Ben net bi zaman veremem görünce gelirim geç saat olursa daha iyi olur. Çünkü davet var bugün.Bırazdan yola cıkacam
Aksama burdayım
Su toplantı ısını netletsırelımmı
Saat kaçta nerde
Bugun olması şart degılBana her saat uyar saat kurar kalkarım geceye denk gelirse
Baştan bir günde yarım kilo gitmiş diye korku sal sonra yarışalım de öyle mi grup içi yarış başlatalım bencede bayram sonu listeyi gördünmü grubun en tombiği benim mezun olup beni yanlız bırakır kurda kuşa yem ederseniz çekeceğiniz var
Günaydınselamlar uyandım ve direk geldim eşim ne oluyor görevli gibi sabah akşam başındasın diyor
Senı zor aldımBaştan bir günde yarım kilo gitmiş diye korku sal sonra yarışalım de öyle mi grup içi yarış başlatalım bencede bayram sonu listeyi gördünmü grubun en tombiği benim mezun olup beni yanlız bırakır kurda kuşa yem ederseniz çekeceğiniz var
Canım ellerine sağlık liste çok iyi olmuş dün heyecandan burayı es geçmişiz
Kısa yol kuzum teslımat yapıp gelecem hemenberilceee iyi yolculuklar canım
Burcu sanırım sen eliptik kullanıyorsun özelden resim atsam bana yardımcı olurmusuun
Aaa hiç olur mu sen buraların şahısın hiç mezun olur da seni bırakır mıyızBaştan bir günde yarım kilo gitmiş diye korku sal sonra yarışalım de öyle mi grup içi yarış başlatalım bencede bayram sonu listeyi gördünmü grubun en tombiği benim mezun olup beni yanlız bırakır kurda kuşa yem ederseniz çekeceğiniz var
Canım ellerine sağlık liste çok iyi olmuş dün heyecandan burayı es geçmişiz
Bize yolla herıfıValla sorma eşimde neye bakıyorsun?yemek tarifi mi diyor?ben diyetteyim diyorum o börek diyor
Benımkıde sen kk ya takıldığında ıyı kılo verdıydın dedıDün masada sizin mesajlarınızı okurken eşim yeter mi artık dedi
Neredeydin tatlım bırsey yok ınsallahCanim biraz gec oldu dun giremedim
Manyetik al orta kararda bisi al hepsi olur cok para vermeye gerek yok bence cunku sonra kaldirilio bi koseye
90 lı kılolarda haftada ne kadar verıyordunAaa hiç olur mu sen buraların şahısın hiç mezun olur da seni bırakır mıyız
Sensiz kimle yarışırım hem
Biraz zaman evvel ben de o kilolardaydım çok iyi biliyorsun canım
Daha kilolu olunca daha hızlı veriliyor ya zaten belki deee beniiii geçersiiiiin
Hani ölçüler hani
Neredeydin tatlım bırsey yok ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?