Metreden karışa düşene kadar ölçü mölçü yok devlet sıırı gibi kozmik odamda güvendeAaa hiç olur mu sen buraların şahısın hiç mezun olur da seni bırakır mıyız
Sensiz kimle yarışırım hem
Biraz zaman evvel ben de o kilolardaydım çok iyi biliyorsun canım
Daha kilolu olunca daha hızlı veriliyor ya zaten belki deee beniiii geçersiiiiin
Hani ölçüler hani
Kolay gelsim. Ağda yapmayalı da 1.5 sene olmuştur hiç zamanım olmuyor çocuk büyürse olur heralde jilete paydos derimKizlar dun aksam gelemdim iftara davetteydik gec geldik kizi uyut filan derken anca vaktim olmadi halilarimi verdim yikamaya bu hafya evde yokum annemlerdr kalcm sole bi evi temizleyim arefe gunu glcm temizlik kolay olur sonrada agda filan yapicm o kadar cok isim vaf ki
Bazen çok hızlı verdim bazen durdu ama 79 dan 77 ye mesela 2 hafta zorlandım eşek gibi yürümeme yemememe rağmen veremedim 2 hafta90 lı kılolarda haftada ne kadar verıyordun
Seni de ekleyelim listeye akşam baştan düzenleriz..Yok canim uzun bi aksamdi sonrasinda sizmisim
Suyu çok az ıcıyon kuzuDunku menum
Sahur
1 haslabmis yumurta
2 dilim salam
Yarim kk suzme peybir
5 zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
Domates salatalik
Iftar
1 kase mercimek corba
5 yk firinda tavuk sote
Salata
1 dilim pide
1 yk taze fasulye
1.5 litre su
Spor yok
Afiyet bal şeker olsun lakinDunku menum
Sahur
1 haslabmis yumurta
2 dilim salam
Yarim kk suzme peybir
5 zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
Domates salatalik
Iftar
1 kase mercimek corba
5 yk firinda tavuk sote
Salata
1 dilim pide
1 yk taze fasulye
1.5 litre su
Spor yok
bak bende yazacağım bir ay sonra da yazacağım..
Jılıanı denedınmıMe
bak bende yazacağım bir ay sonra da yazacağım..
Nasıl inceleceğiz gör ..sporu da düzenli yapalım .
Yok denemedim ama baktım biraz önce ..galiba bayağı işe yarıyor 30 gün var galiba..başlamak lazımJılıanı denedınmı
ondan bende de mevcut kaçak Göcek giriyorum yanında ne mümkünDün masada sizin mesajlarınızı okurken eşim yeter mi artık dedi
On numara jilian bi yapın bak ben çok sevdim.Yok denemedim ama baktım biraz önce ..galiba bayağı işe yarıyor 30 gün var galiba..başlamak lazım
Bugün başlıyorum zaten en aşağı 8000 adım atıyorum normalde..On numara jilian bi yapın bak ben çok sevdim.
Attığım resimdekiler mamyetikmis zaten 150 lira olaninaliyim bari hiç yoktan boş oturmaktan iyidirCanim biraz gec oldu dun giremedim
Manyetik al orta kararda bisi al hepsi olur cok para vermeye gerek yok bence cunku sonra kaldirilio bi koseye
Süper fikirmiş ben de deniyimKızlar birşey okumuştum
zayıf insanların ortak özellikleri arasında bir yemek yendiğinde "bugün çok yedim"diye düşünmeleri varmış..
Beynimize "bugün çok yedim .acayip şiştim "diye mesaj gönderelim
150 tl iyiymiş ya nereden alacaksın markası filan ney ben de mi alsamAttığım resimdekiler mamyetikmis zaten 150 lira olaninaliyim bari hiç yoktan boş oturmaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?