Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok ya niye atılasın ki olacak bende merak ettim valla ..
Dur bakalım herşeyi deneyelim de bir

Heycanla bekliyorum bence 100 gram bile versem devamı gelecekte neden böyle oluyor anlamadım ya bide ben ramazanda kilo verdim 4-5 kilo kadar ondan sonra yediklerime dikkat ettim acaba vucüt kendini korumaya mı aldı hop ne oluyor diyerek

Kız Ramazan geçeli çok oldu regl dönemi mi?yolculuk mu?bak kete makarna salatası da yok(onlar anladı )
Su iyi sporu arttır ama erken yemek işini çözmek lazım işte

Kız Ramazan geçeli çok oldu regl dönemi mi?yolculuk mu?bak kete makarna salatası da yok(onlar anladı )
Su iyi sporu arttır ama erken yemek işini çözmek lazım işte

Sadece olabilir mi diye şey ettim yolculuğa çok çıktım Sivas düzce ve bursa arasında sporu artıracağım inşallah erken yemek işinide yarın kalkınca 5-6 tane fındık yicem hiç değilse metabolizma çalışsın

Ben aktardan aldım canım süte koydum jöle gibi bişi oldu herhalde sahte değil dedim bilmiyorum doğru mu :) tarif bulsam yapıcamda bekliyorum
Yarın sabah sana chialı puding tarifimi yazıcam
Hem muzu seviyorsun bak tam sana göre
Ara öğünde yenebilir yarın kendime de yapıyım hem
Bir de alışveriş yapman lazım sadece kendin için yeşil çay sebze ayrı peynir filan gibilerden şeyler yoksa acıkınca evde ne varsa ona saldırırsın kalorisine bakmadan acıkınca gözü dönüyor insanın
Leslie 1 yapmışsın ben hiç yapmadım daha halen canım da istemiyorui yorgun hissediyorum kendimi bu 2 haftadır neyse regli bitsin de bakarım
Kilo vereceksin ama sabret bozmadan bence suyu artırabilirsin

Şimdiden yedim ben o fındıkları 4 tane çiğ fındık yedim gece gece içim kıyıldı

Evet evet birde böyle deneyelim inşallah farkedecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…