Abla ya cok tatlisinCıvık kraker görünmezlıi yolunda menüsü
Sonuçlar çıktımıMenümü paylaşıyım ama gramaj yok bugün sizi hayal kırıklığına uğratıcam amabütün gün evde değildim maalesef
Aslında cepte taşınan tartı yok mu cep tartısı yapsınlar alırım vallaha
Neyse
Menüm
Kahvaltı 11: 98 gr bazlama, 1 somates, 1 salatalık, 30 gr süzme peynir, 3 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta
Ara 17: 1 ceviz
Akşam 20.30: 1 yk pirinç pilavı, biberli domatesli sac et sote, 1 kk eski kaşar peyniri, 1 kk otlu peynir, karışık salata yağlı, domates, salatalık
1.5 litre su
90 dakika yürüyüş
Kalori açısından biraz sıkıntılı bir gün oldu evet biliyorum ama bugün hastane kan verme işi filan beni boğdu yaa
Neyse ki bitti
Hahaha ben de puflemesine dayanamiyorumEbru sallı denemıstım oda etkılıydı Allah varda
Ben karıya gıcık oldum bıraktım
Bır ton makyajla püffff dıye nefes alıp vermesı gıcık ettı
Normal boyda kı bir dolma yaklaşık 1 dl ekmek edıyor yağda çabası3 yemek.kasigi patitis bir tane kabak Birtane patlıcan dolması yedim ekmek yemedim bol salata ve biraz çık yoğurt tatlı niyetine 1 dilim kavun yedim
Konuşuruz bunları bebiş çok yorgunuz zamanım çok annemKardeşler
Su sayım işimize ne zaman başlıyım?
Bir diğer sorum da şu, önümüzdeki cuma listede kendi listemizde miyiz burda
Yoksa haftaya liste yok mu
Oradan kaldığımız kilodan mı burda listeye giricez nasıl olacak bu işleeeer aceeep
Utanmıyon mu kuzum senKacisin yokzopa geliyo bence olculeri ver ben not edeyim sonra beraber sevinelim
Depresyona gırecem ya o degıldeIc bacak simityaa evet ben de cok az yenemeye calisiyorum ramazan bitince hepsi gelir diye. Ister istemez azaldi yediklerim
Suyu az daha ıc ama menü ayrı güzelMenüm
Sahur
1 kk suzme peynir
4 dilim salatalık
İftar
2 dilim tam bugday
Domates çorbası
4 ızgara köfte
Göbek marul
Su 4 bardak okdu 10 a yani 2 lt ye tmm lanacak
Birazdan yürüyüş ve arkasından jillian denenecek.
Zorlarsan bırak lütfen sağlık bu canımBenim var hemide ameliyat olmam gerekiyor sıkıntılı yani. Ama jillian i bi deniycem bu aksam.
menun güzel görünüyor çorbayi bilmiyorum sanırım sıkıntısızdır. Afiyet olsun.
Çok sıkıntılı bi gün olmamış bence afiyet olsun.
Afiyet olsun. Patatesi çok sık tüketme tatlım dolmalarda pirinç var bol kh bir menü olmus. Suyun sporun yokmu birde gün boyunca sadece Bunları mi yedin. Kahvaltın yada sahurun yokmu.
diğer liste haftasında kendi listemizdeyiz. Ancak haftaya ve sonraki hafta yok sanırım ancak şunu anlamadım haftaya cuma bayram değil Arefe bile değil beden liste yok anlamadım.
Kırılır ınadı sen dayan az daha masalcımFena degil canim ama bu aralar duraklama donemindeyim nedense veremiyorumama gurubumdaki kizlar masallah cok guzel kilo veriyorlar:)
O zaman link atanmı banaHahahaha sanmam onda yaslilar pek olmuyo
Gercektenmı la kk yıkılıyor tatlı dıyon sen bana berıleAbla ya cok tatlisin
Yüzüme yüzüme geldı resmenHahaha ben de puflemesine dayanamiyorumbi de plates sonraki asamaa biraz kilo verince baslarsiniz sıkılasmak icin
Bana hergün bayramBaşlayalım bayrama kadar da kaçamak yapmayalım bence..bu haftanın adı da bayrama hazırlık haftası olsun
Iyiyim canim sagol,ama bu aralar pek kilo veremiyorum ona canim sikkinMasal nasılsın canım
Valla sabirla bekliycem artik yapacak bir sey yok.Kırılır ınadı sen dayan az daha masalcım
Stres yok gülüm ıyıce dururIyiyim canim sagol,ama bu aralar pek kilo veremiyorum ona canim sikkin
Het delıValla sabirla bekliycem artik yapacak bir sey yok.
Sizin yeni gurup nasil kaynamis gorunuyorsunuz masallah:)
Hahahaha abla abartma yaaaaUtanmıyon mu kuzum sen
Resım attım daha ne ölçüsü
Ikı metroyu bırlestır ölç dersen onu yapıyım barımmmm
Senın ıkı bacak*2 benım tek baldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?