yeseydin keşke
Ah o duraklamalar nazlı nazlı gidişler gelirken pat diye çifter çifter gelirken nazlana nazlana süzüle süzüle gitmemek için direnmeler ama sıkma canını sen daha inatçı ol ya gidecek ya gidecek
Hiç üstüme alınmıyorum etli butlu derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?