Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben notlarımı arıyorum bir kağıda yazmışım
Ne buldum
"Ruhen doymak ..kişinin kendi kendine aslında çok yemeden"çok yedim "cümlesini kurabilmesi zayıflamada başarıya götüren altın yöntemdir..peki bunun için ne yapacağız?yani gözümüzü nasıl doyuracağız?
İşte 2 püf noktası
* küçük tabakta yemek yiyin ..gözünüz yemeği çok görsün..
* ana yemek yerine salatayla başlayın..salatada değişik renkler olsun..yanına yoğurdu ve suyu eklemeyi unutmayın...

Kızlar size birşey soracağım..benim kollar tombiş biraz..yumuşak ..onlar için ne yapabilirim?
Göbek basende var ama ben kollara taktım kafayı
Bende sinir oluyorum tombik tombik Kolsuz giymek istemiyorum ama elbiseler Kolsuz düğünler geldi bi çözüm olsa keşke.

İstanbul avrupadan Anadolu ya gelecek
şehirlerarası olsa otobüse versinler diycektim. İnşallah çok tutmaz.

Evet temizlik zordur ama ben istiyorum yinede çok şanslilar.

Kızlar dün aldığım yeşilliklerle uğraştım..kocaman bir kase salatamı hazırladım yemeği ayarladım
Birazdan bir market bahanesiyle yürüyüş yapacağım..
Spor olsun..
süper

eşim arı böcek gelmiyor dollenmiyor vs dedi ama bilmiyorum öylemi.

Hayatım ben 3 yaşındaki oglumla aynı boyutta tabak kullanıyorum hatta bazen çorba kase sinde 3 yaşındaki oğlum kadar yiyorum yani ama gitmiyor kilo
Salatayla başlamak çok doğru.

Ben yıllardır liseden beri heralde kolsuz tişört giymiyorum
Mayo bikini filan da hiç giymem yıllardır yine

Kompleks mi dersiniz bilmiyorum utanıyorum

İki tane yarım litrelik şişeye su doldurup çalışacağım..baktım internetten disiplinli yapılırsa 2 haftaya farketmeye başlarmış..
İnsanın kendisi beğenmesi lazım ..ben fotoğraflarda bile farkettim dedim ya..zayıflayınca daha güzel pozlar vermişim..ama spor çok etkili gerçekten ..
Sen de zayıflayınca miss gibi giyersin istediklerini..
Baksana kaç kilo vermişsin ve devamıda gelecek

Harika canım salata candır ben az kilo vermedim bu salatalarla..bende yürüyüş yaptım biraz..spor da ne güzel birşey insanın yaptıkça yapası geliyor..
Ben spora başlayamadım eriniyorum sanırım ya
Çocuk uyursa evin işi yemek çamaşır as katla ütü vs vs derken akşam oluyor. Gece uyuyunca da pert oluyorum ben de dinleneyim diyorum. Hiç dinlenemiyorum sanki...
Bahane belki de ama...
Salatayı 2 kişilik yaptım aslında eşimle yedik ama ben tüm kaloriyi kendim almış gibi hesap ediyorum menümü de yazıyım

Canım ister sabah ister akşam bir zamana sıkıştır sporu..bestt e soralım
10*3 le başla ..squat
Kol hareketi bacak hareketi
Sonra sayıyı arttıralım..
Çocuğun yanında bile yaparsın ..
Plates lastiği var bende ..kızda yanımda yapıyor ama topu kaçırıyor

Kizlar sahur tabagimi gordunuz iftara halama geldik mercimek corbasi bir kasik pilav bir kucuk karniyarik semizotu salata ceviz yedim. Tatli yapmis muhallebili erikli iki kasik tadina baktim. Arada da bir kuru kayisi biraz elma kurusu cay. Cok ama saglikli oldu tatli cok guzeldi tuttum vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…