- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Anladim canim, ins faydasini gorursunİçinde dokuz tane bitkisel zayiflatan otlar bulunuyo. Ben içine biberiye, kekik, nane, yeşil çay, kiraz sapı, limon, çubuk tarçın koydum elimde sadece bunlar vardı.. Diyetisyenim bana önermişti bi aralar. Ama uzun süre tüketme 1 hafta günde 2 kere içmek yeterli
eksiler cumayaa eksiler cumayaaİyi geceler tızlar selamlar bu hafta biraz az uğruyorum genelde okudum yazamadım menüleri filan görüyorum cuma sonuçlarımızı merakla bekliyorum
Ben 7 otlu duymuştum 9 da varmış demekkiİçinde dokuz tane bitkisel zayiflatan otlar bulunuyo. Ben içine biberiye, kekik, nane, yeşil çay, kiraz sapı, limon, çubuk tarçın koydum elimde sadece bunlar vardı.. Diyetisyenim bana önermişti bi aralar. Ama uzun süre tüketme 1 hafta günde 2 kere içmek yeterli
Ben marketten aldım aktarda da vardır puding yapan var ben de bazen yoğurda koyuyorumKizlar chia tohumunu hangi marketlerde bulabilirim ?
Evet özellikle yulaflı karışımlarda çok görüyorum hiç tatmadım tadı güzel mi ? A101'e gideceğim yarın umarım vardır orda.Ben marketten aldım aktarda da vardır puding yapan var ben de bazen yoğurda koyuyorum
Böyle zamanla jel gibi koyulaştırıyor baskın bir tadı yok ..şişince tok tutuyormuş ama pudingi güzel az kalorili oluyorEvet özellikle yulaflı karışımlarda çok görüyorum hiç tatmadım tadı güzel mi ? A101'e gideceğim yarın umarım vardır orda.
Kız protein için her gün et ve tavuk yemekten bıktım bana da yazık günah değil miG Gundirella o güzel menüne akşam bir tavuklu yada tonbalıklı salata olsa iyiydibak canları çekti kız yapma bunu bize ve kendine ..
Haşlanmış hindi budu olaydı da olurduDeğil mi @DeryaOnDiet ?
Emin olmamakla beraber bence migrosta olurdur canim. OrdaKizlar chia tohumunu hangi marketlerde bulabilirim ?
Ben tadini cok begendim canim. Ve gercekten de uzun sure tok tuttu beni. Istersen a101 de yoksa migrosa bak bence orda keisn vardir.Evet özellikle yulaflı karışımlarda çok görüyorum hiç tatmadım tadı güzel mi ? A101'e gideceğim yarın umarım vardır orda.
Çok teşekkür ederim alıp deneyeceğimBöyle zamanla jel gibi koyulaştırıyor baskın bir tadı yok ..şişince tok tutuyormuş ama pudingi güzel az kalorili oluyor
Allahtan yaşadığım yerde migros varEmin olmamakla beraber bence migrosta olurdur canim. Orda
Ben tadini cok begendim canim. Ve gercekten de uzun sure tok tuttu beni. Istersen a101 de yoksa migrosa bak bence orda keisn vardir.
Değil değilKız protein için her gün et ve tavuk yemekten bıktım bana da yazık günah değil mi
Kizlar chia tohumunu hangi marketlerde bulabilirim ?
Tarif var yazarız yine bak deryada yazdı az önce ..Ben aktardan aldım canım süte koydum jöle gibi bişi oldu herhalde sahte değil dedim bilmiyorum doğru mu :) tarif bulsam yapıcamda bekliyorum
Aynen öyle sabrediyirum bakalım pes etmek yokkEvet ilk başta hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor normal bu ..zamanla tekrar hızlanıyor çok sabırlı olmak lazım
O direnç elbet kırılacak merak etmeBen tam gaz diyete devam ediyorum ama gram inemedimama morelimi bozmuyorum bu hafta veremesemde elbet birgün verecem sen nasılsın neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?