- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
İyi gidiyor çok şükür inşallah gider kilolar yastıkları hallettim de yorganlar yikamadan gelmedi hala bekliyorum işte öyle yoğunum ki vali hazırla evi topla ütü camasir yorgan yastık kaloriler takıyorum vallahiNasıl gidiyor canım?inşallah Cuma tartıda sevineceğiz böyle giderse
Yastık yorgan işleri bitti mi?
Allah kolaylık versin canım ..kilo verdikçe hareketler enerji artttı bende ..ne kadar süreliğine gidiyorsunuz ?çocuk mızmız diyordun nasıl oldu?İyi gidiyor çok şükür inşallah gider kilolar yastıkları hallettim de yorganlar yikamadan gelmedi hala bekliyorum işte öyle yoğunum ki vali hazırla evi topla ütü camasir yorgan yastık kaloriler takıyorum vallahi
Gece ve akşam çok su içiyorum canım iyi gidiyor.düşündüğün için sagolNasıl gidiyor oruç?aman susuz kalma canım havalar sıcak
Çok güzel menü canım cuma güzel sonuç cikacakMenumu yazayım
Sabahbir dilim peynir 3 zeytin domates ve salatalık bir dilim ekmek ve yumurta bir tane
Ara 3 kuru kayısı
Öğlen koca bir kase salata yağsız patlıcanlı
Ara 4 dilim karpuz
Akşamda koca bir kase cacık ve biraz menemen yedim 3.5 lt su içtim
45 dk yürüyüş yaptık aksamustu
Muz genelde pek verilmiyor diyetlerde ..
Pattis yememekle iyi yapmışsınomletine de bayıldım şöyle yeşil çay da görseydim tam bayılacaktım
İnşallah ya ama yavaşladı bayaa bakalım hayırlısı elimden geleni yapacagimGece ve akşam çok su içiyorum canım iyi gidiyor.düşündüğün için sagol
Sizler forumlar ilgileniyorsunuz masallah
Çok güzel menü canım cuma güzel sonuç cikacak
Anladım canım ben kendime diyet alışverişi yapıyorum artık ..leblebi yeşil çay tarçın kuru kayısı erik özel raf kapattım kendimeGün içinde 1 bardak içtim şimdi 2. Bardağı içiyorum :) evde muzdan başka meyve yok Pazar'a gidemedim
Tuzlu ya kızAslında. Kiralama yapıyorlar aylık 100 liraya bi araştırayım
gene mi beeen ya ben ne zaman yaranacak menüler sana hadi keteye tamam az da olsa sen hiç yeme diyorsun da tursuya ne oldu ki sisirir diyemi
Allah allah ne sekte vuruyor ki kız yağ yok kalori yok sirke acı tuz
peynirli salatalar nasıl oluyor tadı
İnşallahO zamana kadar fit olacağın için zevkle seçersin kıyafet
Evet ilk başta hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor normal bu ..zamanla tekrar hızlanıyor çok sabırlı olmak lazımİnşallah ya ama yavaşladı bayaa bakalım hayırlısı elimden geleni yapacagim
Yarın alıcam önerilen bi marka var mıNormal yeşil salata gibi ..marul yeşillikler domates tonbalığını iyice süzdür limon sık ..oldukça lezzetli oluyor
O zamana kadar fit olacağın için zevkle seçersin kıyafet
GüzelllSelam kizlar. Menümü yazayım
Saat 10
1 yumurta
2 kk peynir
Domates salatalik
Maydanoz
1 dilim tam buğday
Saat 14
1 elma
4 kaşık yoğurt
Tarçın
Saat 17:30
3 köfte
Salata
Ayran
Yarım dilim tam.buğday.
Su 2 litre 3 e tamamlarim
Spor yok.
Dardanel alıyorduk başka marka hatırlayamadım şu an ..80 gr.lık açıyorum ben kendime çocuklarda yiyor bazenYarın alıcam önerilen bi marka var mı
Makarna salatası çok mu ?mayonezli mi?Sabah
İki kaşık yoğurt ( içine 1 tatlı kaşığı bal ve keten tohumu)
Öğlen
Bir bardak ayran
1 tane pirzola
1 dilim ekmek
Akşam
Makarna salatası
2 dilim peynir
20 dakika yürüyüş
Şimdi de dokuzlu çayımı içiyorum. :)
Evet keten tohumunu neye koyduysam beni daha çok tok tutuyor ve afedersiniz ne zaman tüketirsem kabızlığımı gideriyorMakarna salatası çok mu ?mayonezli mi?
Sabah tok tuttu mu bu karışım?
Makarna salatası yemeyeli çok oldu of of ne güzeldir o şimdi yağlı mayonezli aah aaahh olsa da yesek garnitür kaşar filan olacak içinde sosis offSabah
İki kaşık yoğurt ( içine 1 tatlı kaşığı bal ve keten tohumu)
Öğlen
Bir bardak ayran
1 tane pirzola
1 dilim ekmek
Akşam
Makarna salatası
2 dilim peynir
20 dakika yürüyüş
Şimdi de dokuzlu çayımı içiyorum. :)
O kadar iştahlı ve güzel anlattın ki canım çekti dolaba baktim Allahtan kalmamışMakarna salatası yemeyeli çok oldu of of ne güzeldir o şimdi yağlı mayonezli aah aaahh olsa da yesek garnitür kaşar filan olacak içinde sosis off
Yaa ama ben cok yemiyorum canim. Gel face e(Derya YILDIRIM CZUPRYN) bak bana kiz hic yarmagule benziyom mu ? ne guzel kadinim tamam citi piti degilim kabul.Ya ben senı çok merak edıyom
Aklımda yarmagül gıbı belırıyon kuzum
3 yumurta çok gelmıyormu
Fırında hındı but bacak yanı kız bız onu 5 kışı anca yıyoz
Nerde yanlış dusunuyom
Acaba bacak anlayısımızmı uymuyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?