- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Bende sinir oluyorum tombik tombik Kolsuz giymek istemiyorum ama elbiseler Kolsuz düğünler geldi bi çözüm olsa keşke.Kızlar size birşey soracağım..benim kollar tombiş biraz..yumuşak ..onlar için ne yapabilirim?
Göbek basende var ama ben kollara taktım kafayı
şehirlerarası olsa otobüse versinler diycektim. İnşallah çok tutmaz.İstanbul avrupadan Anadolu ya gelecek
Evet temizlik zordur ama ben istiyorum yinedeBenim annemlerin bahçesi var..ahh o domateslerin kokusu bile süper..ama çok yoruluyorlar her sene satacaz artık dairede oturacaz diyorlar ..ama sonra devam..
Meyve ağaçları var..bende seviyorum ama temizliği zor..çocuklar dikkat etmeden içeri giriveriyor hep terlik değiştirmek lazım..
süperKızlar dün aldığım yeşilliklerle uğraştım..kocaman bir kase salatamı hazırladımyemeği ayarladım
Birazdan bir market bahanesiyle yürüyüş yapacağım..
Spor olsun..
eşim arı böcek gelmiyor dollenmiyor vs dedi ama bilmiyorum öylemi.Ya evet temizliği zordur heralde doğrusun
Domates biber başka tür toprak mı istiyor acaba bende domatesler var vallaha 1 aydır kızarmadılar cinsi mi yeşil anlamadım. Biber çıkmadı hala.
Ben de akşama ne yesem diye düşünüyordum. Salata yapiyim yanına yoğurt yiyim olmazsa
Hayatım ben 3 yaşındaki oglumla aynı boyutta tabak kullanıyorum hatta bazen çorba kase sinde 3 yaşındaki oğlum kadar yiyorum yaniKızlar ben notlarımı arıyorum bir kağıda yazmışım
Ne buldum
"Ruhen doymak ..kişinin kendi kendine aslında çok yemeden"çok yedim "cümlesini kurabilmesi zayıflamada başarıya götüren altın yöntemdir..peki bunun için ne yapacağız?yani gözümüzü nasıl doyuracağız?
İşte 2 püf noktası
* küçük tabakta yemek yiyin ..gözünüz yemeği çok görsün..
* ana yemek yerine salatayla başlayın..salatada değişik renkler olsun..yanına yoğurdu ve suyu eklemeyi unutmayın...
Artık bir başarı hikayesi de yazarsın üstüne
Before /after yaparsın
Harika canım salata candırGeldiiiim
Salata yaptım mis gibi oldu ama zeytinyağı koydum 2 yk.kadar
Zaten bir tatlı kaşığı koymalısın yağ olmayınca malum karın şişkinliği falan yaşanıyor..hele de sızmaysa miss..şifa bu zeytinyağıGeldiiiim
Salata yaptım mis gibi oldu ama zeytinyağı koydum 2 yk.kadar
Ben spora başlayamadım eriniyorum sanırım yaHarika canım salata candırben az kilo vermedim bu salatalarla..bende yürüyüş yaptım biraz..spor da ne güzel birşey insanın yaptıkça yapası geliyor..
Evet done squat super comelme hareketiSquat neymiş kız dur googledan bakiyim
Evet haklısın tembellik yapıyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?