Kolay gelsim. Ağda yapmayalı da 1.5 sene olmuştur hiç zamanım olmuyor çocuk büyürse olur heralde jilete paydos derim
Bazen çok hızlı verdim bazen durdu ama 79 dan 77 ye mesela 2 hafta zorlandım eşek gibi yürümeme yemememe rağmen veremedim 2 hafta
Bir bakiyim not almıştım o zamanları
Suyu çok az ıcıyon kuzu
Sote kremasızsa güzel
Bırde dılım pıde benım dılım gıbımı aceppppp
Sahibinden bakıyorum 2. El canım temiz ama bakalım kargo ne kadar tutacakSüper fikirmiş ben de deniyim
Ben genelde çok acıktım çok acıktım diyorum sanırım
150 tl iyiymiş ya nereden alacaksın markası filan ney ben de mi alsam
Ayyy kargo çok tutar vazgeçtimSahibinden bakıyorum 2. El canım temiz ama bakalım kargo ne kadar tutacak
Hıc öyle degıl doneBir bahçem olsaydı ufacık bile olsa ne güzel olurdu ekip biçmek ya
Balkonda nane maydonoz soğan patates çilek bir dolu şey yetiştiriyorum öyle zevkli ki
Yemekte bıle çok yedım dıye formatlıyomda vırüs gırmıs almıyor bendeKızlar birşey okumuştum
zayıf insanların ortak özellikleri arasında bir yemek yendiğinde "bugün çok yedim"diye düşünmeleri varmış..
Beynimize "bugün çok yedim .acayip şiştim "diye mesaj gönderelim
yap yap hızlı geçiyor zaman ilk defa sıkılmadan yaptım tamamlayamadim ama olsun. 2 tanede 1 litrelik su şişesi al yanına.Bugün başlıyorum zaten en aşağı 8000 adım atıyorum normalde..
Ek olarak evde de bunu yaparım o zaman
mesaj almaz benimki çok dolu boşalt beni diyor.Kızlar birşey okumuştum
zayıf insanların ortak özellikleri arasında bir yemek yendiğinde "bugün çok yedim"diye düşünmeleri varmış..
Beynimize "bugün çok yedim .acayip şiştim "diye mesaj gönderelim
Ay bizde yapiyoruz da çiçek acıyor meyve vermiyor neden acaba çilek ve soğan maydanoz oluyor. Biber kabak salata çiçekleniyor bişey yok.Bir bahçem olsaydı ufacık bile olsa ne güzel olurdu ekip biçmek ya
Balkonda nane maydonoz soğan patates çilek bir dolu şey yetiştiriyorum öyle zevkli ki
Beril im şu sele verme işinden vazgeçsen artık diyorum. Menü yaz Bu akşam gözümüzden kaçıyor sanma :)Bugunude sele verdık an ıtıbarıyla
Yarın spor jılıyan başlıyorum aksamda yemıyecem zaten
Pazartesi belli olur canım ne kadar tutacagiAyyy kargo çok tutar vazgeçtim
Nerden nereye gelicekPazartesi belli olur canım ne kadar tutacagi
İstanbul avrupadan Anadolu ya gelecekNerden nereye gelicek
Benim annemlerin bahçesi var..ahh o domateslerin kokusu bile süper..ama çok yoruluyorlar her sene satacaz artık dairede oturacaz diyorlar ..Bir bahçem olsaydı ufacık bile olsa ne güzel olurdu ekip biçmek ya
İnşallah çok tutmaz..çocuk uyurken yaparsın mis gibi..çocuklar küçükken dışarda yürümek zorİstanbul avrupadan Anadolu ya gelecek
Kuzuum keyif aldigina cok sevindiiimmmmmyap yap hızlı geçiyor zaman ilk defa sıkılmadan yaptım tamamlayamadim ama olsun. 2 tanede 1 litrelik su şişesi al yanına.
mesaj almaz benimki çok dolu boşalt beni diyor.sinyalde bayadir :))))
Ay bizde yapiyoruz da çiçek acıyor meyve vermiyor neden acaba çilek ve soğan maydanoz oluyor. Biber kabak salata çiçekleniyor bişey yok.
Beril im şu sele verme işinden vazgeçsen artık diyorum. Menü yaz Bu akşam gözümüzden kaçıyor sanma :)
Ya evet temizliği zordur heralde doğrusunHıc öyle degıl done
Bahçeyı toplu tutmak çok zor
Halılar alımallah
Koltuk bıle çamur sıpalardan
Öyle susleyım tertemız edıyım bır akşam üstü cayı keyfı yok
Cımenı bıle zor kestırıyoz
Domates biber başka tür toprak mı istiyor acaba bende domatesler var vallaha 1 aydır kızarmadılar cinsi mi yeşil anlamadım. Biber çıkmadı hala.yap yap hızlı geçiyor zaman ilk defa sıkılmadan yaptım tamamlayamadim ama olsun. 2 tanede 1 litrelik su şişesi al yanına.
mesaj almaz benimki çok dolu boşalt beni diyor.sinyalde bayadir :))))
Ay bizde yapiyoruz da çiçek acıyor meyve vermiyor neden acaba çilek ve soğan maydanoz oluyor. Biber kabak salata çiçekleniyor bişey yok.
Beril im şu sele verme işinden vazgeçsen artık diyorum. Menü yaz Bu akşam gözümüzden kaçıyor sanma :)
Ben de akşama ne yesem diye düşünüyordum. Salata yapiyim yanına yoğurt yiyim olmazsaKızlar dün aldığım yeşilliklerle uğraştım..kocaman bir kase salatamı hazırladımyemeği ayarladım
Birazdan bir market bahanesiyle yürüyüş yapacağım..
Spor olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?