Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maalesef saatleri tutturamıyorum ben sabah 10'a kadar uyanığım daha sonra uyuyorum.Sabah benim tempo yok.Kıskandım sizi
Biraz erken kalkmaya çalış ilk başlarda zor olur sonradan alışırsın ..ben mecbur çocuklar kahvaltı kalkıyorum
İyi aman başka bak o gelinlikle hayal et kendini

Günaydın
Biraz erken kalkmaya çalış ilk başlarda zor olur sonradan alışırsın ..ben mecbur çocuklar kahvaltı kalkıyorum
İyi aman başka bak o gelinlikle hayal et kendini
Olsun çocuk olunca uyku yok nasılsa sın zamanlarında uyusun meltemcik
Meltem uyuyabildiğin kadaaar ohh böyle yayaa yayaa uyu canım. Hamileyken ben çok uyumuştum iyi yapmışım şimdi benim çocuk uyumuyor haliyle biz de.

Bizim takım iyi yarışır
Hep Döne Nalan'ı sataşır
Ne pişirsem bugün diye
Kafayı sıyıracağım yine

Eve ayrı kendime ayrı
Yok mu bu işin bir ayarı
En iyisi kalkayım gayrı
Yapayım kendime sebzeli kahvaltııı

Günaydın kızlar.
Merakta biraktim sizi kudura bakmayin.İyiyim kizlar gıda zehirlenmesi dediler serum fln şimdi iyiyim midem ağrıyor gıda zehirlenmesi olduğunu düşünmüyorum geçmişte ülser tedavisi gördüm bence baharatlar dokundu dahiliye ye gidicem bi kaç gün içinde geçmezse. Öptüm hepinizi.

Süper süper kitap çıkarcaz yakında vallaha
Bu nalan beni şair yaptı
Geçmiş olsun. Dokunmuştur tabi ya sucuk çok güzel oturup 1 kangal yiyebilirim de sonrası felaket tabi. Endoskopi yapalım derler belki devam ederse.

İnşallah devam etmez. Çünkü çok can sıkıyor.

Bu arada şiirler mükemmel kızlar.

kitkurdu ne oldu hani bizim yarış
Sen her zamanki gibi yatış
Ağlama vardır herkesin bir kısmeti
Ama yaparım zayıflayınca sana nispeti
İşte geldim burdayım
Haftaya yarıştayım
Cumaya ipi göğüslerim
Döne gözcüleri şaşırtırım

Ben gelin kimliğiyle ezikleniyorum kaynanayı kızdırmayayım diye uğraş uğraş anca yazdım

Fasulye ıspanak hepsi yeşil Döne Döne bak
Çiğnemek istemezsen suyunu sık içip bak
Yeşil hayatının en özel rengi anladık bak
Kız Yeliz biraz da mora sarıya kırmızıya bak

Hepsini birleştir gayrı
Olmaz evde ayrı gayrı
aynısını yesin artık ahali
Eve de sağlık lazım gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…