Afıyet olsunBen yine çok yiyorum akşamları dondurma dehşet yedim iyiki gündüzleri orucum
GünaydınnnnGüüüünaaaydııııın
Kızlar size tanıdık bir duygu açımmmm
Acaba bütün gün aç kaldığın için sonradan mi oluyor? Ben oruç tutsaydım ben de akşam abanırdım.Ben yine çok yiyorum akşamları dondurma dehşet yedim iyiki gündüzleri orucum
Gitmm yahu daha hedefine ulaşmadan nereye giderBen senın mesajları goremeyınce gıttın sandıydımmm
Hadı ya daha umut var dıyon
Yenerım dıyon
dondurmayı light mı alsan acaba?Ben yine çok yiyorum akşamları dondurma dehşet yedim iyiki gündüzleri orucum
Evet ya bu aralar herkes yoğun ama sen sonbahara bayağı fit gircen canımGitmm yahu daha hedefine ulaşmadan nereye gider
He valla umut var yenemesemde savaşır en azından yenmek icin
Ay inşallah yaa gidecek gidecekEvet ya bu aralar herkes yoğun ama sen sonbahara bayağı fit gircen canımkışa herkes süper olacak inşallah ..toplam kaç kilo gitti şimdiden?
Maşallah canım sanaAy inşallah yaa gidecek gidecek
Ben ilk 98 ile başlamıştım su pazartesi 82.3 İdim ama burada 86 ile başladım 2 hafta önce toplam 16 kiloya yakın gitti hamdolsun
Çok tsk ederim gidecek insallahhMaşallah canım sana
Olur herhalde bir sıkıntı olmaz şartlar böyle ..Günaydın kızlarrrbu cuma tartılamaya bilirim cumartesi bildirim yapsam olur mu ?
Hayırlısı artık en azından dikkat ediyorsun o güzelll..Salı'dan beri çok yoğun misafir trafiğim var , dondurma yedim
Diyete uymaya gayret ediyorum ama öğünlerin saatinden içeriğine kadar bir değişiklik oldu, Cumartesi'ye kadar misafirlerim bizde, cuma tartısı bakalım nasıl olacak
Olur herhalde bir sıkıntı olmaz şartlar böyle ..
Ama listede olsan sıkıntı olurdu tabi..yine yollar var desene kolay gelsin şimdiden
Ay inşallah yaa gidecek gidecek
Ben ilk 98 ile başlamıştım su pazartesi 82.3 İdim ama burada 86 ile başladım 2 hafta önce toplam 16 kiloya yakın gitti hamdolsun
Günaydın canımmmmmmmGünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?