Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol balım

Gayet guzel canim.

Vvvaaavvvv jillian demek ha anacım ben onu yapamadım herhalde 75 lerde falan rahatça yaparım bacaklarım kalkmıyor :)
Bugün 4. Gün oldu jullianda ama yaptiktan sonra bi yarim saat ölü gibi oluyorum ya :))

Ben zaten gece 3 4 gibi uyuyorum ondan sorun etmedim bide her aksam farkli yemek yapmak olmuyo ya evde ne varsa yiyorum artk az az
Ayy insulin direncin oldugunu bilmiyodum zor oluyodur acikiyondur diye düşündüm ama öyleyse mantıklı tabiki erken yemen :)

Yaa olur mu öyle sey bu tamamen benim iradesizligim ama bugün ananeme gittim ziyarete normalde orda pastalar borekler kekler havada ucusur bugun bi tek sekersiz türk kahvesi ictim kiyamam icine dert oldu kadinin yediremedi diye :))
O zaman kaçamak yapma bende üzülmeyım

Güzel olmuş elıfım

Bence de bizde don görmek istiyoruz bide Döne nin mini etegıni ve mayosunu ama üstünde

Ay ne dinlerdim bu adamı aşık ken güzel söylemiş ama yakışmış.

yeme kafaya terlik geliyo diyetteyiz heralde [/QUOTE]
Bır ıkı dınledım hoş geldı banada

Sucuk ta lıstede var dersen
Senın dıyetısyene gıdecem ben

Menü güzel
Leslıe nın hangısını yaptın 84 dakıka sürdü merak ettım canım
Degısıkse bızede lınk at

menümü yazayım
sabah
4te bir kk peynir
2 yeşil zeytin
bir tatlı kaşığı menemen domates ve salatalık
ara 1 bardak ayran
2.ara 1 bardak ayran
akşam
2 kase çorba yarim dilim kepek ekmeği
Lına bu çok az be yavrum
Az yıyerekte kılo verılmıyor bebegım

Ben de ayni fikirdeyim canim. Ne zaman az yeyip guzel kilolar verdiysem fazlasiyla geri aldim. Off aslinda diyetisyen menulerim duruyor. En son gittigimde 70tim acaba o diyetleri mi yapsam diye dusunuyorum bazen. Ama oyle ya da biyle az yemiycem. Her hafta 300 500 bile versem yeter. Yeterki geri almayayim

Canım benim diyetisyene gitme amacım o zaten...tabii ki kilo verme sürecimiz bittiğinde şimdiki gibi beslenmiycez, bu menülerin üzerine bir şeyler eklenecek fakat kendi kontrolümüzü sağlayabilmeyi öğrendikmi kekten pastadan börekten korkmamıza gerek kalmayacak.artık benim şansımdanmı bilinmez benim diyetisyenimin bana öğretmeye çalıştığı bu.dengeli ve en önemlisi sağlıklı beslenmek.inşallah öğrendiğimi zannediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…