- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
İyi geceler iyi eğlencelerYarin bir aksilik olmazsa arkadasla bulusup coluk cocuk havuza gitcez. Bu memelekette hava genelde iyi olmuyor. Hazir hava sicakken tadini cikaralim dedik. Iyi geceler kizlar :*
Bende migrosa bakarım canımIsimle bulamasan da numarasini migrosta aynisini gormustum canim. Eminim baska marketlerde de vardir
yolculuk nereye kiiizValla bilemiyorum ki..dur bakalım neler olacakdikkat ederim ama kaçamak olur eve benzemez ki..buraya girmeye çalışırım o zaman bir uçan terlik iyi gelir bana
Salı'dan beri çok yoğun misafir trafiğim var , dondurma yedim
Bebek 2 buçuk aylık, sadece anne sütü almıyor , mama ve anne sütü alıyor, sık emmediği için sütüm de az oluyor ama bugün daha bir azaldı gibi geldi, bulguru bırakıyorum inşallah
Yeşil soğan gaz yapar dere otu değil canım bende ve bebekte yaptı yeşil soğan demektir sende olmamış
Gece uyumadığımı için 12 de uyandık kızımla kahvaltı yok bu sebeble
13.30
1 kaşe salata 2 tane kornison turşu
16.00
2 kıbrit kutusu kadar kuru kete
1 çatal yumurta
2 çatal patates buğulama
3 lt su
40 dakika oryantal oynadım
Hopladim zorladım sguat yaptım
Günaydın kızlar
Dünden berı bıraz hararetliyız
Kızım sözü atmiş ortalık fena
Damatta akraba olunca...
Bana kalsa sorun yok ıyı bıle oldu ama derneğin öbür ucu Urfa yaniii
Sabah 9.00
2 yumurta omlet
1 domates
1 salata
Öğle
1 ev yapımı açma
Biraz peynir
2 Çatal salaata
1 şekersiz kahve
Akşam
Bol kaşe salata
Şu 1.5
Spor yürüyüş
( açma zorunlu oldu yürüyüş yaparken abimlere uğradım öğle yemeği bisiyler atıştırmak için şansıma açma yapıyorlardı başka bisi olmayınca ki olsada ben bana şunu verin diyemem cekinirim abimlere olsa ama neyseki saat daha yürüdüm pazar yaptım ve ertittim onu yarın ful ot günü tartı da artı çıkmasın diye )))
Aaayyyliiinnnn rakibemmm şimdi şöyle mis giiibiii yaş pasta ne güzel yenir deeemiii
Günaydın kızlar
Nasılsınız
Çarşamba çarşafa dolanmasın sporlar yapılsın emi
Kılar ıkı gündür bıraz zor gectı hala ortalık düzelmedı
Amannn ölüm yok ya ucunda hallolur
Kılo için olmasada süt kalıtesı için bol su içmen lazım bunu zaten bılıyorsun canımGünaydinnn kizlarr
Bugün oglum nedense 5 de uyandi (alm saati) mamasini yedi uyudu hemen. Uykum kacti hemencik hizluca okumaya calistim.
2 gündür giremedim whatsappden cvplamaya calistim.
2 günün menüsünü yazim hatirladigim kadariyla
Sali
Kahvalti
Melemen 2 yumurtayla
Zeytin peynir
Bol domates salatalik
Kuruyemis kücük kase
Öglen
1 tabak alman fasulyesi zeytinyagli (buschbohnen)
150gr 1 kutucuk yogurt
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kase öglenden kalma alm. Fasulyesi
2 tavuk pirzola
Salata
30dk yürüyüs
Gece
1 bardak tarcinli süt veyatta kahve hatirlamiom
Carsamba
Kahvalti
3 yumurtali biberli melemen
Domates salatalik
1 kk peynir
Kuruyemis
Öglen
(Kayinvalidemdeydik sulu köfte pizza yapti, yemedimmmmmm :)) )
1 kase yogurt yedim
Aksam
1 kase bulgurlu pazi yemegi
2 tavuk gögsü firinda domates soslu
Kuruyemis
Gece
Tarcinli süt
Az su ictim malesef
Crsamba sanıyom ıyımı aylınGünaydinnn
Bugün persembe degilni yau
1.5 saat yürüyüs hedefledim bugü insallahhh
Sasirt kiz motive oluyo insan internette bi kiz var doktor 15 kilo verdi su an haftada bir gun bozuyo. Sonra devam. Hem motive oluyo hem bunye sasirtiyo hem gozunu doyuruyo. Hepsi bi arada. Mesela benim tatilden sonra da asiri hizli gitti kilolar. Vucudum az yemeye alisinca direniyodu kirildiOoo bütün günse tam benlikmiş ben de şaşırtacam bünyemi
Korkma spor yapYa ilk defa tatile gitmekten korkuyorum valla
Günaydın beste canımSasirt kiz motive oluyo insan internette bi kiz var doktor 15 kilo verdi su an haftada bir gun bozuyo. Sonra devam. Hem motive oluyo hem bunye sasirtiyo hem gozunu doyuruyo. Hepsi bi arada. Mesela benim tatilden sonra da asiri hizli gitti kilolar. Vucudum az yemeye alisinca direniyodu kirildi
Yok abla buradayım kopmaması bu ara çok yoğunum bir türlü aktif olamıyorum okuyorum cvp yazamıyorum ama buradayım bir yere gitmem mm daha rövanş alacagim@guldanee rakıbemmm huuu gorunmuyon
Yoksa koptunmu kız
Ben yine çok yiyorum akşamları dondurma dehşet yedim iyiki gündüzleri orucum
Ben senın mesajları goremeyınce gıttın sandıydımmmYok abla buradayım kopmaması bu ara çok yoğunum bir türlü aktif olamıyorum okuyorum cvp yazamıyorum ama buradayım bir yere gitmem mm daha rövanş alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?