anladım canimmm bende kapadım bi bura var işte WhatsApp da mesaj ve görüntülü için kullanıyorumFotoğrafını gördüm maşallah kızına sen de çok güzelsin arka plan da çok yeşillik çok güzel yer
Haftada 1 gün mü 1 öğün mü
Ben de çok kızıla boyattım kırmızı kızılın birçok tonunu balyaj da yaptırdım ama çok akıyordu 15 günde 1 boyadım artık evde kendim boyuyordum filan ama saçlarım çok yıpranmıştı şimdi kendi renginde hiç boyamıyorum 4 yıldır canlandı ama çok uzun
Seni görünce özendim gene vallaha çok güzel oluyor kızıl yakışıyor kadınlara ya
Yok canım ben türbanlı değilim
Kullanmıyorum sosyal medya hesabı ben hiç whats up da kullanmadım hiç buraya kilo vereyim diye girdim yoksa girmezdim sevmiyorum
acep burada da aynı isiimle bulabilirmiyim ki yoksa turkcesini mi bakmak lazımCanim benim sagol. Dene istersen benim rengimi ben yillardir ayni iki rengi karistiriyorym. Lorealin preference serisi 6.35 havane ve 74 mango bunlari karistiriyorum. Esim de boyuyor.
Aslında bulguru unuttumPembe_patikli corba gayet iyi ancak ben 60lari gorene kadar kendime kh yi yasakladim, bulgur da bunun icinde. 60lari gorunce ins yaparim
Isimle bulamasan da numarasini migrosta aynisini gormustum canim. Eminim baska marketlerde de vardiranladım canimmm bende kapadım bi bura var işte WhatsApp da mesaj ve görüntülü için kullanıyorum
acep burada da aynı isiimle bulabilirmiyim ki yoksa turkcesini mi bakmak lazım
Aslında bulguru unuttumdüdüklüyü kapatmıştım bir daha da açmadım
Ooo bütün günse tam benlikmiş ben de şaşırtacam bünyemi1 gun butun ogunler.esimle oyle karar aldik. Oyle yapan sporcu ve diyetisyenler de var bize uyuyo gibi. Mesela sabah kahvaltiya gideriz bi yere aksam burgera gideriz. Bi ogun de tatli yerim tamam bu kadar o gunku ogun hakkim
Aynen çok cazip yavvv ..Ooo bütün günse tam benlikmiş ben de şaşırtacam bünyemi
Ooo bütün günse tam benlikmiş ben de şaşırtacam bünyemi
Canim benim korktugun bende gercek oldu. Tatile baslamadanki kilom 73 donus 78 olmustuYa ilk defa tatile gitmekten korkuyorum valla
Sorma valla özlediğimiz tatlar aman yiyeyim birde yeni tatlar deneyeyim derken benimde Eylül'de pantolonlar olmazdıCanim benim korktugun bende gercek oldu. Tatile baslamadanki kilom 73 donus 78 olmustuama benimki once aile ziyaretiyle basladi 1 ay mayista annemlere gittim herkes ye ye sunu bunu ozlemissindir ee tabi ben de hayir demedim. Sonra bizim kendi tatiller basladi otel yemekleri filan derken. Anam bir baktim kilo gidiyor nerdeyse hamilelik kilomu gelcem. Ondan tatil bitmeden bir de Polonyaya donunce basladim diyete.
Yani uzun lafin kisasi galiba yarmagul gibim yemisim 2 ay boyunca tatillerde
Gerçi senin uzunmuş tatil bizim 25 gün ..hayırlısı bakalımCanim benim korktugun bende gercek oldu. Tatile baslamadanki kilom 73 donus 78 olmustuama benimki once aile ziyaretiyle basladi 1 ay mayista annemlere gittim herkes ye ye sunu bunu ozlemissindir ee tabi ben de hayir demedim. Sonra bizim kendi tatiller basladi otel yemekleri filan derken. Anam bir baktim kilo gidiyor nerdeyse hamilelik kilomu gelcem. Ondan tatil bitmeden bir de Polonyaya donunce basladim diyete.
Yani uzun lafin kisasi galiba yarmagul gibim yemisim 2 ay boyunca tatillerde
Ee sizin de kisa degilmis masallah. Aman cnaim dikkat et cook guzel kilo vermissin alma. Vermesen de sorun yok o 25 gun ama alma. Benim gibi abanma herseyeGerçi senin uzunmuş tatil bizim 25 gün ..hayırlısı bakalım
Senii taaa icimden midemden anliyorum canim, dun gece acliktan uykum gelmedi.Kızlar size tanıdık bir duygu açımmmm
Valla bilemiyorum ki..dur bakalım neler olacakEe sizin de kisa degilmis masallah. Aman cnaim dikkat et cook guzel kilo vermissin alma. Vermesen de sorun yok o 25 gun ama alma. Benim gibi abanma herseye
Senii taaa icimden midemden anliyorum canim, dun gece acliktan uykum gelmedi.
Valla bilemiyorum ki..dur bakalım neler olacakdikkat ederim ama kaçamak olur eve benzemez ki..buraya girmeye çalışırım o zaman bir uçan terlik iyi gelir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?