Sagol balımbenim adım Sevil, araya kaynamış olabilir :)
ben de gizli gizliobezzto yu rakip bilip, onunla yarışıyorum aslında.. :) şuan ki hedefim ona yetişmek, araya tatil almıştım, ondan mesafe açıldı.
bir de şimdi 7 de diyetisyene gidicem, azıcık stres oldum, neden oluyorsam..
heeeyyy bu arada, maşallah yeniliyor, içiliyor.. ben kızlar diyet yapıyor sanıyordumşaka şaka
biraz performanslarınızı izleyeyim bakalım neler yapıyorsunuz..berilceee maşallah kız sana, ne güzel vermişsin..
Gayet guzel canim.Bende menümü yazayim
Sabah öğlen birlikte saat 13:
3 dilim sucuk
1,5 dilim kepek ekmegi
2 tk zeytinyağı sizma doğal
Domates
1 tk erik marmelati
2 bardak sekersiz cay
1 kk yarisi kadar izmir tulum peyniri
Akşam:
1 tabak zeytinyagli barbunya
Biraz salata
Su: 3 litre yatana kadar yarim litre daha icerim
Spor: jullian michael 30 days
Çok tartılma gülümevet olabilir ama bugün iyi sıktım kendimi doğrusu az önce tartıldım yok karnına sabahki ac karnına olan kilomu gösterdi o kadar su ayran içmiştim demekki uygulamam ise yaramış
Bugün 4. Gün oldu jullianda ama yaptiktan sonra bi yarim saat ölü gibi oluyorum ya :))Vvvaaavvvv jillian demek ha anacım ben onu yapamadım herhalde 75 lerde falan rahatça yaparım bacaklarım kalkmıyor :)
Ben zaten gece 3 4 gibi uyuyorum ondan sorun etmedim bide her aksam farkli yemek yapmak olmuyo ya evde ne varsa yiyorum artk az azBarbunyayı bende genellikle zeytinyağlı diye akşamları yerdim.fakat son diyetisyen kontrolümde kadin bana barbunyayı öğle öğününde ye deyince ancak aydım.ben hani zeytinyaglı diye onu beynime hafif diye kodlamışım ,halbuki protein ve sindirimi daha zor.artı proteinlerin daha fazla tok tutma özellikleri var.ondan sonra artık öğle yiyorum..
Ayy insulin direncin oldugunu bilmiyodum zor oluyodur acikiyondur diye düşündüm ama öyleyse mantıklı tabiki erken yemen :)Napiyim canım ya o saatten sonra yersem veremiyorum malesef bide insülin direnci yüzünden kullandığın ilaç var o bulantı yapıyor akşama doğru kusacak gibi oluyorum yemek görünce sade yersem salata yoğurt yapıyorum o saatten sıra
O zaman kaçamak yapma bende üzülmeyımYaa olur mu öyle sey bu tamamen benim iradesizligim ama bugün ananeme gittim ziyarete normalde orda pastalar borekler kekler havada ucusur bugun bi tek sekersiz türk kahvesi ictim kiyamam icine dert oldu kadinin yediremedi diye :))
Kız yok biz beril abla ile yarisiyoz unuttun mu :) yeme yeme yok yemekCanim afiyet olsun da aksam sadece 3 kucuk parca cikolata sut veya yogurt ye hic degilse.
kızdın mı seeennn bana :))))Sağol hılal kazanıyımda üzülmeyim
Güzel olmuş elıfımMenumu yazayım unutmadan
Saat 9
1 minik kayısı
1 kaşık tulum peyniri
Saat 11
1 yumurta
2 kk peynir
1 dilim tam buğday
Domates
Salatalik
Saat 15
2 minik kayısı
Saat 18:30
Sebzeli biftek fırında sadece eti yedim
1 kepce yoğurt çorbası
Bol salata
Su 1 bardak sonra 3 litre içerim daha
Spor yapınca yazıcam.
Bence de bizde don görmek istiyoruz bide Döne nin mini etegıni ve mayosunu ama üstündeAfiyet olsun canım simit e birsey demiyorum çünkü karbonhidrat dengeli geldi bana.
nereye bebeğim dur bakalım ben kağnı hizinda veriyorum
hiç alakası yok sen harika bi kaptansin.
suyu soğuk be ben çok Üşüyorum Ayvalık'ta :)))
Don mu
Biz niye bilmiyoz donunu monunu
Üvey miyiz
Himm guzel olurBen de cumartesi akşam gelince maydanoz soda limon salatalık yapayım diyorum
Sucuk ta lıstede var dersenBugünkü menüm şöyle kızlar:
( yalnız ben bir senedir mönü yazıyordum tdk ya göre menüymüş iyi mi.biriniz de çıkıp yanlış yazıyosun obezz demediniz zalımlar @nefertityy )
Sabah:menemen, iki dilim sucuk,yeşillik, peynir, zeytin, ekmek
Ara:bir elma
Öğle:balık, salata, ekmek
Ara:beş çiğ fındık
Akşam:zeytinyağlı fasulye, yoğurt, ekmek
Su:3 litre
Spor:3 mil leslie, 50 mekik
Iyi fikir canimÇilek atmıştım ben içine böyle şu içtikçe oda.odulum muş gibi olmuştu çok egleniyodum :)
Menü güzelBugünkü menüm
kahvaltı 11.00
4 zeytin,2 kk peynir,domates,salatalık,3 yaprak marul,1 haşlanmış yumurta,1 kase yoğurt,1 dl çavdar ekmeği
ara yok
öğle 14.40
birer çay kaşığı chia tohumu ,çörekotu ve tarçını yoğurdun içine katıp 1 kase yedim, çoban salata,2 parça tavuk haşlama,1 dl çavdar ekmeği
ara 17.45
1,5 su brd.kuşburnu narçiçeği çayı,3 tane kuru kayısı
akşam 19.00 altın süt içtim 1 su brd.(zerdeçal,tarçın,bal karışımı ),1 dl çavdar ekmeği akşam yemeği yemek istemediğim için süt içtim
spor:84 dk leslie yaptım.
su:3650 cc su içtim
Menüm hakkında fikirlerinizi bekliyorum ablalaar
Bugün hic kacamak yapmadiiiim :))O zaman kaçamak yapma bende üzülmeyım
Afıyet olsunSabah 9.00
Yarım armut
Yarım nekrari
Öğle akşam 16.00
1 tabak türlü 1 kepçe kadar
4 5 yk kadar bulgur pilavı
Tavuk kanat
Biraz lavaş
Ara 17.00
3 küçük bitter kare
3 lt su
1 mil leslie
Lına bu çok az be yavrummenümü yazayım
sabah
4te bir kk peynir
2 yeşil zeytin
bir tatlı kaşığı menemen domates ve salatalık
ara 1 bardak ayran
2.ara 1 bardak ayran
akşam
2 kase çorba yarim dilim kepek ekmeği
Ben de ayni fikirdeyim canim. Ne zaman az yeyip guzel kilolar verdiysem fazlasiyla geri aldim. Off aslinda diyetisyen menulerim duruyor. En son gittigimde 70tim acaba o diyetleri mi yapsam diye dusunuyorum bazen. Ama oyle ya da biyle az yemiycem. Her hafta 300 500 bile versem yeter. Yeterki geri almayayimValla kızlar az emekte iyi değil ..normal düzene geçince herşey kilo yapıyor ..dengeli yemek spor yapmak lazım bende böyle düşünüyorum ..
Daha önce bende az yedim kilo verdim de ama hep geri aldım hızlıca ..
Az gitsin yağ gitsin
Canım benim diyetisyene gitme amacım o zaten...tabii ki kilo verme sürecimiz bittiğinde şimdiki gibi beslenmiycez, bu menülerin üzerine bir şeyler eklenecek fakat kendi kontrolümüzü sağlayabilmeyi öğrendikmi kekten pastadan börekten korkmamıza gerek kalmayacak.artık benim şansımdanmı bilinmez benim diyetisyenimin bana öğretmeye çalıştığı bu.dengeli ve en önemlisi sağlıklı beslenmek.inşallah öğrendiğimi zannediyorum..Valla kızlar az emekte iyi değil ..normal düzene geçince herşey kilo yapıyor ..dengeli yemek spor yapmak lazım bende böyle düşünüyorum ..
Daha önce bende az yedim kilo verdim de ama hep geri aldım hızlıca ..
Az gitsin yağ gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?