Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama bu ekmekler ne kadar kii :))

Sen de benim gibi kahvaltıyı zengin tutmuşsun..
Öğlen az geldi gözüme yalnız..

Bence epeyce iyi :))
Ya ben sebze suyu içelim diyorum kimse içmiyoooo
Onu bende icemiyok ya icebilene saygi duyarim :))

Frambuazla pasta mı eskiden ne yerdim ama şimdi
Direkt yapıştır göbeğe daha iyi sakın yeme yaa zor sınav seninkisi
Direk yapistir göbeğe mi :))))

Squat candir :)) sende maydanozcusun yeliz abla yasasin maydanozlu peynirli omlet :))

Afiyet olsun canim.

Bence epeyce iyi :))

Onu bende icemiyok ya icebilene saygi duyarim :))

Direk yapistir göbeğe mi :))))

Squat candir :)) sende maydanozcusun yeliz abla yasasin maydanozlu peynirli omlet :))
Aynen maydanozla pek bi aşk yaşıyoruz
Pastayı yiyeceğine direkt yapıştır derler ya göbeğe
Yemesin diye yazdım

Yok yok
Mutlu değildik te kandırıyorduk kendimizi sanki
Aman ya boşver böyle iyi zayıflayınca çıtır olunca yeriz kaçmıyor ya kaçarsa kovalarız
Hadi geçici mutluluk diyelim o zaman, ortada buluşalım :))

Hızla çıkan şekerin bünyede yarattığı atraksiyon ve uyuşturucu etkisi biz şiskolar tarafından mutluluk olarak adlandırılsada zamanla o mutluluk şöyle göbek etrafinda yoğunlaşınca nedense insan mutluluktan değil hüzünden ağlayacak gibi oluyor

Ay bir cümlede bu kadar da mutluluktan bahsedilmez canım :))

Çok degil, totalde 3 dilim. Standart her gün 3 dilim ekmeğim var, sabah tost yaparsam 4 dilim de olabiliyor bazen
Çok değil mi acaba ya gerçi ekmeksizde olmuyor ama bende arada yiyorum yoksa güçsüz düşüyorum

Bende menümü yazayim
Sabah öğlen birlikte saat 13:
3 dilim sucuk
1,5 dilim kepek ekmegi
2 tk zeytinyağı sizma doğal
Domates
1 tk erik marmelati
2 bardak sekersiz cay
1 kk yarisi kadar izmir tulum peyniri
Akşam:
1 tabak zeytinyagli barbunya
Biraz salata
Su: 3 litre yatana kadar yarim litre daha icerim
Spor: jullian michael 30 days

menümü yazayım
sabah
4te bir kk peynir
2 yeşil zeytin
bir tatlı kaşığı menemen domates ve salatalık
ara 1 bardak ayran
2.ara 1 bardak ayran
akşam
2 kase çorba yarim dilim kepek ekmeği
Afiyet olsun canım beril abla bana çorba 1 kepçe 1 dilim ekmek eder demişti sanırım doğru hatirliyosam eğer akşamları değilde öğlen yesen belki akşam daha hafif hissedersin canım bide ton balıklı salata akşamları aşırı tok tutum hafif oluyor tavsiye ederim

Çok değil mi acaba ya gerçi ekmeksizde olmuyor ama bende arada yiyorum yoksa güçsüz düşüyorum
92 kilo olduğum vakit 6 dilim ekmeğim vardı ve gayet güzel kilo verdim.zamanla 3 dilime düşürdü diyetisyen.metobolizma hızım iyi canım, belkide ondandır bana zararının olmaması.sen bana bakıpda 3 dilim yeme sakın, kendini en iyi sen bilirsin

Vvvaaavvvv jillian demek ha anacım ben onu yapamadım herhalde 75 lerde falan rahatça yaparım bacaklarım kalkmıyor :)

Evet ya birde bir dilimde hiç yetmezdi bana ne zamandır yemiyorum tatlı arada bir top dondurma yedim bazen ..enerjim geldi valla
Ne cümle yaa 2 kere okudum müthiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…