2 hafta devamlı menü ve 5 mesajdan fazla yazmak gerekmiyormuydu listeye girebilmek için ay ben valla hiç bisi anlamadım bi girme konusunda inşallah girerimEvet canım dışardayım belki bir daha yazamam çünkü bu cuma belli olacak senin listeye girip girmediğin
zor ama başaracağız inşallah
Hep ilk 3 te olalım oylanmadan bir ileri bir geri yapmadan verelim şu kiloları
Hadi bakalımtezbitsin doneeeee tam 300 ip atlama üzerine soğuk duş üzerine banyo duvarlar dahil temizlik anaaaammmm geberdim resmen şu 3 litree tamamlandı belime kemer taktım şu siyah içi naylonumsu varsa termal kemer nasıl terler aktı üzerinden anlatamam kalcama kavusmuyor bi kavussa oraya da takarım da oraya da strec saricam ablam kaya tuzu muduur limon tuzumuduur hatırlamıyorum onu sıcak suda eritip vücuduna sürüyor üzerine strec sariyoduu oda çok terletiyomus
22 bin adım mı wooowwwKızlar ben geldim, daha bayramdan eve dönmediğim için çok giremiyorum
Bugün çok yürüdüm 22bin adım atmışım, 2 saat vardır en az
Hele bi işe başlasam bütün gün bilgisayar başında vuhuuu ne yazarım ne yazarım
Diyete de uygun bi gün oldu, 3-4 litre arası şu içtim. Ama çok sıcaaaağğğkkk
Öyle işe yarıyor muymuş ya kaya tuzu peeling yapar bence olsa olsa. Ne bileyim kaşınırım ben huyluyumdur kız süremem öyletezbitsin doneeeee tam 300 ip atlama üzerine soğuk duş üzerine banyo duvarlar dahil temizlik anaaaammmm geberdim resmen şu 3 litree tamamlandı belime kemer taktım şu siyah içi naylonumsu varsa termal kemer nasıl terler aktı üzerinden anlatamam kalcama kavusmuyor bi kavussa oraya da takarım da oraya da strec saricam ablam kaya tuzu muduur limon tuzumuduur hatırlamıyorum onu sıcak suda eritip vücuduna sürüyor üzerine strec sariyoduu oda çok terletiyomus
Kız hilal bugün ipte beni geçtintezbitsin doneeeee tam 300 ip atlama üzerine soğuk duş üzerine banyo duvarlar dahil temizlik anaaaammmm geberdim resmen şu 3 litree tamamlandı belime kemer taktım şu siyah içi naylonumsu varsa termal kemer nasıl terler aktı üzerinden anlatamam kalcama kavusmuyor bi kavussa oraya da takarım da oraya da strec saricam ablam kaya tuzu muduur limon tuzumuduur hatırlamıyorum onu sıcak suda eritip vücuduna sürüyor üzerine strec sariyoduu oda çok terletiyomus
Kim kız sen mi attın 22bin adım ooo22 bin adım mı wooowww
Tabi canım sen düzenine kavuş bak nasıl incelcez
Ay ben plankı ilk defa denedim ne zormuşSporu sırf sizin için yapıyorum vallaha yarın plank da yapıcam bebe uyudu anca bunları yaptım
Arka arkaya 3 sefer yapıyoruz da brm yapamıyorum pek.Ay ben plankı ilk defa denedim ne zormuş
Nasıl yapıyosunuz Kızlar, dirsek üzerinde mı? Kaç saniye?
Canım, menü yazdın mı? Ben mi göremedim acaba yavKızlar ben geldim, daha bayramdan eve dönmediğim için çok giremiyorum
Bugün çok yürüdüm 22bin adım atmışım, 2 saat vardır en az
Hele bi işe başlasam bütün gün bilgisayar başında vuhuuu ne yazarım ne yazarım
Diyete de uygun bi gün oldu, 3-4 litre arası şu içtim. Ama çok sıcaaaağğğkkk
Oooo 3 dakika nasıl ya biz saniye zor yapıyoruzAmma da kofmuşum
Şimdi az daha iyi sanki
Hedefim 3 dakika
Keşke olsa 40kilonasıl gider 3 dakika yapabiliyormuş kadında ne azim irade var maşallahOooo 3 dakika nasıl ya biz saniye zor yapıyoruz
Şapka çıkarırım o gün
Ay yok yazmadım hemen yazayım,Canım, menü yazdın mı? Ben mi göremedim acaba yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?